Savonlinnan maakuntamuseon verkkonäyttely kertoo vedenkuljetukseen liittyvistä esineistä, rakenteista ja rakennetusta ympäristöstä.
Webbplatsens språk: 
http://www.etelasavonmuseot.fi/vedenkuljetus

Visa mera
Vesikoulu on koululaisille suunniteltu oppimateriaali juomavedestä. Vesikoulun tavoitteena on, että oppilas ymmärtää mistä ja miten juomavesi tulee hanaan. Mukana on tehtäviä, animaatioita ja testi, josta voi saada vesidiplomin. Opettajan materiaaleista löytyy tietopaketti juomavedestä pdf-muodossa.
Webbplatsens språk: 
http://www.vesikoulu.fi

Visa mera
Pytty-kampanja opastaa, mitä vessanpönttöön ei pidä heittää. Sivuilla on lista jätteistä ja ongelmajätteistä sekä erikielisiä tiedotteita, joita voi laittaa rappukäytävän ilmoitustaululle.
Webbplatsens språk: 
http://www.pytty.fi/pytty

Visa mera
Talous- ja juomaveden hankinta, kaivot, jätevesien käsittely sekä vesihuoltolaitostilastot.
Webbplatsens språk: 
http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Vesi/Vesien_kaytto/Vesihuolto

Visa mera
Suomen vesiensuojeluyhdistysten liiton julkaisemassa oppaassa on tietoa jätevesijärjestämän valinnasta sekä uudisrakentajalle että vanhan korjaajalle. Yrittäjällähaulla voi etsiä alan ammattilaista omalta alueelta.
Webbplatsens språk: 
http://www.vesiensuojelu.fi/jatevesi

Visa mera
Sivuilla kuvataan veden kiertokulku luonnossa ja kerrotaan veden merkityksestä ja kulutuksesta. Lisäksi esitellään talousveden laatuvaatimukset ja terveysriskit sekä vesianalyysin osatekijät. Sivulla on myös luku vesi- ja viemärilaitoksen historiasta Suomessa sekä esimerkkinä yhdyskuntaveden kierrosta kuvaus Helsingin vedenkierrosta.
Webbplatsens språk: 
http://www.sci.fi/~ehakola/vesi

Visa mera
Vesiilaitosyhdistys on vesihuoltolaitosten toimialajärjestö. Sivuilla on tietoa vesihuollosta ja siihen liittyvästä lainsäädännöstä sekä julkaisuja.
Webbplatsens språk: 
http://www.vvy.fi

Visa mera
Vattenskolan innehåller undervisningsmaterial, som är avsedd för skolor och vars syfte är att eleven skulle förstå varifrån kranvattnet kommer. Materialet består av övningar, animationer och en test.
Webbplatsens språk: 
http://www.vattenskolan.fi

Visa mera
Turun vesilaitomuseon sivulla on tietoa Turun vesihuollon historiasta sekä vesilaitosmuseon kokoelmista ja historiasta. Sieltä löytyvät myös yhteystiedot ja aukioloajat.
Webbplatsens språk: 
https://www.vesilaitosmuseo.fi/

Visa mera
HSY:n vesihuoltosivuilla on tietoa organisaatiosta, palveluista ja vesihuollosta.
Webbplatsens språk: 
https://www.hsy.fi/vesi-ja-viemarit/

Visa mera
Vesihuoltotulkki auttaa haja-asutusalueiden asukkaita ja mökkiläisiä selvittämään kiinteistönsä sijainnin suhteessa pohjavesialueisiin ja vesistöihin. Sen avulla selviää, koskevatko ympäristönsuojelulain jätevesijärjestelmien kunnostamista koskevat siirtymäsäännökset kiinteistöä.
Webbplatsens språk: 
http://www.ymparisto.fi/fi-FI/Rakentaminen/Rakennushanke/Talotekniset_jarjestelmat_LVI/Kiinteiston_j...

Visa mera