32 träffar. Visar 1 - 30 träffar.
Sivuilla kerrotaan mm. Samoan saaresta, sen nähtävyyksistä, tapahtumista ja majoitusmahdollisuuksista.
Webbplatsens språk: 
http://www.visitsamoa.ws

Visa mera
Tekijät lupaavat, että kun ensyklopedia vuonna 2012 on valmis, se tulee olemaan perusteellinen Uuden-Seelannin tietopaketti. Nyt verkossa on mm. perustieto-osuus sekä teemasivut Uuden-Seelannin ensimmäisistä asukkaista ja eurooppalaisista maahanmuuttajista sekä merestä ja sen merkityksestä ihmiselle, luonnonvaroista ja maisemasta. Tulevista 22 alue-esittelystä on valmiina 15. Sivusto on kauniisti kuvitettu ja se sisältää paljon multimediaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.teara.govt.nz

Visa mera
Queenslandin osavaltion kotisivuille on koottu tietoa alueen maantieteestä, luonnosta, historiasta, nähtävyyksistä, ilmastosta, työllisyydestä, talous- ja liike-elämästä samoin kuin hallinnosta ja julkisista palveluistakin.
Webbplatsens språk: 
http://www.qld.gov.au

Visa mera
Hyvä valikoima Australian, Uuden-Seelannin ja Oseanian karttoja.
Webbplatsens språk: 
http://www.lib.utexas.edu/maps/australia.html

Visa mera
Sisältää tietoa Tahitista ja sen kulttuurista ja matkailusta.
Webbplatsens språk: 
http://www.tahiti.com

Visa mera
New South Walesin hallituksen kotisivuille on koottu tietopaketti osavaltion hallinnosta ja julkisista palveluista, koulutuksesta, liike-elämästä ja taloudesta, terveyspalveluista, liikenteestä, työllisyydestä ja ympäristöasioista. Sivuilla on myös tietoa tapahtumista, taiteesta ja kulttuurista, aboriginaaleista ja heidän perinteistään, majoitusmahdollisuuksista, urheilumahdollisuuksista, luonnonpuistoista ja ruokakulttuurista.
Webbplatsens språk: 
http://www.nsw.gov.au

Visa mera
Matkailusivut vuoristojen, vuonojen ja lampaiden maasta. Sivulta löytyy kaikki oleellinen matkailijan tarvitsema tieto. Jos matka Sormusten Herra -trilogian kuvauspaikoille on haaveissa, täältä saat tietoa ja vinkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.newzealand.com/travel

Visa mera
Vanuatun matkailutoimiston sivuilla esitellään Vanuatun saarta, sen luontoa ja nähtävyyksiä, majoitusvaihtoehtoja, tapahtumia, ravintoloita. Ostosvinkkejä, valuutta- ja säätietoja, tullimääräykset, virallista tietoa maan hallinnosta.
Webbplatsens språk: 
http://vanuatu.travel/

Visa mera
Maailman luonnonsäätiö WWF esittelee Ecuadorin kilpikonnasaaria.
Webbplatsens språk: 
http://www.worldwildlife.org/galapagos

Visa mera
Tahitin virallisilla matkailusivuilla kerrotaan saarten luonnosta, historiasta ja kulttuurista sekä lomanviettomahdollisuuksista.
Webbplatsens språk: 
http://www.tahiti-tourisme.com

Visa mera
Sivut tarjoavat tietoa Havaijin nähtävyyksistä, majoitusvaihtoehdoista ja tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
http://www.gohawaii.com

Visa mera
Honolulun kaupungin virallisilla sivuilla on tietoa kaupungin hallinnosta, oikeuslaitoksesta ja palveluista, historiasta, luonnosta, nähtävyyksistä, kulttuurista ja taiteesta, tapahtumista, ravintoista ja majoitusvaihtoehdoista.
Webbplatsens språk: 
http://www.co.honolulu.hi.us

Visa mera
\Sveriges största reseportal för australienresenärer\ innehåller restips, fakta, bilder och berättelser om Australien. Privat portal, som samarbetar med svenska guideboksförlaget Willma Guides.
Webbplatsens språk: 
http://biphome.spray.se/asa_s

Visa mera
Länsi-Australian osavaltion kotisivuille on koottu tietopaketti osavaltion hallintoon, liike-elämään, talouteen ja matkailuun liittyvistä asioista. Matkailijoita varten tehdyillä sivuilla kerrotaan Länsi-Australian eri alueista ja paikkakunnista, tapahtumista ja nähtävyyksistä, ruokakulttuurista, urheilumahdollisuuksista ja taiteesta ja kulttuurista.
Webbplatsens språk: 
http://www.wa.gov.au

Visa mera
Kartat Australiasta ja Tyynenmeren alueen saarista.
Webbplatsens språk: 
http://www.infoplease.com/atlas/pacificislandsandaustralia.html

Visa mera
Uuden-Seelannin valtion virallisille sivuille on koottu tietopaketti Uuden-Seelannin maantieteestä, talouselämästä, opiskelusta, valtion hallinnosta ja palveluista, historiasta, liike-elämästä ja työelämästä, luonnon- ja ympäristönsuojelusta, matkailusta. Uutisia, tilastotietoja ja linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://newzealand.govt.nz

