10 träffar. Visar 1 - 10 träffar.
Luoteis-Helsingin musiikkiopisto on Lassilan, Kannelmäen, Huopalahden, Haagan ja Malminkartanon alueen lapsille ja nuorille tarkoitettu musiikkiopisto. Sivustolta löytyvät tiedot laajan oppimäärän musiikkiopinnoista, soitinvalikoimista ja Aventur-kuoron toiminnasta. Musiikkileikkikoulun toimintaa tarjotaan jo vauvasta, jopa 3kk ikäisille vauvaryhmissä.
Webbplatsens språk: 
http://www.luhmo.fi

Visa mera
Hakemistoon on koottu tietoa itäuusmaalaisista säveltäjistä, muusikoista, kuoroista ja yhtyeistä.
http://www.sipoo.fi/ium

Visa mera
Kansainvälinen kuoromusiikin sivusto. Kuorojen ja järjestöjen yhtesytietoja, paljon artikkeleja, tapahtumia, runsaasti linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.choralnet.org

Visa mera
Sivuilla on yleistiedot Cantores Minores -kuoron toiminnasta ja historiasta, uutisia ja tiedot konserteista, muista tapahtumista, matkoista ja ohjelmistosta. Sivuilla kerrotaan, kuinka kuoroon voi liittyä, siellä on yhteydenottolomake muille kiinnostuneille, kaikkien kuorolaisten yhteystiedot, tietoja fanitoiminnasta sekä kuorolinkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.cantoresminores.net

Visa mera
Kotisivulla kerrotaan kuoron toiminnasta ja ohjelmistosta, joka sisältää perinteisiä suomalaisia mieskuorolauluja.
http://www.orimattilanmieslaulajat.fi

Visa mera
Tamperelaisen poikakuoron sivulla on kuoron toiminnan esittely, konserttikalenteri, yhteystiedot ja linkkejä.
Webbplatsens språk: 
http://www.pirkanpojat.com

Visa mera
Kuorosuomen sivuilta löytyy tietoa suomalaisista kuoroista, kuoroliitoista, kuorosäveltäjistä sekä suomalaisen kuorolaulun historiasta ja nykyisyydestä. Sivuilla on linkkejä kuorojen, nuottijulkaisijoiden, kuorotapahtumien sekä musiikkialan järjestöjen kotisivuille. Sivuilta löytyy myös vinkkejä, miten liittyä kuoroon.
Webbplatsens språk: 
http://www.sulasol.fi/kuorotietoa/

Visa mera
Musiikinharrastajien valtakunnallisen keskusjärjestön kotisivu, joka sisältää tiedot noin neljästäsadasta kuorosta ja kahdestakymmenestä orkesterista. Mukana Sulasolin jäsenlehti verkkolehtenä vuodesta 1996 lähtien.
Webbplatsens språk: 
http://www.sulasol.fi

Visa mera
Helsingin yliopiston Ylioppilaskunnan Laulajien kotisivut. Mieskuoro Ylioppilaskunnan Laulajat on perustettu jo vuonna 1883 ja on täten vanhin suomenkielinen kuoromme. Kotisivuilla esitellään sekä kuoron pitkää historiaa että kuoron historiaan ja kehitykseen vaikuttavia vahvoja johtajia. Sivustoilta löytyy myös laaja esittely kuoron äänitteistä ja niiden sisällöstä. Kotisivuilla on tietoa kuoron konserteista ja mm. kvartettien toiminnasta. Kuorolle voi lähettää myös viestejä ja palautetta heidän konserteistaan.
Webbplatsens språk: 
http://www.yl.fi

Visa mera
Kadettiupseerien kuoron kotisivut, joilla on tietoa kuoron historiasta, ohjelmistosta, harjoituksista ja konserteista sekä kuoron yhteystiedot. Kuoro on osa kadettiupseerien aattellista toimintaa ja se työskentelee tiivisti yhteistoiminnassa Kadettikunnan kanssa sen periaatteita noudattaen.
Webbplatsens språk: 
http://www.kadettikunta.fi/kk-data/index.php/laulajat

Visa mera