Seinäjoen kaupunginkirjasto-maakuntakirjaston lastenosaston Teemaluetteloon on koottu kirjaston omista kokoelmista löytyviä satu-, kuva- ja tietokirjoja aiheittain. Teemaluetteloa kartutetaan jatkuvasti.
Webbplatsens språk: 
https://eepos.finna.fi/Content/lukemistosarjat_kouluille

Visa mera
Levyhyllyt on kaikille avoin kirjastoblogi, jossa vinkataan levyjä ja lukemista. Ajankuvan ja videoraitojen lisäksi arvioissa tuodaan esiin Finna-palveluun linkitettyä diskografiaa ja kirjallisuutta. Levyhyllyihin kirjoittavat Ari Väntänen, Jukka Uotila, Niko Peltonen ja Tuomas Pelttari.
Webbplatsens språk: 
https://levyhyllyt.musiikkikirjastot.fi/

Visa mera
Helmet-musiikki sisältävää musiikkisuosituksia, tapahtumia ja soittovinkkejä.
Webbplatsens språk: 
https://helmet.finna.fi/Content/musiikki

Visa mera
Virtuaalinen Annantalo antaa vinkkejä perheille, kouluille ja kiinnostuneille kuinka taidetta voi tehdä kotona nykyhetken poikkeuksellisen arjen keskellä. Sivu sisältää ohjelmaa perheen pienimmille, sekä Tehdään taidejuttuja-nimisen lehtisen jossa on ohjeita taiteen tekemiseen kotona ja joka sisältää m.m. materiaalilistan, ohjeet ja kaavoja erilaisten teosten tekemiseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.annantalo.fi/fi/virtuaalinenannantalo

Visa mera
Helmet-kirjastojen lukuhaasteista voi valikoida itselleen sopivan.
Webbplatsens språk: 
https://helmet.finna.fi/Content/lukuhaaste

Visa mera
Kirjastokaistan sarjassa lukuvinkeissä lukijat kertovat kirjasta, joka kolahti. Vinkit ovat kompakteja, muutaman minuutin mittaisia ja ne on kuvattu eri kirjastossa.
Webbplatsens språk: 
https://www.kirjastokaista.fi/tag/kirja-joka-kolahti/

Visa mera
Oppaassa tutustutaan käytännönläheisesti musiikkikirjastotyön mahdollisuuksiin ja tarjotaan tukea uudenlaiseen osaamiseen. Julkaisu sisältää tapausesimerkkejä onnistuneista konsepteista ja vinkkejä ja ideoita pienille ja isoille kirjastoille.
Webbplatsens språk: 
https://akepike.fi/wp-content/uploads/2022/01/Saavutettavuus_musiikkijulkaisu_suomi.pdf

Visa mera
Tekoälyyn perustuva kirjallisuuden suosittelusivusto. Mitä lähemmäksi kaksi kirjailijaa sijoittuu kartalle, sitä todennäköisemmin joku pitää heistä molemmista.
Webbplatsens språk: 
https://www.literature-map.com/

Visa mera