8 träffar. Visar 1 - 8 träffar.
Kyberturvallisuuskeskus kehittää ja valvoo viestintäverkkojen ja -palveluiden toimintavarmuutta ja turvallisuutta. Sivustolla on tietoturvaohjeita sekä tietoa varoituksista ja haavoittuvuuksista.
Visa mera
Oppaassa kerrotaan, mitä tekemistä kyberturvallisuudella ja tietoturvalla on arkemme kanssa, mitä on informaatiovaikuttaminen ja millainen on hyvä salasana. Opas sisältää sanaston sekä 11 kyberkäskyä, joiden avulla voi parantaa kyberturvallisuutta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Opas neuvoo, mistä asioista on huolehdittava, jotta tietokoneen, tabletin ja älypuhelimen käyttö ja internetissä toimiminen on turvallista. Kybermaailman riskejä ja mahdollisuuksia havainnollistaan useiden esimerkkien avulla.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Liikenne- ja viestintäviraston tietoturvakampanja neuvoo, miten tietosi säilyvät tallessa, laitteesi päivitettynä ja salasanasi suojassa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Opas auttaa pienyrittäjiä suojautumaan yleisimpiä kyberuhkia vastaan. Oppaassa käsitellään mm. tietojenkalastelua, haittaohjelmia, päivityksiä ja käyttöoikeuksien hallintaa.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Tietopankkiin on koottu ohjeita, jotka auttavat tunnistamaan digihuijauksia ja suojautumaan niiltä. Ohjeita löytyy kotiin, työpaikalle ja vapaa-aikaan eri muodoissa: oppaina, vinkkilistoina ja animaatioina. Tarjolla on mm. oppaat digitaalisten pelien turvallisuudesta sekä yritysten ja organisaatioiden digiturvallisuudesta.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Verkkokurssi opastaa digiturvalliseen toimintaan verkossa. Jyväskylän yliopiston ja Maanpuolustuskoulutus MPK:n yhteistyönä toteutettu kurssi on kaikille avoin ja maksuton.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Kirja on tarkoitettu tavallisille ihmisille, jotka osaavat käyttää tietokoneita, mutta tarvitsevat apua kyberturvan kanssa. Kirjan lukemalla saa käsityksen kyberturvan pelisäännöistä pienyrityksille, ja kirjan loppuosassa olevasta hakemistosta löytyy kaikille sopivat vinkit tärkeimpiin kyberturvan aiheisiin.
Webbplatsens språk:
Visa mera