Fédération Cynologique Internationale (FCI) on kansainvälinen kenneljärjestöjen kattojärjestö, johon kuuluu 80 eri jäsenmaata ja yhteistyökumppania (yksi maata kohden). FCI:n tärkeimpänä tehtävänä on edistää puhdasrotuisten koirien kasvatusta. Sivuilta löytyvät yleisen FCI tiedon lisäksi lista jäsenmaista, FCI:n hyväksymistä roduista ja kansainvälisten koiranäyttelyiden näyttelypäivät(maittain) sekä tilastotietoja mm. rekisteröityjen pentujen määristä.
Webbplatsens språk: 
http://www.fci.be

Visa mera
Sivuilla on tutkimusryhmän ja sen projektien esittelyt sekä tietoa koirien geenitutkimuksesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.koirangeenit.fi

Visa mera
Kodittomien koirien ystävät ry on aatteellinen yhdistys, joka auttaa kulkukoiria ja muita eläimiä Romaniassa. Sivulla kerrotaan kummitoiminnasta, adoptiota odottavista koirista sekä auttamistavoista.
http://www.koirienystavat.com

Visa mera
Kiva-team tukee luonnonmukaista koirankoulutusta. Sivuilla on yhdistyksen esittely, historiaa, lista Kivatiimin koulutusohjaajista ja hyvinvointineuvojista sekä tietoa yhdistyksen järjestämistä kursseista ja Kiva koirakansalainen -testistä. Lisäksi hyvää tietoa paukkuaran koiran omistajille.
Webbplatsens språk: 
http://www.kivateam.fi

Visa mera
Suomen Kennelliiton sivuilla kerrotaan liiton historiasta ja tarjotaan linkkejä rotujärjestöjen sekä kennelpiirien www-sivuille. Liitto ylläpitää sivuja välityksessä olevista roduista. Tarjolla ovat myös valiorekisterin ja pentuvälityksen palvelut. Koiramme-lehden useiden numeroiden artikkeliotsikot ovat nähtävissä ja näyttelyihin sekä Kennelliittoon voi tätä kautta ilmoittautua.
Webbplatsens språk: 
http://www.kennelliitto.fi

Visa mera
Tietoa Suomen valjakkourheilijoiden liiton toiminnasta, tapahtumakalenteri, seuratoimintaa, kilpailutoimintaa ja lajiesittelyt. Lisäksi linkkejä valjakkourheilun ja koirien maailmaan.
Webbplatsens språk: 
http://vul.fi

Visa mera
Kaiken muun koiraihmistä kiinnostavan tiedon lisäksi lontoolainen koiranäyttelysivu tarjoaa hienon rotutietokannan. Kuva, rotukuvaus, liikunnantarve, soveltuvuus lemmikiksi ynnä muuta tarpellista tietoa sadoista koiraroduista.
http://www.discover-dogs.org.uk

Visa mera
Sivut sisältävät tietoa mm. eri jäsenyhdistyksistä, palveluskoirien koulutuksesta ja luettelon roduista, joilla on oikeus kilpailla PK-kokeissa.
Webbplatsens språk: 
http://www.palveluskoiraliitto.fi

Visa mera
Jos et kelpuuta lemmikin nimeksi kotoista Mustia tai Piskiä, etsi luettelosta fiinimpi nimi. Kävisikö Diablo, Dudette tai Caramelo? Lista on sveitsiläisen koiralehden sivulla.
http://www.hund.ch/magazin/dogname.htm

Visa mera
Opaskoirakoulu kasvattaa ja kouluttaa opaskoiria sokeille ja vaikeasti heikkonäköisille näkövammaisille. Sivuilla kerrotaan opaskoirista, niiden kasvatuksesta, koulutuksesta ja roduista.
Webbplatsens språk: 
http://www.opaskoirakoulu.fi

Visa mera
KoiraNet sisältää Suomessa rekisteröityjen koirien koe-, näyttely- ja terveystulokset ja tilastoja.
Webbplatsens språk: 
http://jalostus.kennelliitto.fi/frmEtusivu.aspx

Visa mera
Suomen Kennelliiton hyväksymät rotujärjestöt.
Webbplatsens språk: 
http://www.kennelliitto.fi/yhteystiedot/muut-yhteystiedot/rotujarjestot

