11 träffar. Visar 1 - 11 träffar.
Bengtskärin majakan virallinen kotisivu. Tietoa majakan historiasta, sijannista ja luonnosta sekä matkailutietoa, m.m. veneiden aikataulut ja hintatietoja.
Webbplatsens språk: 
http://www.bengtskar.fi

Visa mera
Jenkeissä kerran kuussa ilmestyvän paperilehden nettiversio tarjoilee artikkeleita ja kuvia majakoiden maailmasta. Juttuarkistoa on sivulle säilötty vuodesta 1995 alkaen.
http://www.lhdigest.com

Visa mera
Verkkosivuilla voi tutustua Suomen majakoiden historiaan ja rakennuspiirustuksiin. Verkkosivut liittyvät Kansallisarkiston näyttelyyn, jossa on esillä Suomen rannikkojen historiallisten majakoiden, niin toteutettujen kuin rakentamatta jätettyjen, alkuperäiset arkkitehtipiirustukset.
Webbplatsens språk: 
http://www.narc.fi/valomerella

Visa mera
Nova Scotian rannoilla on enemmän majakoita kuin missään muussa Kanadan provinssissa. Niiden säilymisen puolesta toimiva järjestö jakaa informaatiota aiheesta kiinnostuneille ja mahdollisille vierailijoille. Galleriassa on raikkaita kuvia usein valkoisista majakkarakennuksista.
http://www.nslps.com

Visa mera
Museoviraston julkaisussa esitellään meriväylien rakennusperintöä Suomenlahdelta, Saaristomereltä ja Pohjanlahdelta. Mukana on merimerkkejä, majakoita ja luotsiasemia, joista kerrotaan lyhyesti kohteen historia, kuinka sitä käytettiin ja miten kohde on säilynyt.
Webbplatsens språk: 
http://www.nba.fi/fi/File/1005/merivaylien-rakennusperinto.pdf

Visa mera
Valokuvia sadoista majakoista, pääosin Amerikasta, mutta myös Euroopasta. Sivuilla voit edetä joko seuraamalla Diana Carterin kertomusta kuvausmatkoilta tai aakkosellisen hakemiston avulla tai maantieteellisesti, vesialueen perusteella.
http://www.ipl.org/div/light

Visa mera
PBS:n sivuilla esitellään pohjoisamerikkalaisia majakoita.
http://www.pbs.org/legendarylighthouses

Visa mera
Suomen meriväylien merkitsemisen historiaa keskiajan merimerkeistä majakoihin ja automatisoituihin loistoihin saakka. Lisäksi tietoa luotsien sekä majakoiden ja loistojen hoitajien työstä.
Webbplatsens språk: 
http://www.helsinki.fi/hum/meh/merimerkit

Visa mera
Tietoja Suomen majakkaseurasta ja sen toiminnasta sekä suomalaisista majakoista.
Webbplatsens språk: 
http://www.majakkaseura.fi

Visa mera
Majakkasivulla on linkkejä Suomen ja Viron majakoiden kuviin.
Webbplatsens språk: 
http://www.tie.to/majakat

Visa mera
Aikamatkalla Suomessa -kartta esittelee arvokohteiksi nimettyjä museoteitä, majakoita, siltoja, kanavia, väylämuseoita ja museorautateitä. Osa kohteista toimii edelleen sille määrätyssä tehtävässä.
Webbplatsens språk: 
https://liikennevirasto.maps.arcgis.com/apps/MapSeries/index.html?appid=237973a7fcf94f75a4398aedd674...

Visa mera