Luftvård

Fler länkar från menyn Ämnen
Palvelussa on nähtävillä typpidioksidin (NO2) pitoisuuskarttoja eri kaupungeista Suomessa. Kartoissa esiintyvä typpidioksidi on ilmansaaste, joka syntyy ensisijaisesti palamisprosessien sivutuotteena liikenteessä, energiantuotannossa ja teollisuusprosesseissa.
Webbplatsens språk: 
https://sampo.fmi.fi/airpollution/no2/fi/

Visa mera
Ilmatieteen laitoksen julkaisemassa raportissa esitetään tämänhetkisen tietämyksen mukaiset arviot ilmastonmuutoksesta Suomessa sekä siitä, millaisia vaikutuksia muutoksella on metsiin ja metsätaloudelle.
Webbplatsens språk: 
http://hdl.handle.net/10138/319348

Visa mera
Ajantasaiset ilmanlaadun seurannan tulokset kaikilta Suomen mittausasemilta 46 kaupungin tai kunnan alueelta. Palvelun kautta löytyy myös lisätietoa ilmanlaadun mittaamisesta ja ilmansaasteista.
Webbplatsens språk: 
https://www.ilmatieteenlaitos.fi/ilmanlaatu

Visa mera
Ilmatieteen laitoksen sivuilla on tietoutta otsonista, otsonikerroksesta ja otsonikadosta.
Webbplatsens språk: 
https://ilmatieteenlaitos.fi/otsoni

Visa mera
Ilmasto-opas.fi kokoaa tutkimustietoa ilmastonmuutoksesta yhtenäiseen muotoon. Se tuottaa myös työkaluja kunta- ja aluetason suunnitteluun ja päätöksentekoon. Portaalin kautta on mahdollista tarkastella ilmastonmuutosta ja sen vaikutuksia paikallisella tasolla.
Webbplatsens språk: 
https://www.ilmasto-opas.fi

Visa mera
Ilmatieteen laitoksen sivun värikoodatussa kartassa näkyvät päivän ylimmät UV-indeksit Euroopan alueella. Tarkan paikan voi valita kartalta tai pudotusvalikosta.
Webbplatsens språk: 
https://www.ilmatieteenlaitos.fi/uvi-ennuste

Visa mera