Yhdysvaltalaisen purjelennon keskusjärjestön sivuilla on tietoja järjestöstä ja sen toiminnasta, uutisia, purjelennon teoriaa, tapahtumat ja kilpailut, verkkokauppa, luokitellut ilmoitukset ja tietoja jäsjestön julkaiseman Soaring Magazinen numeroiden sisällöstä.
Webbplatsens språk: 
http://www.ssa.org

Visa mera
Saksalaisen Wasserkuppenissa sijaitsevan purjelentokonemuseon kotisivuilla on tietoja museosta, sen sijainnista, aukioloajoista ja näyttelyistä. Museon kokoelmiin kuuluvista purjelentokoneista on esittelyt ja kuvia.
Webbplatsens språk: 
http://www.segelflugmuseum.de

Visa mera
Yhdysvalloissa, Elmirassa sijaitsevan purjelentomuseon kotisivuilla on tietoa museon historiasta ja sen toiminnasta, tapahtumakalenteri, koulutusuutisia, luettelo museossa olevista purjelentokoneista ym.
Webbplatsens språk: 
http://www.soaringmuseum.org

Visa mera
Saksalaisen purjelentokoneiden valmistajan kotisivu, josta löytyvät koneiden tyyppien esittelyt, kuvia koneista, runsaasti sää- ja meteorologia aiheisia linkkejä. Maksuton käytettyjen purjelentokoneiden myyntisivu.
Webbplatsens språk: 
http://www.dg-flugzeugbau.de

Visa mera
Maailman vanhimman, vuonna 1927 toimintansa aloittaneen purjelentokoneiden valmistajan kotisivu. Nykyisten ja aikaisemmin valmistettujen konetyyppien esittelyt ja tekniset tiedot, sekä kuvia koneista. Englanninkieliset sivut tekeillä. Linkki valmistajan amerikkalaisen edustajan sivuille.
Webbplatsens språk: 
http://www.alexander-schleicher.de

Visa mera
Suurin tsekkiläinen yleisilmailukoneiden valmistaja, jonka kotisivuilla on yhtiön valmistamien kevytreittikoneiden ja purjelentokoneiden esittelyt, yhtiön historiaa, sekä kuvia entisestä ja nykyisestä tuotannosta.
Webbplatsens språk: 
http://www.let.cz

Visa mera
Jukka Tervamäki on suomalainen autogirojen ja moottoripurjelentoneiden komposiittirakenteiden suunnittelija ja keksijä. Kotisivuillaan hän esittelee valmistuneet ja suunnitteilla olevat projektinsa.
Webbplatsens språk: 
http://www.icon.fi/~jtki/index.html

Visa mera
Iso-Britannian purjelentoyhdistyksen kotisivuilla on kilpailukalenteri, uutisia, Sailplane & Gliding lehden sisällön esittely, tietoa yhdistyksen purjelentokursseista, turvallisuuteen ja säähän liittyvää tietoutta, purjelennon ennätyksiä.
Webbplatsens språk: 
http://www.gliding.co.uk

Visa mera
Saksalaisen purjelentokoneiden valmistajan kotisivulta löytyvät tiedot yhtiöstä ja sen valmistamista purjelentokoneista, sekä kuvagalleria.
Webbplatsens språk: 
http://www.schempp-hirth.com

Visa mera
Suomen ilmailumuseon kotisivuilla on tapahtumakalenteri, kuvagellaria, tietoa museosta ja näytteillä olevista koneista.
Webbplatsens språk: 
http://www.ilmailumuseo.fi

Visa mera