27 träffar. Visar 1 - 27 träffar.
Ympäristöhallinnon sivuilla on ajankohtaista tietoa, rakentamisen normiohjaus, kiinteistönpito ja korjausrakentaminen, rakentamisen kehittämisohjelmat.
Webbplatsens språk: 
http://www.ym.fi/fi-FI/Maankaytto_ja_rakentaminen/Maankaytto_ja_rakentaminen(1722)

Visa mera
Suomen Arkkitehtiliiton Safa:n sivuilta löytää liiton jäsenet, tiedot jäsenyydestä ja liiton toiminnasta. Lisäksi sivuilla on tietoa liiton julkaisuista, projekteista ja kilpailutoiminnasta.
Webbplatsens språk: 
http://www.safa.fi

Visa mera
Kestävä kivitalo -palvelun sivuilla on tietoa kivitalojen rakentamisesta eli betonin käytöstä asuin- toimisto- ja pysäköintirakennuksissa. Sivuilla on tietoa betonirakentamisen tekniikasta, kustannuslaskemia ja tietoa kustannuskehityksesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.kivitalo.fi

Visa mera
Pääasiassa rakentamiseen ja arkkitehtuuriin liittyviä kommentoituja linkkejä.
http://www.thenbs.com/resources

Visa mera
Sivusto lähestyy arkista kaupunkia valokuvin ja mielenkiintoisin, osin filosofisinkin tekstein. Kirjoituksissa pohditaan joka päivä kohtaamamme arkkitehtuurin merkitystä, ihmisen suhdetta kaupunkiin ja kaupunkiympäristön eri elementtejä. Kuvien kaupunki on Jyväskylä. Oppimateriaalipaketti soveltuu yli 15-vuotiaille, siis myös aikuisille.
Webbplatsens språk: 
http://www.daidalos.fi/rakennettuarki

Visa mera
Suomalaiseen arkkitehtuuriin keskittyvä englanninkielinen sivusto, josta löytyy uutisia, arkkitehtiesittelyjä sekä tietoa alan tapahtumista, koulutuksesta ja organisaatioista.
Webbplatsens språk: 
http://www.finnisharchitecture.fi

Visa mera
Design- ja arkkitehtuurilehti.
Webbplatsens språk: 
http://www.architectureweek.com

Visa mera
Viron arkkitehtuurimuseon kotisivu. Museo toimii Rotermanin suolavarastoksi kutsutussa rakennuksessa. Sama yhteydessä toimii Viron taidemuseo ja arkkitehtuurimuseon kirjasto. Sivuilta löytyy tietoa museon historiasta, kokoelmista, näyttelyistä, rakennuksen historia, museon hallituksen jäsenet, henkilökunta, aukioloajat ja voimassa olevat hinnat, yhteystiedot ja vieraskirja.
Webbplatsens språk: 
http://www.arhitektuurimuuseum.ee/en/visiting/opening-hours/

Visa mera
Lapsille suunnatun verkkonäyttelyn aiheena on kestävä kehitys ja arkkitehtuuri. Näyttelyn töiden lisäksi löytyy Kestävä talo -peli ja tehtäviä.
Webbplatsens språk: 
http://www.mfa.fi/uvv

Visa mera
Rakennustaiteen monumentit aikakausittain, arkkitehtuurin mestarit ja muut arkkitehdit maittain, kaupungien karttoja eri aikakausien rakennuksineen.
Webbplatsens språk: 
http://www.vitruvio.ch

Visa mera
Verkoston tavoitteena on edistää kaikille sopivaa suunnittelua. Sivuilla on mm. artikkeleita, uutisia, hyviä esimerkkejä ja tietoa verkoston toiminnasta.
http://www.designforalleurope.org

Visa mera
Italialaisen sisustus/design/arkkitehtuuri-lehden nettiversio.
Webbplatsens språk: 
http://www.abitare.it

Visa mera
Kaupunkisuunnittelusta ja rakennetusta ympäristöstä kiinnostuneille tarkoitettu Cyburbia pitää sisällään mm. aktiivisen keskustelufoorumin, kuvagallerian ja linkkihakemiston. Päivän linkkipoiminnat on kommentoitu.
http://www.cyburbia.org

