Slave biographies sisältää tietokantoja, joihin on tallennettu Atlantin alueiden eli Pohjois-, Väli-, Etelä-Amerikan alueilta sekä Atlantin saarilta orjien henkilötietoja. Tietokantoja on Yhdysvalloista ja Brasiliasta ja projektin on tarkoitus laajeta. Orjien tietoja löytyy vuosien 1719 -1870 väliltä, heidän nimensä, sukupuolensa, rotunsa, ikänsä, omistajansa, tehtävänsä on lueteltu.
Webbplatsens språk: 
http://slavebiographies.org/

Visa mera
Kongressin kirjaston näyttely Kolumbuksen saapumisesta Amerikan mantereelle ja mantereen valloittamisesta 1492-1600.
Webbplatsens språk: 
https://www.loc.gov/exhibits/1492/index.html

Visa mera
Keski-Amerikan muinaisista kulttuureista: maya-intiaanien, atsteekkien ja meksikolaisten uskonnoista, kulttipaikoista...
Webbplatsens språk: 
https://www.mesoweb.com

Visa mera
Wayeb-järjestö yhdistää mayakulttuurista kiinnostuneet ammattilaiset ja amatöörit Euroopassa.
Webbplatsens språk: 
https://www.wayeb.org/

Visa mera
Tahuantinsuyu oli inkojen antama nimi valtakunnalleen, joka kukoistuskaudellaan oli maapallon suurin valtio. Sivusto kertoo inkojen uhriseremonioista, joissa ihmisiä, usein lapsia, haudattiin Andien kätköihin, näiden hautojen arkeologisesta tutkimuksesta sekä ihmisten mukana haudatuista esineistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.pbs.org/wgbh/nova/peru/worlds/

Visa mera
Sisältää mm. kartan mayojen maailmasta ja tietoa tärkeimmistä paikoista, otteita matkakertomuksesta maya-kulttuurin raunioille vuodelta 1839 sekä hieroglyfien lukutehtävän.
Webbplatsens språk: 
https://www.pbs.org/wgbh/nova/maya/

Visa mera
1500-luvulta 1800-luvulle jatkuneen orjakaupan aikana kuljetettiin yli kymmenen miljoonaa afrikkalaista Amerikkaan. Sivustolta pääsee tutkimaan neljää orjakuljetuksia käsittelevää tietokantaa. Niiden lisäksi sivuilla on tilastoja ja esseitä.
Webbplatsens språk: 
https://www.slavevoyages.org/

Visa mera