Webbsidan beskriver grunderna i att färga garn med svamp. Några svamparter presenteras. Även exempel på färdiga produkter.
http://www.lystickan.se/index.html

Visa mera
Kaupallisella sivulla on tuotemarkkinoinnin lisäksi opastusta kehräämistä opettelevilla, tietoa rukeista, kuiduista ja värjäysohjeita.
Webbplatsens språk: 
http://www.joyofhandspinning.com

Visa mera
Tanskalaisen Birgitte Krag Hansenin sivuilla on artikkeleita huovutusprojekteista, kuvia jännistä huovutustöistä ja hyvät jatkolinkit.
http://www.feltmaking.dk/english

Visa mera
Oppimateriaalissa esitellään lyhyesti kankaanpainannan historiaa ja käydään läpi erilaiset värimenetelmät, painotekniikat ja painokankaan suunnittelun vaiheet.
Webbplatsens språk: 
http://www.uiah.fi/virtu/materiaalit/kankaanpainanta

Visa mera
Selkeät ohjeet kuvineen langan kasvivärjäyksestä.
Webbplatsens språk: 
http://www.ullaneule.net/0307/artikkelit_kasvivarjays.html

Visa mera
Yhdistyksen tarkoituksena on kehruun, pellavanviljelyn, kudonnan ja muiden tekstiilien valmistukseen liittyvien perinteisten taitojen ylläpitäminen, tukeminen ja kehittäminen . Sivulla on yhteys- ja toimintatietoa sekä informaatiota järejstettävistä tapahtumista ja kursseista.
http://kehraajienkilta.wordpress.com/

Visa mera
Verkkoarkistossa on kunnioitettava määrä vanhoja väreihin ja värjäykseen liittyviä artikkeleita, esitteitä, ohjeita, otteita kirjoista. Tekstit ovat suomen-, ruotsin- tai englanninkielisiä.
http://www.coloriasto.net/

Visa mera
Sivuilla opetetaan huovutustekniikoita ja annetaan malleja ja ohjeita huopatöihin.
Webbplatsens språk: 
https://punomo.fi/kategoria/tekniikat/huovutus-tekniikat/

Visa mera
Eläkeliiton sivulta löytyvät selkeät huovutusohjeet piirroskuvin havainnollistettuina.
Webbplatsens språk: 
https://www.elakeliitto.fi/tekemista/kadentaidot/huovutus

Visa mera
Sivut näyttävät kuvin ja selityksin, miten villaa karstataan ja miten siitä kehrätään rukilla lankaa. Myös rukin osat nimetään, samoin karstan osat.
Webbplatsens språk: 
https://punomo.fi/tekniikat/kehrays/villan-karstaaminen-ja-kehraaminen/

Visa mera
Opi kehräämään käy perusteellisesti lävitse langan valmistuksen vaiheet villan keritsemisestä keräksi. Siinä esitellään myös tarvittavat työvälineet, kuten karstat, karstauspenkit, rukit ja värttinät.
Webbplatsens språk: 
https://sites.google.com/site/opikehraamaan/

Visa mera
Kansatieteilijä, perinnekäsitöiden opettaja Laura Hämärin blogi käsittelee kehräämistä sekä myös lankojen värjäämistä. Sivuilla on kirjallisuusluettelo sekä ohjeita malleista blogitekstien lisäksi.
Webbplatsens språk: 
https://rukkikuiskaaja.wordpress.com/

Visa mera
Painovärifirman oppaassa annetaan lyhyt opastus kankaanpainoon. Siinä esitellään perusvälineet, väriopas sekä eri painantatekniikat.
Webbplatsens språk: 
http://www.emotuotanto.fi/vinkkikirja.pdf

Visa mera
Sivulla tietoa väreistä; värien historiaa, mistä värit syntyvät, mitä väri on ja mikä on värien ja pigmenttien symbolinen ja kulttuurihistoriallinen merkitys. Tietoa myös värjäämisestä ja kankaanpainosta.
Webbplatsens språk: 
http://www.coloria.net

Visa mera