Myöhempien Aikojen Pyhien Jeesuksen Kristuksen Kirkon viralliset suomalaiset sivut.
Webbplatsens språk: 
http://www.mormonit.fi

Visa mera
Kristillinen viikko- ja kuukausijulkaisu. Sivulla on näytteeksi kirjoituksia pdf-muodossa.
http://www.nykyaika.fi

Visa mera
Teologisten tieteenalojen lehden päätarkoitus on Suomessa tehtävän teologian julkaiseminen. Sivulla on sisällysluettelot vuosittain sekä artikkelien englanninkieliset tiivistelmät.
Webbplatsens språk: 
http://www.tatt.fi

Visa mera
Sivuston kautta voi täyttää kirkosta eroamislomakkeen ja lähettää sen ao. seurakuntaan. Etusivulla on eroamislomakelinkin lisäksi linkkiotsikot: Miksi erota? ja Verolaskuri.
Webbplatsens språk: 
http://eroakirkosta.fi

Visa mera
Kirkkomusiikkilehden verkkosivulla julkaistaan pääkirjoitukset.
Webbplatsens språk: 
http://www.skml.fi/39

Visa mera
Tietoa kveekareista ja Suomen kveekariliikkeestä.
Webbplatsens språk: 
http://www.kveekarit.org/

Visa mera
Sanansaattajat on Suomen evankelis-luterilaisen kirkon virallinen lähetysjärjestö, joka on erikoistunut radion käyttöön työvälineenä. Korostuksiltaan Sanansaattajat-järjestö liittyy uuspietistisen herätysliikkeen perinteeseen. Sivuilla esitellään yhdistyksen koti- ja ulkomaista toimintaa ja Lähde-lehteä, jonka aineistoa on jonkin verran luettavissa. Linkkisivulla pääpaino on kristillisillä radioasemilla.
Webbplatsens språk: 
http://www.sansa.fi

Visa mera
I tjänsten eroakirkosta.fi är det möjligt att träda ur kyrkan, både den evangelisk-lutherska och ortodoxa.
Webbplatsens språk: 
https://www.eroakirkosta.fi/dynamic/index.php/svenska

Visa mera
Suomen Unitaariuniversalistinen Seuran sivuilla kerrotaan sen toiminnasta ja aatteista. Yhteisön juuret ulottuvat 1500-luvulle, osana uskonpuhdistuksen radikaalia siipeä.
Webbplatsens språk: 
https://unitaari.wordpress.com/

Visa mera
Perussanoma on Suomen Raamattuopiston yhteydessä toimiva kustannusliike joka julkaisee kirjoja, äänitteitä sekä Elämään-lehteä. Kotisivulta löytyy yhteystiedot sekä linkit Raamattuopiston pääsivulle ym. linkkejä. Perussanoman kotisivulla esitellään kirjoja ja äänitteitä ja on mahdollisuus tilaukseen. Kirjat ryhmitelty: Historialliset romaanit, Raamattuaiheiset kirjat, Elämä ja usko, Hartaus ja sielunhoito. Äänitteet, tuotteiden tilaus ja uutuudet. Sisältää sekä aikuisille että lapsille soveltuvaa aineistoa. Sivuja päivitetään. http://www.sro.fi
Webbplatsens språk: 
http://www.perussanoma.fi

Visa mera
Myöhempien Aikojen Pyhien Kristuksen Kirkon virallinen Internet-sivusto. Sivuilta löytyy tietoa kirkon opeista, mormonien historiasta, yleiskonferensseista ja sukututkimuksesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.lds.org

Visa mera
Ekumeenisen Taize-yhteisön kotisivu. Ohjeita Ranskassa sijaitsevaan Taizeen matkustaville: yhteystiedot, saapumisohjeet sekä vierailuun liittyviä suosituksia. Sivulla on myös kuvaus yhteisön alkuvaiheista, yhteisön perustajan veli Rogerin toiminnasta sekä veli Rogerin aloitteesta syntyneestä Nuorten konsiilista. Sivulla on luettavissa uusimmat Taizen kirjeet sekä meditaatiotekstejä.
http://www.taize.fr

Visa mera
Kysymyksiä ja vastauksia amisheista, heidän uskostaan ja tavoistaan ja historiastaan
Webbplatsens språk: 
http://www.800padutch.com/amish.html

Visa mera
Brobygge – dialog med livet – är en nätverksrörelse och ett utbildningscentrum där dialogen kring livsfrågor och andlighet står i centrum och är en del av Equmeniakyrkans arbete. Equmeniakyrkan är en ny kyrka som bildats av Metodistkyrkan i Sverige, Svenska Missionskyrkan och Svenska Baptistsamfundet. På webbplastsen finns bl.a. information om utbildningar och arrangeras s.k. sinnesrogudstjänster.
Webbplatsens språk: 
http://equmeniakyrkan.se/brobygge/