Visa mera
Opaskoirayhdistys ry. on sokeiden opaskoirankäyttäjien etu- ja palvelujärjestö. Sivuilla kerrotaan yhdistyksen toiminnasta, mm. opaskoirien täydennyskoulutuksesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.opaskoirayhdistys.fi

Visa mera
Rotutietoa, kaikki rodut, myös kuvat
http://www.akc.org/breeds/index.cfm

Visa mera
Suomen agilityliiton sivuilla on tietoa lajista, liiton toiminnasta, uutisia, tietoa kilpailuista.
Webbplatsens språk: 
http://www.agilityliitto.fi

Visa mera
Tietoa jaoksen pelastuskoiratoiminnasta, koulutuksesta, kokeista, jäseninfoa ym.
http://www.hepeko.net

Visa mera
Svenska kennelklubbens webbplats innehåller information om bland annat uppfödning av hundar, hundutställningar och olika hundraser.
Webbplatsens språk: 
http://www.skk.se

Visa mera
Koiranäyttelysanasto suomi-englanti-ruotsi-saksa auttaa koiranäyttelyarvosteluiden suomentamisessa ja kääntämisessä.
http://www.rotukoirat.fi/koiranayttelysanasto/

Visa mera
Suomen kennelpiirit kartalla, yhteystiedot, tapahtumat ynnä muuta tietoa.
Webbplatsens språk: 
http://www.kennelliitto.fi/yhteystiedot/muut-yhteystiedot/kennelpiirit

Visa mera
Opas on tarkoitettu koiranhankkijan tueksi rodun ja myyjän valinnassa sekä ehkäisemään pentutehtailua. Oppaan avulla voi myös arvioida, riittävätkö omat resurssit koiran pitämiseen.
Webbplatsens språk: 
http://www.sey.fi/julkaisut/http-www-sey-fi-julkaisut-tilattavat-esitteet-fiksun-koiranostajan-opas

Visa mera
Suomen Koiramuseo esittelee kotimaisiin koirarotuihin ja suomalaiseen koiraharrastukseen liittyviä kuvia ja aineistoa 1800-luvun lopulta lähtien. Ensimmäinen verkkonäyttely, Pikinokasta kansalliskoiraksi, kertoo suomenpystykorvasta. Museo julkaisee myös koiraharrastamiseen liittyviä tarinoita ja muistoja.
Webbplatsens språk: 
http://www.koiramuseo.fi/

Visa mera
Hankikoira.fi on Kennelliiton julkaisema sivusto, jossa on tietoa koiraroduista ja vastuullisten kasvattajien myymistä koiranpennuista. Palvelussa on myös koira-aiheisia testeja ja artikkeleja koiran hankkimisesta, omistamisesta, käyttäytymisestä ja hoitamisesta.
Webbplatsens språk: 
http://www.hankikoira.fi/

Visa mera
Tassut kartalla -palvelu kokoaa yhteen koiraihmisille tärkeät palvelut kuten koirapuistot, eläinlääkärit, eläinkaupat, koirauimarannat, koiraystävälliset terassit ja ravintolat, koirakoulut ja harrastuspaikat sekä koirien hyvinvointipalvelut.
Webbplatsens språk: 
https://tassutkartalla.fi

Visa mera
Kaverikoirat vierailevat vanhainkodeissa, hoitolaitoksissa, kouluissa, päiväkodeissa ja muissa vastaavissa paikoissa. Suomen Kennelliitto järjestää tarvittavan koulutuksen koirille ja niiden ohjaajille.
Webbplatsens språk: 
https://www.kennelliitto.fi/koirat/kaverikoirat

Visa mera
Kennelliiton tietopaketti koiranäyttelyistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.kennelliitto.fi/koiraharrastukset/koiranayttelyt

Visa mera
Oppaassa kerrotaan koiran kokemusmaailmasta, hankkimisesta, hoidosta ja käyttäytymisestä. Oppaassa annetaan myös neuvoja yleisimpien koiran kanssa vastaantulevien ongelmien ennaltaehkäisemiseksi ja ratkaisemiseksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.sey.fi/julkaisut/tilattavat-esitteet/hyvinvoiva-koira-opas

Visa mera
Koiran käyttäytymisestä kertova opas tarjoaa neuvoja ihmisen ja koiran välisiin kohtaamisiin ja mahdollisiin ongelmatilanteisiin.
Webbplatsens språk: 
https://rekkurescue.com/wp-content/uploads/2019/08/koira_ihminen_koira_sanakirja_print.pdf

Visa mera