9 träffar. Visar 1 - 9 träffar.
Observatorion kuvagalleriassa on kuvia avaruudesta yhtälailla kuin NRAO:n laitteistostakin. Radiotähtitieteestä on artikkeleita, sanastossa määritellään lyhyesti termejä.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Observatorion aukioloajat ja näyttelyt, kuukauden tähtitaivas.
Visa mera
ESO on johtava hallitustenvälinen tiede- ja teknologiajärjestö tähtitieteen alalla. Sen ohjelmassa on suunnitella ja rakentaa havainnointilaitteistoja Maan pinnalta tehtävää tähtitieteellistä tutkimusta varten. Sivulla kerrotaan ESO:n toiminnasta sekä esimerkiksi ESO:n kaukoputkista ja havaintolaitteistoista myös suomeksi.
Visa mera
Tietoa Ursan toiminnasta, jäsenyydestä ja julkaisuista. Linkkejä tähtitieteen harrastajien ja organisaatioiden sivuille, alan tietokantoihin. Ajankohtaista tietoa tähtitaivaan tapahtumista. Tähdet ja avaruuslehden artikkeleita.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Seisomologian insitituutin sivuilta löytyy perustietoa maanjäristyksistä sekä aineistoa niistä: seisomologian sanasto, maanjäristystietokanta ja hakupalvelu siihen, maanjäristykset maailmalla sekä maanjäristyskartta. Sieltä löytyy myös luonnononnettomuuksien varoitusjärjestelmä LUOVA sekä tietoa tsunameista ja ydinkoevalvonnasta.
Visa mera
Tuorlan alueen avaruuspuistossa on planetaario, observatorio sekä ulkoilualueita. Sivuilta löytyy Tuorlan Tiedekeskuksen All-Sky -kamera, josta näkyy taivas Tuorlan Observatorion yllä. Kuva päivittyy 35 sekunnin välein.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Greenwichin observatorio antaa tietoa vuoden yöllisen taivaan tapahtumista.
Webbplatsens språk:
Visa mera
Metsähovin tutkimustoiminta keskittyy millimetri- ja mikroaalloilla tehtyihin radiohavaintoihin. Sivustolla löytyy tietoa tutkimuksesta sekä sen tuloksista, erityisesti aktiivisista galakseista ja auringosta.
Visa mera