Puolustusvoimien kalustoesittelyssä kuvataan maavoimien, ilmavoimien ja merivoimien kalusto ja aseet.
Webbplatsens språk: 
https://maavoimat.fi/web/puolustusvoimat/kalusto#/category/view/id/39124937

Visa mera
SJML:n kotisivu esittelee liiton toiminnan sekä paikalliset jäsenyhdistykset. Lyhyt kuvaus jousimetsästyksen historiasta, eettisistä periaatteista ja välineistä eli jousista. Keskustelupalsta, alan tapahtumat, jousiasetta koskeva metsästysasetus.
Webbplatsens språk: 
https://www.jousimetsastys.fi/

Visa mera
Suomen Metsästyskirjastossa on metsästys-, kalastus- ja eräaiheinen tieto- ja kaunokirjallisuuskokoelma. Kokoelmassa on myös metsästyslehtiä viimeisen sadan vuoden ajalta sekä metsästysseurojen historiikkeja. Osaa kirjaston kokoelmasta voi selata Finnan Kantapuu-tietokannassa.
Webbplatsens språk: 
https://www.metsastysmuseo.fi/kokoelmat/kirjasto/

Visa mera
Asehistoriallisen yhdistyksen sivuilla on asehistoriaa, tietoa yhdistyksen toiminnasta sekä artikkeleita.
Webbplatsens språk: 
http://www.armaaboa.fi/?Etusivu

Visa mera
Suomen metsästysmuseon sivuilla tiedotetaan museon toiminnasta ja sen kokoelmista, näyttelyistä ja tapahtumista (mm. lainattavat näyttelyt). Lisäksi sieltä löytyvät museon historia, tiedot museon kirjastosta, arkistosta, valokuva-arkistosta ja kaupasta. Museon sivuilla on myös verkkonäyttely sekä Käpälämäki-lehti (pdff-muodossa).
Webbplatsens språk: 
https://www.metsastysmuseo.fi/

Visa mera
Wassenaar arrangement on vapaaehtoinen kansainvälinen asekaupan ja varustelun rajoittamiseen keskittyvä projekti. Sivuilla esitellään uutisia, päämääriä, saavutuksia sekä yhteisön jäsenet.
Webbplatsens språk: 
https://www.wassenaar.org/

Visa mera
Suomen maavoimien sivustosta löytyvät ajankohtaisasiat, Suomen maanpuolustusalueiden kuvaukset, sotilasläänit, joukko-osastot, maavoimien aselajit, kalustoesittely sekä lisäksi kuvapankki.
Webbplatsens språk: 
https://maavoimat.fi/

Visa mera
SIPRIN, Tukholman kansainvälisen rauhantutkimusinstituutin tietokannat sisältävät tiedot 1) aseiden siiroista kansainvälisesti, tuonnista ja viennistä, sekä toimijoista, 2) 100 suurinta aseteollisuuden tuottajaa vuosittain, 3) rauhanoperaatiosta sekä 4) valtioiden vuosittaiset asemenot.
Webbplatsens språk: 
https://www.sipri.org/databases

Visa mera
Arms Control Association julkaisee asevarusteluun ja aseidenriisuntaan liittyviä uutisia, tietopaketteja, tutkimuksia sekä julkilausumia sivuillaan.
Webbplatsens språk: 
https://www.armscontrol.org/

Visa mera
Julkaisu poliisin voimakeinojen käytön perusteista Suomessa. Kirja on ensisijaisesti suunnattu Poliisiammattikorkeakoulussa opiskeleville, mutta siitä voi olla hyötyä myös muille aiheesta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-815-378-1

Visa mera
ITrace seuraa asevarustelua ja aseita maailmassa.
Webbplatsens språk: 
https://www.conflictarm.com/itrace/

Visa mera
Aseiden historiallinen kehitys -sivustolla on kuvia eri aikakausien aseista ja suojavarusteista. Aseista on myös artikkeleita sekä teknisiä selostuksia ja kaavoja, joiden mukaan on rakennettu jäljennöksiä.
Webbplatsens språk: 
https://web.wpi.edu/academics/me/IMDC//IQP%20Website/index.html

Visa mera
Hampshire Cultural Trust on kuvannut yli 1000 esineen kokoelman historiallisia aseita. Niistä löytyvät kuvat ja tiedot kokoelman sivulta.
Webbplatsens språk: 
https://collections.hampshireculture.org.uk/category/firearms?category%5B16%5D=16&page=15

Visa mera
Hampshire Cultural Trust on julkaissut laajan valikoiman kuvia sen tallentamista esineistä luonnonhistoriasta, arkeologiasta, kuljetusajoneuvoista, taide-esineistä sekä maalaustaiteesta valokuviin ja arkipäivän esineistöön asti. Kuvien yhteydessä on kuvausta ja historiaa esineestä.
Webbplatsens språk: 
https://collections.hampshireculture.org.uk/

Visa mera