Islamin pyhä kirja Koraani. Sisältöä voi selailla tai hakea sana-, fraasi- ja Boolen-haulla.
Webbplatsens språk: 
http://www.hti.umich.edu/relig/koran

Visa mera
On-line-versio M. Cherif Bassiouini v. 1988 ilmestyneestä kirjasta. Sivuilla tietoa islamin historiasta, kulttuurista ja sen vaikutuksesta muihin kulttuureihin. Karttoja, taulukoita, kuvia ja piirroksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.mei.edu/Library/OnlineResources/IntroductiontoIslam.aspx

Visa mera
Islamia käsittelevää kirjallisuutta, jota voi lukea suoraan netistä tai ladata koneelleen. Englannin lisäksi voi hakea muillakin kielillä julkaistua. Haku myös aiheen mukaan. Kirjoista on lyhyet esittelyt. Islamilaisen kirjakaupan sivusto.
Webbplatsens språk: 
http://www.hizmetbooks.org

Visa mera
Omfattande information om islam. Gudsbegreppet, Koranen, trosartiklarna samt islam & mat. Det islamiska årets månader och bönedagar och -tider.
Webbplatsens språk: 
http://www.islamguiden.com

Visa mera
Suomenkielisessä sivustossa on tietoa islamista yleensä ja Pyhän Koraanin ja Ahlul-Baytin opetuksista. Osiot ovat Uskon juuret, Uskon haarat, Etiikka, Koraani, Hadith, Islamin laki ja Islamin paluu.
http://www.shiaislam.info

Visa mera
Koraanin epävirallinen suomennos sisältää 114 suuraa.
http://www.islamopas.com/koraani/sisallys.htm

Visa mera
Portaalissa on koraani lukuisilla kielillä, myös suomeksi, tekstinä, äänitiedostona ja PDF-muodossa.
Webbplatsens språk: 
http://www.theholyquran.org

Visa mera
Islamilaisen Yhdyskunnan sivuilla kerrotaan yhdyskunnan toiminnasta, tapahtumista ja yhteistyökumppaneista sekä rukousaikataulut Helsingissä. Sivuilla voi myös lukea yhdyskunnan julkaisua, Islamilaista Annur-lehteä.
Webbplatsens språk: 
http://www.rabita.fi

Visa mera
Islamic Information & Da'wah Center International -järjestön julkaisemaa tietoa islamista ja sen suhteesta muihin uskontoihin. Järjestö ilmoittaa tehtäväkseen edistää oikeaa uskoa muslimien keskuudessa sekä välittää islamin viestiä muille kuin muslimeille ja kumota islamin vastaisia stereotypioita ja väitteitä. Mahdollisuus tehdä kysymyksiä.
Webbplatsens språk: 
http://www.islaminfo.com

Visa mera
Kattava lähde islaminuskosta sisältää tietoa kulttuurista, yhteiskunnasta, ihmisoikeuksista, naisen asemasta, historiasta, arkeologiasta, taiteesta ja Ramadan-kuukaudesta sekä pienen arabian kielen kurssin.
Webbplatsens språk: 
http://islam101.net/

Visa mera
Perustietoa islaminuskosta, koraanista, profeetoista, jumalasta. Linkki suomenkieliseen koraaniin.
Webbplatsens språk: 
http://www.islamopas.com

Visa mera
Sivuston pääteemat ovat islam ja länsimaailma; islamin usko, laki ja käytäntö; sekä naiset ja islam. Sisältää myös muslimitutkijoiden haastatteluja ja tavallisten muslimien henkilökuvia eri puolilta maailmaa.
Webbplatsens språk: 
http://www.pbs.org/wgbh/pages/frontline/shows/muslims

Visa mera
Kalenteriin on koottu islamin, juutalaisuuden sekä katolisen, luterilaisen ja ortodoksisen perinteen juhlapyhiä ja merkkipäiviä sekä tietoa niistä.
Webbplatsens språk: 
http://www.uskontokalenteri.fi/

Visa mera
Yle Radio 1 lähettää 7.3. alkaen Koraanin 60-osaisena luentana, jota voi kuunnella myös Yle Areenassa. Jokaista osaa edeltää keskustelu, jossa sillä kerralla kuultava katkelma asetetaan uskonnolliseen ja yhteiskunnalliseen asiayhteyteensä.
Webbplatsens språk: 
http://ohjelmaopas.yle.fi/1-2670459

Visa mera
Sivuston aiheita ovat mm. islamin perusteet ja islamiin kääntyminen. Suomenkielinen Koraani on ladattavissa PC:lle. Suomessa olevat moskeijat löytyvät kartalta. Lisänä on linkkejä ja foorumi/chat.
http://tulevaisuus.org

Visa mera