Visa mera
Fakta om aboriginerna och deras kultur, speciellt musiken och musikinstrumentet didjeridu. Australiens geografi och viktigaste städer presenteras kort.
http://www.larswallin.nu

Visa mera
Ranskalle kuuluvan, Tyynellä merelle sijaitsevan saaren, Uuden-Kaledonian matkailutoimiston sivuilla on tietoa saaresta yleensä, sen luonnosta ja eläimistä, ilmastosta, taloudesta sekä historiasta. Sivuilla kerrotaan hyödyllistä yleistietoa matkailijoille, matkustamisesta saarelle, majoitusvaihtoehdoista, ravintoloista, ostoksista ja hintatasosta.
Webbplatsens språk: 
http://www.newcaledoniatourism-south.com

Visa mera
Suomi - Australia -yhdistysten Liiton sivuilla on tietoa yhdistyksen toiminnasta ja laaja Australiaa koskeva linkkikokoelma. Sivujen kautta on ladattavissa Suuntana Australia -opas, josta saa tietoa Australiassa opiskelusta ja työskentelystä.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomi-australia.fi

Visa mera
Saarivaltion virallisilla sivuilla on mm. tietoa valtiosta ja sinne matkustamisesta.
Webbplatsens språk: 
http://fiji.gov.fj

Visa mera
Totally Wellington, kaupungin virallinen matkailutoimisto on koonnut kotisivuilleen tietopaketin Wellingtonista, sen nähtävyyksistä, hotelleista, tapahtumista, julkisesta liikenteestä, taiteesta ja kulttuurista. Sivut on osittain käännetty myös seuraaville kielille: mandariinin kiina, malaiji, thai, korea, japani, saksa, portugali, espanja.
Webbplatsens språk: 
http://www.wellingtonnz.com

Visa mera
Charles Darwin Foundationin julkaisemilla sivuilla kerrotaan Galapagossaarten luonnosta ja eläimistä sekä säätiön harjoittamasta tutkimus- ja luonnonsuojelutyöstä. Tietoa matkailijoille, uutisia, saarten historaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.galapagos.org

Visa mera
Sivuilla esitellään lyhyesti Galapagossaarten luonnonnähtävyyksiä ja annetaan ohjeita matkaa suunnitteleville.
Webbplatsens språk: 
http://www.galapagosislands.com

Visa mera
Australian Capital Territoryn kotisivuilla kerrotaan osavaltion hallinnosta ja palveluista, liike-elämästä, taloudesta ja terveydenhuollosta. Omat sivut vanhuksille ja nuorisolle. Matkailijoille sivuilta löytyy tietoa tapahtumista ja nähtävyyksistä sekä ympäristön, luonnon ja eläinten suojeluun liittyvistä asioista.
Webbplatsens språk: 
http://www.act.gov.au

Visa mera
Lonely Planetin matkailutoimittajan alullepanemat erinomaiset sivut Fidzi-saarten matkailusta.
Webbplatsens språk: 
http://www.fijiguide.com

Visa mera
Yleistietoa mm. Cookinsaarten uskonnosta, asukkaista, hallinnosta, taiteesta ja historiasta. Myös matkailutietoa sekä lyhyet esittelyt saariryhmän 15 saaresta.
Webbplatsens språk: 
http://www.ck

Visa mera
Pääsiäissaaren harvinaisen kulttuuriperinnön suojelemista varten perustettu järjestö on koonnut tietopaketin Pääsiäissaarista: matkailijoille on yleistietoja saaresta, sen luonnosta ja palveluista ja nähtävyyksistä. Saaren historia esitellään ja pohdiskellaan patsaiden arvoitusta. Järjestön tutkimus- ja hankkeista kerrotaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.islandheritage.org

Visa mera
Privat hemsida som innehåller fakta, bilder och historia om Påskön.
Webbplatsens språk: 
http://www.jhz.se/paskon

Visa mera
State Library of Tasmania on koonnut tietopaketin Tasmanian luonnosta, maantieteestä, tapahtumista, hallinnosta ja julkisista palveluista, tieteestä, terveydenhuollosta, koulutuksesta ja monista muista asioista. Aakkosellinen hakemisto helpottaa tietojen löytymistä. Matkailijoita varten on aakkosellinen hakemisto, josta löytyy paljon hyödyllistä tietoa maantieteestä hotelleihin. Paljon kuvia Tasmanian luonnosta.
Webbplatsens språk: 
http://www.tas.gov.au

Visa mera
Australian Pohjoisterritorion hallinnon kotisivuille on koottu tietopaketti osavaltion hallinnosta, koulutus-, terveydenhuolto-, talous- ja ympäristöasioista. Matkailijoille on tietoa osavaltion eri alueista ja nähtävyyksistä, majoituksesta, tapahtumista, liikenteestä. Aboriginaaleista on runsaasti tietoa. Aakkoselliset hakemistot helpottavat tietojen löytymistä.
Webbplatsens språk: 
http://www.nt.gov.au

Visa mera

Sidor