Tietoa Euroopan keskuspankista, mm. sen organisaatiosta ja tehtävästä, eurojärjestelmästä, talous- ja rahaliitosta sekä linkit jäsenmaiden kansallisten keskuspankkien kotisivuille. Osa teksteistä on myös suomeksi.
http://www.ecb.int/ecb/orga/escb/html/index.fi.html

Visa mera
Allmän information om EU på svenska. Europeiska unionens svenska webbplats omfattar nyheter, pressmeddelanden, statistik euroinfo, institutioner, basfakta, juridiska dokument som rör EU. Olika diskussionsforum och aktualiteter ingår, liksom också förteckning över huvudfrågorna inom EU.
Webbplatsens språk: 
http://europa.eu/index_sv.htm

Visa mera
Suomen Pankin sivulta löytyvät eurosetelit kuvina.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenpankki.fi/fi/raha-ja-maksaminen/eurosetelit/erisuuruiset-setelit/

Visa mera
Eurokolikkojen kuvat yhteiseltä puolelta.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenpankki.fi/fi/raha-ja-maksaminen/eurokolikot/yhteiset-puolet/

Visa mera
Eduskunnan kirjasto on koonnut sivustolle keskeisimpiä Euroopan talouskriisiin liittyviä päätöksiä ja asiakirjoja. Sivuilta löytyy myös lähteitä, joista saa lisätietoa aiheesta.
Webbplatsens språk: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/eu/eu-talouskriisi/Sivut/default....

Visa mera
Suomen Pankin rahapolitiikkaa käsittelevä oppimateriaali on tarkoitettu taloustiedon opiskelun tueksi yläasteella, lukiossa ja ammattioppilaitoksissa. Se sisältää tietopaketteja, kilpailuja, tehtäviä, pelejä ja rahanarvolaskurin.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenpankki.fi/fi/opi-taloudesta/

Visa mera
Finansministeriets webbplats innehåller information om ministeriets organisation, uppgifter och verksamhet. Ministeriets enheter och förvaltningsområd presenteras. Vidare finns information om nationalekonomin och budgeten, EU och EMU, förvaltningsutveckling samt pressmeddelanden och publikationer. Konjunktur- och ekonomisk översikt samt budgetpropositioner och anslagsramar presenteras. Regeringens budgetförslag finns också med på sidan. Kontaktuppgifter och länkförteckning till andra statsorgan ingår. Därtill information om flera områden så som beskattning, staten som arbetsgivare, finansmarknaden m.m.
Webbplatsens språk: 
https://vm.fi/sv/framsida

Visa mera
Euroopan keskuspankin esittely, lehdistötiedotteet, puheet, tilastot, julkaisut, projektit sekä tietoa unionin rahalaitoksista ja kansallisista keskuspankeista.
Webbplatsens språk: 
https://www.ecb.europa.eu/home/html/index.fi.html

Visa mera
På europeiska centralbankens sida informeras om europeisk penningpolitik, det europeiska monetära systemet och ekonomiska samarbetet, valutan euro, statistik och marknader.
Webbplatsens språk: 
https://www.ecb.europa.eu/home/html/index.sv.html

Visa mera
Taulukko sisältää Euroopan keskuspankin julkaisemat päivän valuuttakurssit. Sivulla on linkit mm. eurovaluuttojen muuntokursseihin ja tilastoihin.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenpankki.fi/fi/tilastot/valuuttakurssit

Visa mera
EuroStatin esittely, tilastouutiset, lehdistötiedotteet, tilastojen julkaisuaikataulut, tietoa tilastotuotteista ja jäsenmaiden tilastoviranomaisista. Euroopan talous- ja rahaliiton keskeiset ja ajantasaiset tilastot, euron tilastot, tilastojulkaisujen viitetiedot sekä tilastoindikaattorit.
Webbplatsens språk: 
https://ec.europa.eu/eurostat

Visa mera
Kristian Keskitalo on tutkinut väitöskirjassaan sitä, miksi rahan sääntely ja käsitys oikeudellisesta rahasta on muuttunut sekä mitä rahalla on oikeudessa tarkoitettu kunakin ajanjaksona aina markan antamisesta (1860) alkaen. Yksi tutkimuksen keskeisistä tavoitteista on esittää, voiko virtuaalivaluutta olla rahaa Suomen oikeusjärjestelmän näkökulmasta.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-7897-8

Visa mera
Sivuilta löytyvät kansantalouden katsaukset ja ohjelmat, budjettiesitykset ja valtiontalouden tilinpito. Tietoa on myös verotuksesta, rahoitusmarkkinoista ja koroista sekä EU:sta.
Webbplatsens språk: 
https://vm.fi/

Visa mera
Euroopan keskuspankin oppimateriaaleihin on koottu dioja, tietosivuja ja videoita keskuspankkitoiminnasta euroalueella sekä tietopaketti, jossa selitetään hintavakauden merkitystä kuluttajille. Sarjaan kuuluu animaatioelokuva, oppilaan opas ja opettajan opas.
Webbplatsens språk: 
https://www.ecb.europa.eu/ecb/educational/html/index.fi.html

Visa mera
Seuraa euroseteleiden matkaa. Ideana on eurosetelien kulkureittien selvittäminen sarjanumeroiden perusteella. Kirjattuja seteleitä on miljoonia. Sivustoa voi käyttää EU:n 15 virallisella kielellä.
Webbplatsens språk: 
https://fi.eurobilltracker.com/

Visa mera