Visa mera
Kristillisen ilmaisjakelulehden numerot ovat luettavissa pdf-muodossa.
http://www.ajanfakta.fi

Visa mera
Seurakuntaliiton ja jäsenseurakuntien pääjulkaisu ilmestyy painettuna kahdeksan kertaa vuodessa.
http://www.svels.fi/portaali/index.php?option=com_content&task=view&id=15&Itemid=32

Visa mera
Presentation av det ekumeniska, internationella brödraskap som grundades i franska Taizé år 1940. Praktiska uppgifter för personer intresserade av att besöka orten, men även om hur man förbereder en bön i taizéanda, bibeltexter, meditationer, frågor om tron, sånger m.m.
Webbplatsens språk: 
http://www.taize.fr/sv

Visa mera
Jehovan todistajien virallinen Internet-sivusto. Sivuilta löytyy tietoa Jehovan todistajien uskosta ja opetuksista. Lisäksi luettevissa on useita julkaisuja.
Webbplatsens språk: 
http://www.watchtower.org

Visa mera
Kristillinen nuortenlehti, jonka nuoret toimittavat nuorille.
Webbplatsens språk: 
http://www.nuotta.com

Visa mera
Sivuilla on kriittinen näkökulma mormonikirkkoon. Laaja sivusto sisältää mm. perustietoa mormonikirkosta, MAP-kirkon uskonkappaleet, mormonien pyhät kirjat: Mormonin kirja, Opin ja liittojen kirja sekä Kallisarvoinen Helmi digitaalisessa muodossa suomeksi, sanasto sekä erittäin hyvän linkistön ja kirjallisuusviitteet.
http://www.mormonismi.net

Visa mera
Lähetysjärjestö Patmoksen kotisivu, josta kohdasta Kirjat, pääsee sivulle, jossa esitellään kustantajan, Kuvan ja sanan, kirjoja. Patmoksen kotisivuilta löytyvät osat Lähetystyö, Radio, Net-radioarkisto, Net-opetus, Kristillinen keskus, Kuva ja Sana -kirjat, Kuva ja Sana -kasetit, Linkkejä, Live chat, Palaute, Esirukouspyyntö. Palvelusta voi myös tilata kirjoja. Pääsivulla hakumahdollisuus.
Webbplatsens språk: 
http://www.patmos.fi

Visa mera
Ekumeeninen (roomalaiskatolinen, evankelinen, anglikaaninen, ortodoksinen) muistokalenteri, josta löytyy suppeat elämäkerrat pyhimyksistä ja merkkihenkilöistä. Hakuja voi tehdä henkilönnimen ja päivämäärän mukaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.heiligenlexikon.de/

Visa mera
Tutkimus käsittelee Jehovan todistajien yhteisöstä eronneita henkilöitä sekä heidän eristämistään entisen yhteisön jäsenistä. Se on tehty haastattelujen pohjalta.
Webbplatsens språk: 
https://www.doria.fi/bitstream/handle/10024/72132/AnnalesC318Ronimus.pdf?sequence=1

Visa mera
Vuonna 2017 tulee kuluneeksi 500 vuotta siitä, kun Martti Luther julkaisi 95 teesiä anekaupan väärinkäytöksiä vastaan. Sivuilla on tietoa reformaation historiasta ja reformaatiosta Turussa, merkkivuodesta ja sen tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
http://www.reformaatio2017.fi/

Visa mera
Aikamedia on keskisuuri viestintäalan yritys, jonka keskeisimmät tuotteet ovat kristilliset lehdet, kirjat, äänitteet ja tallenteet sekä tietokirjat. Kotisivu sisältää mm. yrityksen esittelyn, paljon linkkejä, kaupan, uutiset, palautteen ja yhteystiedot. Tuotteet: Kirjat, musiikki, tallenteet ja lehdet.
Webbplatsens språk: 
http://www.aikamedia.fi

Visa mera
Nettikirjakauppa.com on Ryttylässä sijaitsevan Kustannus oy Uuden tien uusi kristillinen verkkopalvelu. Tarjontaan kuuluvat kirjat, lehdet ja musiikki. Haku kirjan nimen, tekijän tai aihepiirin mukaan. Sisältää tilauksen ja ostoskorin. Sisältö: Tarjoukset, kirjallisuus, musiikki, lehtijulkaisut, adressit ja muu aineisto. Taustayhteisö: Suomen evankelis-luterilainen Kansanlähetys Ryttylässä.
Webbplatsens språk: 
http://www.nettikirjakauppa.com

Visa mera