Webbplats för Folkdanslaget Otakt vid Åbo Akademi, en specialförening för såväl studentliv som folkdans och -musik. Verksamhet och administration, spelmanslaget Ostämt, länkar till andra folkdanslag.
Webbplatsens språk: 
http://web.abo.fi/karen/special/otakt/

Visa mera
Hemsida med händelsekalender och kontaktuppgifter till Finlands Svenska Folkdansring rf, som utgör centralorganisation för folkdansverksamheten i Svenskfinland (totalt ett femtiotal föreningar och folkdanslag).
Webbplatsens språk: 
http://www.folkdans.fi

Visa mera
Artikel i Uppslagsverket Finland om folkdansens historia i Finland.
Webbplatsens språk: 
http://uppslagsverket.fi/sv/sok/view-103684-Folkdans

Visa mera
Nuorten kulttuuri- ja harrastusjärjestö, joka toimii karjalaisen kulttuurin ylläpitämiseksi ja kehittämiseksi. Liitto järjestää ohjaajakoulutusta, eri harrastusalojen kursseja, antaa ohjausapua ja tuottaa seuroille materiaalia toimintaa varten.
Webbplatsens språk: 
https://www.karjalainennuorisoliitto.fi

Visa mera
Täällä voi tutustua suomenruotsalaisen kansanperinteen aarteisiin: satuihin, tarinoihin, sananparsiin, arvoituksiin, kansanmusiikkiin jne. Sivustolla on kuunneltavissa ja ladattavissa yli 3000 sävelmää. Lisäksi löytyy tietoa soittajista, pelimanniperinteestä ja kansanmusiikin tallentajista.
Webbplatsens språk: 
https://folkdiktning.sls.fi/

Visa mera
Kansantanssin ystävät esittelee toimintaansa ja tapahtumia. Kansantansseista Suomessa on kuvaus ja historiaa sekä eri tanssien kuvaus ja tanssiohjeet videoineen. Sisältöä täydentää tapahtumakalenteri.
Webbplatsens språk: 
https://www.kansantanssinyst.fi/

Visa mera