6 träffar. Visar 1 - 6 träffar.
Tampereen taidemuseon sivusto esittelee museon toimintaa ja historiaa sekä näyttelyjä ja kokoelmia. Sivuilla esitellään myös Muumilaakso ja Pirkanmaan aluetaidemuseo sekä museon tukena toimivat yhdistykset.
Webbplatsens språk: 
http://www.tampere.fi/taidemuseo

Visa mera
Verkkonäyttely kertoo Tove Janssonin Helsingistä ja siitä, miltä taiteilijan kotikaupunki näyttää hänen kuvissaan ja teksteissään.
Webbplatsens språk: 
http://www.virka.fi/fi/galleria/verkkonayttelyt/taiteilija-tove-jansson-helsinki

Visa mera
Tove Janssonin elämästä ja teoksista kertovan verkkosivuston teemoja ovat perhe, persoona, ura, ateljee, saari ja matkat. Esillä on piirustuksia, kuvituksia ja maalauksia.
http://www.moomin.fi/tove/

Visa mera
Vuonna 2014 Tove Janssonin syntymästä tulee kuluneeksi 100 vuotta. Sivustolla esitellään Janssonin taidetta ja kerrotaan juhlavuoden tapahtumista.
Webbplatsens språk: 
http://tove100.fi/

Visa mera
Täällä voi tutustua tulkintoihin Tove Janssonin taiteesta. Tekijöinä ovat lasten ja nuorten kuvataidekoulujen oppilaat. Näyttelyssä on esillä 50 teosta, jotka on jaoteltu kuuteen teemaan: juhlat, seikkailu, tunteet, omituisia otuksia, tulkintoja Toven maalauksista sekä saariston rakennelmia.
Webbplatsens språk: 
http://youngart.fi/matka-toven-maailmaan/

Visa mera
Artikel om Tove Janssons skämtteckningar i tidskriften Garm. (Programmet som den hänvisar till går inte att titta på längre, men öven artikeln är läsvärd.)
Webbplatsens språk: 
https://svenska.yle.fi/artikel/2014/01/09/tove-janssons-nidbilder

Visa mera