Bluesia, soulia ja muuta 'juurimusiikkia' julkaiseva englantilainen levymerkki. Lisänä erittäin kattavat musiikkilinkit.
Webbplatsens språk: 
https://www.acerecords.co.uk

Visa mera
Discogs'ista löytyy levyjen ja artistien tietoja, musiikin lajien kuvausta ja artikkeleita. Tietokantaa kootaan yhteisöllisesti. Discogs'issa voi myös myydä ja ostaa musiikkia.
Webbplatsens språk: 
https://www.discogs.com/

Visa mera
Täällä voi lukea Musiikkiarkiston julkaisemia kirjoja, jotka käsittelevät suomalaista populaarimusiikkia ja sen tekijöitä. Tarjolla on e-kirjoja äänilevyn historiasta, pophistoriasta, viihdemusiikista, jazzista sekä säveltäjistä ja muusikoista.
Webbplatsens språk: 
https://www.musiikkiarkisto.fi/oa/

Visa mera
Eri puolilla Oulua koettava tarinareitti sisältää kymmenen nostalgista lyhyttarinaa populaarimusiikin ilmiöistä, paikoista ja henkilöistä Oulussa. Tarinat on kirjoittanut ja lukee muusikko Esa ”Katz” Nissi.
Webbplatsens språk: 
https://atla.fi/fi/oulu/kartta/kokoelma/pohjoisen-soundi-populaarimusiikin-jaljilla#12.86/65.01318/2...

Visa mera
Mikko Mattlar kuvaa vuonna 2015 julkaistussa kirjassaan musiikkijournalismin muutosta ja populaarimusiikin arvonnousua Helsingin Sanomissa vuosina 1950–1982. Musiikkijournalismin ja -kritiikin tyylejä ja arvoja havainnollistetaan lukuisin esimerkein. Kirjaa varten on haastateltu Helsingin Sanomien toimittajia, jotka kertovat, millaista musiikista kirjoittaminen eri aikakausina oli.
Webbplatsens språk: 
https://www.musiikkiarkisto.fi/oa/_tiedostot/julkaisut/ei-mita-hyvansa.pdf

Visa mera
Sivustossa kerrotaan oululaisista taidemusiikin säveltäjistä, Oulun rockmaisemasta 1960-luvulta lähtien, tanssimusiikista ja sen tekijöistä sekä jazzista otsikolla. Sivuston tekstit ovat kirjoittaneet Juha Sutela, Kimmo Pihlajamaa ja Seppo Nuortimo. Kokonaisuutta ei enää päivitetä.
Webbplatsens språk: 
https://www.ouka.fi/pohjoista-musiikkia

Visa mera