Ilona sisältää tiedot teatterinäytännöistä Suomessa. Sieltä voi etsiä näytelmien eri esityksiä Suomessa. Ilona tarjoaa neljä lähestymistapaa : esitys-, näytelmä-, tekijä- ja teatterihaut.
Webbplatsens språk: 
http://ilona.tinfo.fi/

Visa mera
Teatterimuseon kotisivuilta löytyy tietoa museosta, sen näyttelyistä, arkistosta ja esinekokoelmasta.
Webbplatsens språk: 
https://www.teatterimuseo.fi/

Visa mera
Pekka Ojamaa työskenteli freelancerlavastajana ja -pukusuunnittelijana suuressa osassa Suomen ammattiteattereita. Teatterimuseon verkkonäyttely esittelee Ojamaan taiteellista työskentelyä. Esillä on kymmenen esityksen luonnosmateriaaleja ja valokuvia neljältä eri vuosikymmeneltä.
https://www.teatterimuseo.fi/verkkonayttelyt/ihmisenheijastus/Pekka_Ojamaa/Etusivu.html

Visa mera
Teatterimuseon verkkonäyttely esittelee suomalaisen teatterin historiaa 1700-luvun puolivälistä 2000-luvulle.
Webbplatsens språk: 
https://www.teatterimuseo.fi/verkkonayttelyt/voimajalumo/

Visa mera
Verkkojulkaisu liittyy Teatterimuseossa syksyllä 2013 esillä olleeseen näyttelyyn. Artikkeleissa käsitellään mm. antiikin kreikkalaisten tragedioiden ihmiskuvaa sekä modernin ajan esityskäytäntöjä Euroopassa ja Suomessa. Julkaisussa on listattuna Suomessa esitetyt tragediat sekä tehdyt käännökset.
Webbplatsens språk: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Tragedia-ajassa-ajaton-tragedia

Visa mera
Teatterimuseon verkkonäyttely lavastustaiteen vaiheista Suomessa 1920- ja 30-luvulla. Uusien suuntausten lisäksi kerrotaan lavastajien ammattikunnan muotoutumisesta. Näyttelyyn on valittu lavastuksia viideltä alan uranuurtajalta: Wäinö Aaltonen, Jussi Kari, Yrjö Ollila, Eero Snellman ja Matti Warén.
Webbplatsens språk: 
https://www.teatterimuseo.fi/uuttatuntematonta/

Visa mera
Valokuvaaja Eino Partanen kuvasi viipurilaista teatteria vuosina 1929−39. Verkkonäyttely vie 1930-luvulle, keskelle Viipurin vilkasta teatterielämää. Suomeksi, englanniksi ja venäjäksi julkaistu näyttely pohjautuu kokonaisuuteen, joka on ollut esillä Viipurin Eremitaasissa, Suomen Pietarin instituutissa sekä Teatterimuseossa.
Webbplatsens språk: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/Tunteita-ja-eleganssia

Visa mera
Teatterin ABC koostuu kolmesta osasta: Romeo ja Julia -pelistä sekä teatteripukusuunnittelua ja lavastustaidetta käsittelevistä kokonaisuuksista. Romeo ja Julia -pelissä huomaat, miksi sama näytelmä kannattaa tehdä uudelleen erilaisina tulkintoina. Pukusuunnittelu- ja lavastussivuilla kerrotaan näiden teatterin osa-alueiden kehityksestä, historiasta, merkityksestä ja ilmaisukeinoista.
Webbplatsens språk: 
https://www.teatterimuseo.fi/fi/teatterinabc

Visa mera