16 träffar. Visar 1 - 16 träffar.
Pykälä ry:n sivuilla kerrotaan, mikä se on, mikä sen tehtävänä on; mikä on Inter Vivos ja minkälaista toimintaa tänä syksynä on. Lisäksi löytyy tenttikalenteri ja kuluvan lukukauden luentojen aikataulut sekä yhdistyksen kirjaston käyttösäännöt.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kokonaisuus sisältää tietoa Helsingin yliopiston tutkimushankkeista. Hankkeita voi hakea hakusanalla, laitoksittain tai opetusaiheittain.
Webbplatsens språk:
Visa mera
E-thesis julkaisee Helsingin yliopiston väitöskirjoja, lisensiaatintöitä ja pro gradu -tutkielmia. Tekijät toimittavat itse opinnäytteensä html- tai pdf -muotoisina verkkoversioina julkaistaviksi. Opinnäytteitä voi selata tiedekunnittain ja tyypeittäin.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tutkimukset, tietoa tutkalaboratoriosta, julkaisut ja opinnäytetyöt, maksulliset sääkartat, opinnot ja opinto-oppaat.
Visa mera
Asiantuntijaa voi etsiä asiantuntijan nimellä, aiheella tai tieteenalan mukaan.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Verkkomatrikkeli sisältää tiedot Helsingin yliopiston ylioppilaista vuosilta 1853–1899. Aiemmin verkossa on julkaistu matrikkeli vuosien 1640–1852 ylioppilaista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Helsingin yliopiston avoimen yliopiston opetustarjonta, opiskeluopas sekä verkkoaineistoja. Lisäksi yhteystiedot ja ajankohtaisia ilmoituksia.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Helsingin yliopiston 375-vuotisjuhlavuoden kunniaksi humanistinen tiedekunta esittelee vuoden aikana 375 humanistia. Mukana on nykyisiä tutkijoita, yhteiskunnan eri aloilla vaikuttavia humanistialumneja sekä historiallisia merkkihenkilöitä.
Visa mera
Kriminologian ja oikeuspolitiikan instituutti harjoittaa riippumatonta kriminologista ja muuta oikeuspoliittista tutkimusta ja julkaisee sivuillaan analyyseja rikollisuudesta, rikollisuuden kontrollista ja seuraamusjärjestelmän toiminnasta, oikeusoloista ja lainsäädännön vaikutuksista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tänne on tallennettu tiedot Helsingin yliopiston arkiston säilyttämästä arkistoaineistosta. Järjestelmä sisältää myös digitoituja asiakirjoja, kuten Helsingin yliopiston vuosikertomukset vuosilta 1875 - 1994 ja painetut ylioppilasluettelot vuosilta 1828 - 1916.
Visa mera
Helsingin yliopiston Tiedekulman tapahtumia voi katsoa suorina lähetyksinä tai tallenteina tai kuunnella keskusteluja podcasteina.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Helsingin yliopiston Avoin yliopisto -Youtubesta löytyy luentoja ja esitelmiä avoimesta seurattavaksi.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Valikoima Helsingin yliopiston tutkijoiden julkaisuja kaikille avoimina e-kirjoina.
Visa mera
Kaisa Sinikaran kirja kuvaa maan suurimman yliopistokirjaston parisataavuotista kehitystä. Professorit alkoivat luoda laitoskirjastoja Keisarillisessa Aleksanterin Yliopistossa 1800-luvun puolivälistä ja seminaarikirjastoja 1880-luvulta lähtien. Enimmillään Helsingin yliopiston kirjastolaitokseen kuului lähes 180 erillistä kirjastoa. Julkaisussa pohditaan uuden Helsingin yliopiston kirjaston perustamiseen (2010) johtanutta toiminta- ja tietoymparistön laaja-alaista murrosta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
HELDAan tallennetaan Helsingin yliopistossa tuotettua kokotekstiaineistoa kuten tutkijoiden artikkeleita, yksiköiden julkaisusarjoja sekä tiedekuntien oppimateriaaleja ja laitosten tuottamaa tutkimusaineistoa.
Visa mera
Tiedemuseo tallennantaa ja esittelee Helsingin yliopiston historiaa ja kulttuuriperintöä sekä eri tieteenalojen opetusta ja tutkimusta. Sivuilta löytyvät yhteystiedot, aukioloajat sekä tiedot näyttelyistä. Luettavissa on myös uutisarkisto ja historiallinen katsaus Helsingin yliopistosta.
Webbplatsens språk:
Visa mera