Sivuilla kerrotaan tulivuorista, niiden synnystä sekä purkauksista. Lisäksi sivuilla on tietoa tulivuoren purkausten ennustamisesta ja keinoista vähentää purkausten aiheuttamia vahinkoja. Sivuilla on myös aiheeseen liittyviä tehtäviä ja lyhyitä videoita.
Webbplatsens språk: 
http://www.learner.org/exhibits/volcanoes

Visa mera
Miten luonnonvoimat muuttavat maapalloa: maanjäristykset, tulivuorenpurkaukset, jättiaallot, tsunamit. PBS:n erikoisraportin sivulla on myös videoklippejä.
http://www.pbs.org/wnet/savageearth

Visa mera
NASA:n sponsoroimalla sivustolla selvitetään tulivuorten ja vulkaanisten prosessien tieteellistä perustaa. Suunniteltu lähinnä oppimateriaaliksi sekä opettajille että alan opiskelijoille. Vasta-alkajalle suositellaan etenemistä järjestyksessä, koska jokainen sivuston jakso pohjautuu edelliseen.
http://www.geology.sdsu.edu/how_volcanoes_work

Visa mera
Islannin ilmatieteen laitoksen sivustolla on uutisia, artikkeleita ja kuva-aineistoa Eyjafjöll-tulivuoren purkautumisesta.
Webbplatsens språk: 
http://en.vedur.is/about-imo/news/2010

Visa mera
Volcano Worldin sivuilta löytyvät tulivuoret maanosittain, maittain tai vuoren nimellä hakien. Sivuilla on listattu myös purkauksia (vsta 95)ja havaintoasemia sekä esitelty Kuun, Marsin, Venuksen ja Jupiterin kuun Ion vulkaanista toimintaa. Lisäksi tulivuoriasiantuntijan vastauspalsta, asiantuntijoiden haastatteluja sekä videokatkelmia tulivuorenpurkauksista.
Webbplatsens språk: 
http://volcano.oregonstate.edu

Visa mera
Sivulla on mm. erittäin laaja kuva-arkisto ja selvityksiä seismisten ilmiöiden syistä ja seurauksista.
http://nisee.berkeley.edu

Visa mera
Australialaisen tulivuoritutkijan John Seachin sivuilla on tietoa ja valokuvia maailman tulivuorista, tulivuorityypit, luettelo tuliperäisistä järvistä ja paljon muuta.
Webbplatsens språk: 
http://www.volcanolive.com

Visa mera
Unkarilainen järjestö ylläpitää palvelua, joka seuraa ajantasaisesti vaarallisia tai uhkaavia tapahtumia maapallolla. Kartalle on merkitty värikkäillä symboleilla esimerkiksi tulivuorenpurkaukset, suuronnettomuudet, epidemiat, maanjäristykset ja rajuilmat. Symbolia klikkaamalla saa esiin lisätietoa. Uusimpia tapahtumia ympäröi vilkkuva punainen rengas.
http://hisz.rsoe.hu/alertmap/

Visa mera