9 träffar. Visar 1 - 9 träffar.
Perustietoa Suomen neljästä suurpedosta: ahmasta, ilveksestä, karhusta ja sudesta. Sivuilla on eri viranomaistahojen ja järjestöjen tuottamaa tietoa Suomen suurpetotilanteesta, petoasioiden hoidosta, suojelusta, levinneisyydestä, elintavoista ja kantojen hoidosta sekä tutkimukseen liittyvistä asioista.
Visa mera
Laji.fi kokoaa Suomen eliölajeja koskevaa tietoa yhteen paikkaan. Palvelusta muodostuu työkalu tutkijoille, päättäjille, luontoharrastajille ja kouluille. Palveluun koottu data on avointa ja kaikkien käytettävissä.
Visa mera
Palvelussa on asumiseen, vapaa-aikaan ja harrastuksiin liittyvää vesitietoa. Sivustolta löytyy ajankohtaista tietoa vesitilanteesta, tulvakeskuksen ohjeet ja ennusteet sekä karttapalvelu.
Visa mera
Geologian tutkimuskeskuksen sivusto kiviharrastajille. Sivuilta löytyy ohjeita kivinäytteiden lähettämiseen, karttapalvelu, kivitietoa sekä OmaKivi-palvelu, jonka avulla voi tallentaa havaintoja sähköisesti.
Visa mera
Luonnonvarakeskuksen sivuilta löytyy seurantahakemisto, josta voi tutkia metsä-, maatalous-, kala- sekä riistaseurantaa.
Visa mera
Lajitietokeskuksen luontohavaintosivulta löytää pääsyn Lajit.fi-havaintojen tallentamisen lisäksi osallistumisesta muihin tiedonkeruihin: Sieniatlas, Valtakunnallinen päiväperhosseuranta, Kokoelmakilpailu, Vieraslajien havainnointi, Kiiltomatokysely, linnuston seurannat, hyönteisten seurannat. Lisäksi kerrotaan seurannoista, jotka eivät ole avoimia.
Visa mera
Move! on perusopetuksen 5. ja 8. vuosiluokkien oppilaille tarkoitettu fyysisen toimintakyvyn valtakunnallinen mittaus- ja palautejärjestelmä. Sivulla kuvataan Move-järjestelmää, tarjotaan ohjeet ja välineet mittauksiin sekä kerrotaan mittausten tuloksista.
Visa mera
Luonnontieteellisen museon ohjeet auttavat tunnistamaan meteoriitin ja kertovat, miten havainnosta ilmoitetaan.
Visa mera
Ilmatieteen laitoksen sivusto näyttää tosiaikaisia tietoja lintujen ja hyönteisten liikkeistä sekä lintumuuttoennusteita Suomen ilmatilassa.
Visa mera