Siebmacherin vaakunakirja-sarjaan kuuluva runsaasti kuvitettu klassikko vaakunataiteen perusteista löytyy digitoituna Austrian Literature Online -tietokannasta. (Klikkaa vasemmalla olevia kirjan sivuja.)
Webbplatsens språk: 
https://gdz.sub.uni-goettingen.de/id/PPN830319042

Visa mera
Suomen tasavallan presidentin symbolit sivustossa annetaan kuvaukset Suomen lipusta, vaakunasta, presidentin kunniamerkeistä sekä Porilaisten marssin nuotit.
Webbplatsens språk: 
https://www.presidentti.fi/presidentin-toimi/symbolit/

Visa mera
Skandinaavian heraldisen seuran sivulla tietoa yhdistyksestä, jäsenyydestä ja tietenkin heraldiikasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.heraldik.org

Visa mera
Kolmen turkulaisen koulun yhteisesti tuottama havainnollinen aineisto keskiajan kuvakielestä ja käsityöperinteestä. Sivuilla on esimerkkejä keskiaikaisesta kuvastosta: ornamentit, kirjaimet, sinetit ja vaakunat. Nykyajan käsityötekniikoista esitellään huovutusta, kirjontaa ja applikointia. Sivuilla on kuvia työsuunnitelmista ja oppilastöistä sekä raportteja ja kokemuksia projektin toteutuksesta. Lisäksi tietoja käsityökasvatuksesta ja käsityön opetuksen suunnittelusta.
Webbplatsens språk: 
https://static.punomo.fi/uploads/2016/05/juokseva-koira-kasityossa.pdf

Visa mera
Laadukas artikkeli heraldisen suunnittelun ja käytännön piirtämisen perusteista Skotlannin Heraldisen Seuran sivuilta. Sopii myös pohjoismaiseen heraldiseen perinteeseen muuttaen. Näkökohdat ovat kansainvälisiä eivätkä leimallisesti brittiläisiä.
Webbplatsens språk: 
http://www.heraldry-scotland.co.uk/design.html

Visa mera
Suomen heraldisen seuran sivusto tarjoaa tietoa heraldiikasta ja vaakunoista. Sivustossa on vaakunarekisteri, heraldiikan määritelmät ja historiaa sekä bibliografia aiheesta. Lisäksi löytyy tietoa vaakunoiden väreistä, osista ja selityksistä sekä vaakunasanasto.
Webbplatsens språk: 
https://www.heraldica.fi/fi/

Visa mera
Kansainvälisillä vaakunasivuilla on kuvia eri maiden vaakunoista. Sivuilla on maahakemisto. Kunkin maan kohdalta löytyvät kyseisen maan ja sen kaupunkien, maakuntien, kuntien ja kylien vaakunat. Joistakin vaakunoista on kerrottu myös sen historia ja merkitys.
Webbplatsens språk: 
https://www.heraldry-wiki.com/wiki/Heraldry_of_the_world

Visa mera
Suomen lippu ja vaakuna kertoo Suomen lipun historiasta, vaakunan historiasta, niiden ulkoasusta, käytöstä ja merkityksestä.
Webbplatsens språk: 
https://intermin.fi/suomen-lippu

Visa mera
Ruotsin heraldisen yhdistyksen sivuilla on tietoa sekä harrastuksesta että heraldiikasta. Sivuilla voi myös kysyä heraldiikolta ja keskustella.
Webbplatsens språk: 
https://www.heraldik.se/

Visa mera
Vaakunatietokanta, joa sisältää Suomen kuntien vaakunat selityksineen.
Webbplatsens språk: 
https://www.kuntaliitto.fi/kunnat

Visa mera
Englanninkielinen sivusto venäläisestä heraldiikasta menneisyydessä ja nykypäivänä
Webbplatsens språk: 
http://the.heraldry.ru

Visa mera
Heraldinen tietokanta sisältää Kansallisarkiston Heraldica-kokoelmaan kuuluvaa aineistoa, jota ovat noin 600 kunnallisvaakunaa ja 1000 viranomaisten sinettiä. Tulevaisuudessa tietokantaa täydennetään lisäämällä siihen muuta koti- ja ulkomaista heraldiikkaa.
Webbplatsens språk: 
https://heraldica.narc.fi/

Visa mera
Suomen aatelistosta kertovassa kokonaisuudessa annetaan tietoa aatelistosta, aateliin ja ritaristoon kuuluvista suvuista. Täältä löytyvät myös sukujen vaakunat.
Webbplatsens språk: 
https://www.ritarihuone.fi/fi/ritarihuoneesta/suvut_ja_vaakunat/

Visa mera