Rauma Blue Sea Film Festival -sivuilla kerrotaan tapahtuman historiasta ja Baltic Herring -lyhytelokuvakilpailusta.
Webbplatsens språk: 
http://www.blueseafilmfestival.net

Visa mera
Australialainen elokuvanharrastajien verkkolehti, jossa julkaistaan artikkeleita, elokuva-arvosteluja ja tietoa festivaaleista. Sivulla on runsas elokuva-alan linkkilista.
Webbplatsens språk: 
http://www.sensesofcinema.com

Visa mera
Elokuva-alan ja televisio-ohjelmien tietopankki. Haku elokuvan tai televisio-ohjelman nimen mukaan, henkilön tai roolihenkilön nimen mukaan. Henkilöistä elämäkertatiedot ja filmografia. Mukana myös arvosteluja, uutisia ja suosikkilistoja.
Webbplatsens språk: 
https://imdb.com/

Visa mera
Espoon kulttuurikeskuksessa Tapiolassa järjestettävän elokuvafestivaalin yhteystiedot ja festivaaliohjelma. Sivuilta löytyy myös linkkejä muiden kotimaisten elokuvajuhlien kotisivuille.
Webbplatsens språk: 
https://www.espoocine.fi

Visa mera
American Film Institute pyrkii edistämään amerikkalaista elokuvakulttuuria monin tavoin, mm. tiedottamalla alan tapahtumista, järjestämällä koulutusta, dokumentoimalla, säilyttämällä ja entistämällä vanhaa elokuvamateriaalia. Instituutin sivut tarjoavat paljon tietoa amerikkalaisesta elokuvasta ja televisiotoiminnasta mm. erilaisten Top 100-listojen muodossa.
Webbplatsens språk: 
https://www.afi.com

Visa mera
Lehden verkkoversio. Lehti on keskittynyt elokuvien tekemisen taiteeseen. Sivuilta löytyy artikkeleita niin vanhoista kuin uusistakin lehdistä. Lisäksi Pohjois-Amerikan elokuvafestivaalit -lista.
Webbplatsens språk: 
https://www.moviemaker.com

Visa mera
Cannesin elokuvajuhlien viralliset sivut. Sivuilla esitellään kilpailussa mukana olleet elokuvat. Myös kaikkien aikaisempien vuosien tiedot ovat mukana joten sivuilta löytyy elokuvahistoriaa yli viiden vuosikymmenen ajalta. Ikävä kyllä kustakin elokuvasta löytyvät pääsääntöisesti vain perustiedot. Sivuilla hyvät hakumahdollisuudet, perushaku ja laajennettu haku.
Webbplatsens språk: 
https://www.festival-cannes.com

Visa mera
Unifrance pyrkii edistämään ranskalaisen elokuvan esiintulemista ja kaupallista levitystä kotimaansa ulkopuolella. Yhdistyksen sivuilla on paljon tietoa paitsi ranskalaisesta elokuvasta myös elokuva-alasta yleensä. Mukana on useita hakemistoja esim. elokuvista, näyttelijöistä, ohjaajista, tuottajista, jakelukanavista ja elokuva-alan tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
https://www.unifrance.org/

Visa mera
Paul T. Burnsin kuvitetut sivut seuraavat liikkuvan kuvan 250-vuotista historiaa aina elokuvauksen keksimiseen eli 1800-luvun lopulle asti. Upea kuvitus ja kattava bibliografia.
Webbplatsens språk: 
http://www.precinemahistory.net

Visa mera
British Film Instituten julkaisussa on elokuva-arvosteluja ja artikkeleita elokuvasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.bfi.org.uk/sight-and-sound

Visa mera
Sivuilla studioalueen esittely, pääsyliput, opaskartta ja tietoa matkailijoille. Linkit hotellipalveluihin ja kaupungin muihin nähtävyyksiin. Hakemistossa linkit eri sivuille.
Webbplatsens språk: 
http://www.universalstudios.com

Visa mera
Sodankylän elokuvajuhlien kotisivut (ohjelma, majoitus, matkavaihtoehtoja, vierasluettelot). Talvikaudella saatavilla lyhyt historiikki juhlista sekä vuodesta 1986 eteenpäin vierailijaluettelot. Mahdollisuus ilmoittautua festivaaleille talkootyöntekijäksi. Sivuilta linkit myös Suomen elokuva-arkistoon ja Suomen elokuvasäätiöön.
Webbplatsens språk: 
https://msfilmfestival.fi/

Visa mera
Brittiläisen elokuvan portaali, johon on koottu erilaisia linkkejä ja hakemistoja elokuvista, elokuvantekijöistä ja elokuvatapahtumista.
Webbplatsens språk: 
https://film.britishcouncil.org/

Visa mera
Sivu tarjoaa tietoa mykän elokuvan näyttelijöistä, ohjaajista, festivaaleista ja tapahtumista. Lisänä myös lista elokuvista, jotka ovat todennäköisesti kadonneet sekä kirjalista mykkää elokuvaa käsittelevistä kirjoista.
Webbplatsens språk: 
http://www.silentera.com

Visa mera
Kelaamo on yhteisö elokuvaharrastajille, -opiskelijoille ja nuorille, jotka haluavat jakaa töitään ja verkostoitua muiden tekijöiden kanssa. Kelaamo tuo yhteen alan organisaatiot, kuten elokuvakoulut, festivaalit ja tapahtumat.
Webbplatsens språk: 
https://www.kelaamo.fi/

Visa mera
Täällä kerrotaan Heikki Ahon ja Björn Soldanin työstä valokuvaajina ja dokumenttielokuvien tekijöinä. Sivuilla on valokuvia, kansikuvia, näyttelytietoja sekä linkit Ylen Elävän arkiston lyhytelokuviin.
Webbplatsens språk: 
https://www.ahosoldan.com/home.html

Visa mera
Exterin yliopiston Bill Douglas Centerin sivuilla on tietoa keskuksen elokuvan ja populaarikulttuurin historiaan liittyvistä kokoelmista ja näyttelyistä. Virtualinäyttelyissä voi tutustua Hitchcockin ja Griffithin tuotantoon sekä Harry Houdiniin. Paljon kuvamateriaalia: Laterna magica -laitteita, elokuvajulisteita, käsiohjelmia ja elokuva-aiheisia matkamuistoja.
Webbplatsens språk: 
http://www.bdcmuseum.org.uk/

Visa mera
Portaali tarjoaa pääsyn elokuva-, kuva- ja tekstiaineistoihin 26 eurooppalaisen elokuva-arkiston kokoelmista.
https://www.europeanfilmgateway.eu/fi

Visa mera