Instituutin sivuillaan tietoa sen toiminnasta, tapahtumista ja palveluista. Niillä esitellään myös Suomea ja suomalaisuutta eri näkökulmista.
Webbplatsens språk: 
https://www.fininst.uk/

Visa mera
Finnish-British Society on vuonna 1926 perustettu ystävyysseura, jonka ydinalueita ovat kielikoulutus ja kulttuuritoiminta.
Webbplatsens språk: 
https://finnbrit.fi/

Visa mera
Tietopakettiin on koottu aineistoja, jotka liittyvät Ison-Britannian eroamiseen Euroopan Unionin jäsenyydestä. Sivustolle on linkitetty mm. Ison-Britannian hallituksen ja parlamentin sekä Euroopan Unionin dokumentteja. Sivuilla on myös tietoa kansanäänestystä edeltäneestä kampanjoinnista, Brexitiiin liittyvästä uutisoinnista sekä aihetta käsittelevästä kirjallisuudesta ja tutkimuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/eu/brexit/Sivut/default.aspx

Visa mera
Sosiologi ja rockkriitikko Simon Frithin kirja rockin, nuorison ja kulttuuriteollisuuden välisistä suhteista. Teos on ilmestynyt vuonna 1988 ja sen voi lukea Musiikkiarkiston sivuilla.
Webbplatsens språk: 
https://musiikkiarkisto.fi/oa/_tiedostot/julkaisut/rockin-potku.pdf

Visa mera
Mikko Virta tarkastelee tutkimuksessaan Urho Kekkosen ja johtavien länsivaltojen, eli Britannian ja Yhdysvaltojen, suhteita toisen maailmansodan jälkeisen kahden vuosikymmenen aikana.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-7062-0

Visa mera
Yle Areenassa voi kuunnella dramatisoinnin Jane Austenin romaanista Northanger Abbey, joka on ilmestynyt suomeksi nimellä Neito vanhassa linnassa.
Webbplatsens språk: 
https://areena.yle.fi/podcastit/1-70642052

Visa mera