Kansalliskirjaston luomassa verkkoteoksessa seurataan kirjan historiaa 1400-luvulta 1700-luvulle. Teoksessa kuvataan kirjan historian kulkua erityisesti taideteoksena. Sivustoon on koottu tietoa näiltä vuosisadoilta kirjapainon historiasta, painokirjainten kehityksestä, kuvituksen ja dekoroinnin muutoksista sekä kirjan yhteiskunnallisesta olemuksesta.
Webbplatsens språk: 
https://extra.kansalliskirjasto.fi/verkkonayttelyt/kiehtovakirja/

Visa mera
Peter D. Verhayenin ylläpitämä sivusto linkkeineen on aarreaitta kirjansidonnasta ja yleensä kirjataiteesta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
https://www.philobiblon.com

Visa mera
Kirjansitojaseuran kotisivuilla on tietoja seurasta ja sen toiminnasta, seuran järjestämistä kursseista ja koulutustilaisuuksista sekä tapahtumista. Sivuilla on myös esitelty nimekkäitä kirjansitojia ja heidän töitään. Linkkivinkkejä.
Webbplatsens språk: 
https://www.societyofbookbinders.com/

Visa mera
Opastaa tekstein ja piirroskuvin sitomaan yksinkertaisen kovakantisen kirjan.
Webbplatsens språk: 
https://mothteeth.com/bookmaking/

Visa mera
Ruotsin kansalliskirjasto Kungliga biblioteket on julkaissut kuvia kokoelmiinsa kuuluvista vanhoista kartoista, käsikirjoituksista sekä harvinaisista kirjoista Flickrissä.
Webbplatsens språk: 
https://www.flickr.com/photos/25300312@N08/albums

Visa mera
Julkaisussa esitellään Vanhan kirjallisuuden päivillä esillä ollutta kirjansidontataidetta. Mukana on myös näyttelykokemuksia, kertomuksia yrittäjyydestä, tekniikkavinkkejä ja katsauksia historiaan.
Webbplatsens språk: 
https://issuu.com/aaltonen/docs/kirjansidonta_nyt_issuu

Visa mera