Horoskooppeja ja muuta astrologiaa.
http://www.astrology.com

Visa mera
Seppo Tanhua selvittää astrologian peruskäsitteitä sekä horoskooppeja. Sivustossa on myös artikkeleita, blogeja sekä lista auttajista.
http://www.astro.fi/

Visa mera
Sivustolla on tietoa astrologiasta, mm. aurinkomerkit ja planeetat. Sisältää myös juttuarkiston ja astrologisaiheista runoutta ja huumoria sekä uutisia avaruudesta.
http://www.kuutarha.fi

Visa mera

Visa mera
Suomen ammattiastrologit ry:n esittely. Yhdistyksen tarkoitus on tiedottaa astrologiasta yleisölle ja medialle ja neuvoa jäseniään ammatinharjoittamiseen liittyvissä kysymyksissä. Sivuilla on astrologian ja astrologisen analyysin esittelyt, usein esitettyihin kysymyksiin vastauksia, ajankohtaisia tapahtumia ja luettelo yhdistyksen jäsenistä yhteystietoineen.
Webbplatsens språk: 
http://www.ammattiastrologit.net/

Visa mera
Sivuilla esitellään astrologian perusasioita kuten eläinrata, planeetat, nouseva merkki, aspektit, transiitit.
Webbplatsens språk: 
http://www.astro.fi/knowledge_base

Visa mera
Mitä rituaaleja atsteekit noudattivat tiettyinä vuodenaikoina? Harrastelijan laatima sivu sisältää horoskoopin atsteekkien kalenterin mukaan ja tietoa atsteekkien astrologiasta.
http://www.azteccalendar.com

Visa mera
Suomen astrologisen seuran toiminta, astrologin tutkinto, laaja kirjasto, kartanlaskuohjelmat, linkit ja astrologiluettelo. Astrologian perusteissa opastetaan astrologisten karttojen laadintaan.
http://www.suomenastrologinenseura.fi

Visa mera
Den svenska astrologens och författarens Stefan Stenudds sida, som handlar om astrologi och horoskop. Boken "Ställ och tolka ditt horoskop - hur man använder astrologin" kan läsas online.
Webbplatsens språk: 
http://www.astrologi.nu/

Visa mera
Suomen astrologisen seuran ylläpitämä sivusto, johon on kerätty perustietoa astrologiasta: mm. astrologinen kartta, kaava ja taulukot nousevan merkin eli astrolabin laskemiseksi ja astrologisen sanasto.
Webbplatsens språk: 
http://www.suomenastrologinenseura.fi/mita-astrologia-on/

Visa mera