SukuHaku on portti suomalaisen sukututkimuksen lähdeaineistoihin. Se sisältää sukututkijalle hyödyllistä digitoitua kirjallisuutta sekä hakemistoja erilaisiin arkistoaineistoihin ja julkaisuihin. Aineistojen joukosta löytyy m. sukukirjoja, matrikkeleita, osoitehakemistoja. SukuHaku on pääosiltaan Suomen Sukututkimusseuran jäsenetu.
Webbplatsens språk: 
https://sukuhaku.genealogia.fi/

Visa mera
Ruotsin Valtionarkiston sivuilta löytyy opastusta ja reitti arkistojen materiaalien käyttöön, myös karttoja sekä ohjeita sukututkijalle.
Webbplatsens språk: 
https://sok.riksarkivet.se/

Visa mera
Sivustolla on mm. tietoa seurasta, HisKi-kirkonkirjat, kirjallisuusluettelo, sukututkijaluettelo, julkaisutoiminta (esim. Sukutieto-lehti, Genos-lehti), tietoa sukututkimusohjelmista, sukututkimusyhdistykset, sukuseurat, neuvoja sukututkimuksen aloittamiseksi, biografisia hakemistoja, tietoa siirtolaisuudesta, henkilönimistä ja paikannimistä sekä sukututkijan juridiikkaa ja blogi. Suurin osa sisällöstä on kaikkien saataville, osa avautuu vain rekisteröityneille käyttäjille.
Webbplatsens språk: 
https://www.genealogia.fi

Visa mera
Tietokannasta voi etsiä tietoja luovutetun alueen kirkonarkistoista 1600-luvulta 1900-luvulle.
Webbplatsens språk: 
https://katiha.kansallisarkisto.fi/

Visa mera
Suomen sukututkimusseura opastaa sukututkijaa, mistä löytää lähteitä. Ohjeita on tietokantojen (mm. Hiskin historiakirjat), sanastojen ja hakemistojen käyttöön, kirkonkirjojen tutkimiseen, siirtolaisten jäljittämiseen ja henkilönnimien tulkintaan sekä armeijassa toimineiden tutkimiseen. Kokonaisuudesta löytyy myös ammattisukututkijoiden tietoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.genealogia.fi/sukututkijan-lahteet/

Visa mera
Ruotsin Sukututkimusseuran verkkolehdessä on vinkkejä ja neuvoja, linkkejä ja tutkimuslähteitä sukututkijoille.
Webbplatsens språk: 
https://www.rotter.se/

Visa mera
Siirtolaisuusinstituutin siirtolaisrekisteri sisältää satojen tuhansien ulkomaille muuttaneiden suomalaisten tietoja. Rekisterin päätietokannat ovat käytettävissä Internetin kautta.
Webbplatsens språk: 
https://siirtolaisrekisteri.siirtolaisuusinstituutti.fi/

Visa mera
Vinkkejä ja työvälineitä sukututkimukseen.
Webbplatsens språk: 
https://www.slaktdata.org

Visa mera
DDSS:n kolme tietokantaa perustuvat Skånen, Blekingen ja Hallandin alueen kirkonkirjoihin, joissa on tiedot syntyneistä ja kastetuista, vihityistä sekä kuolleista ja haudatuista ajalta 1650-1900. Sivusto on ruotsin lisäksi saksaksi, puolaksi ja englanniksi. Lundin maakunta-arkiston vetämä hanke ei ole vielä aivan tavoitteessaan eli kaikki kirkonkirjat eivät ole mukana. Etusivun karttaa klikkaamalla näkee, mistä kunnista tiedot ovat jo rekisterissä.
Webbplatsens språk: 
http://www.ddss.nu

Visa mera