Visa mera
Esteettömyystiedon keskus internetissä pyrkii palvelemaan ennen muuta suunnittelun ja rakentamisen ammattilaisia ja paikallistoimijoita, mutta myös kuluttajia. Sivuilla on rakennetun ympäristön ja liikkumisen esteettömyyteen liittyvää tietoa, lainsäädäntöä ja ohjeita. Toimijaverkostoon voi liittyä kuka tahansa asiasta kiinnostunut. Verkostoa ja koko sivustoa ylläpidetään Invalidiliiton esteettömyysprojektissa.
Webbplatsens språk: 
http://www.esteeton.fi

Visa mera
Aiheina arkkitehtuuri, muotoilu ja kestävä kehitys.
http://www.metropolismag.com

Visa mera
Ukumbi on kansalaisjärjestö, joka tarjoaa arkkitehtisuunnittelua vähäosaisille väestöryhmille. Järjestön kotisivulla on kirjoitus järjestön tausta-ajatuksesta, yhteystiedot sekä selostukset ja kuvia Ukumbin taustakolmikon (arkkitehdit Hollmen, Reuter ja Sandman) projekteista Senegalissa ja Tansaniassa.
Webbplatsens språk: 
http://www.ukumbi.org

Visa mera
Www-oppimateriaali puukerrostalorakentamisesta. Sivuilla käydään läpi puun käyttömahdollisuudet rakennusmateriaalina, puukerrostalon suunnitelu, käyttöönotto ja ylläpito. Lisäksi harjoitustehtäviä.
Webbplatsens språk: 
http://www.edu.fi/oppimateriaalit/puukerrostalo

Visa mera
Tietoa ammattikuvasta ja koulutuksesta ja yhdistyksen toiminnasta sekä toimistojen yhteystietoja.
http://www.m-ark.fi

Visa mera
Arkkitehtuuria ja hiukan muutakin käsittelevä julkaisu.
Webbplatsens språk: 
http://www.archplus.net

Visa mera
Amerikkalaisen suunnittelun äänitorvi APA on koonnut sivuilleen listan kymmenestä erinomaisesta kadusta ja loistavasta asuinalueesta Yhdysvalloissa. Jokaisesta valitusta on kuvia ja artikkeli, jossa muun muassa perustellaan listalle pääsy.
Webbplatsens språk: 
http://www.planning.org/greatplaces

Visa mera
Lähinnä arkkitehdeille suunnattu verkkolehti sisältää arkkitehtuurin uutisia, projekteja, artikkeleita käytännöistä, teknologiasta ja tuotteista.
Webbplatsens språk: 
http://archrecord.construction.com

Visa mera
Arkkitehtuurin tiedotuskeskus on arkkitehtuurin alaa yhdistävä toimija. Se tuottaa ja välittää tietoa arkkitehtuurista ja rakennetun ympäristön laadun vaikutuksesta hyvinvointiin. Sen toimintaan kuuluvat myös arkkitehtuuripolitiikka ja arkkitehtuurikasvatus.
Webbplatsens språk: 
http://archinfo.fi/

Visa mera
Helsingin rakennusvalvonnassa kaupunkikuvaosastoa johtava Henna Helander pitää harrastuksekseen blogia, jossa hän tutkailee Helsingin arkkitehtuuria ja kaupunkikuvaa.
Webbplatsens språk: 
http://hennahelander.wordpress.com/

Visa mera
Yläkoulu- ja lukioikäisille suunnattu Arkkitehdiksi.fi tarjoaa tietoa pääsykokeista, opiskelijavalinnasta, opiskelusta sekä arkkitehdin työstä.
Webbplatsens språk: 
http://arkkitehdiksi.fi/

Visa mera
Arkkitehtuurisivusto tarjoaa alan uutisia ja artikkeleita sekä projektien ja rakennusten esittelyjä eri puolilta maailmaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.archdaily.com/

Visa mera
Stor sökdatabas om byggda kulturmiljöer i Finland. Man kan söka på namn, kommun, eller vilken typ av byggnad eller plats det är, t.ex. kyrka, arbetarbostad, bro. Texterna för enspråkigt finska kommuner är enbart på finska, men det finns mycket material på svenska.
Webbplatsens språk: 
http://www.kulturmiljo.fi/read/asp/rsv_default.aspx

Visa mera
Dezeen esittelee arkkitehtuuria, sisätiloja, muotoilua sekä niihin liittyvää teknologiaa.
Webbplatsens språk: 
https://www.dezeen.com/

Visa mera