8 träffar. Visar 1 - 8 träffar.
Työtuomioistuimen sivut, joilla tietoa työoikeuteen liittyvistä asioista. Istuimen kokoonpano ja jäsenet, tehtävät, tiedotteet, toiminta, yhteystiedot.
Webbplatsens språk: 
http://www.oikeus.fi/tyotuomioistuin

Visa mera
Vuosilomaopas tarjoaa tietoa luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja kaikille vuosilomalaista kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
http://www.vuosilomaopas.fi/

Visa mera
Ammattiliitto Pro:n, SAK:n ja sen jäsenliittojen laatima yhteistoimintalakia käsittelevä verkko-opas on tarkoitettu luottamusmiehille, työsuojeluvaltuutetuille ja kaikille yhteistoimintalaista ja sen tulkinnasta kiinnostuneille.
Webbplatsens språk: 
http://www.yhteistoimintaopas.fi/

Visa mera
Opas tarjoaa tietoa vuokratyöntekijän oikeuksista ja velvollisuuksista. Oppaassa käsitellään myös yritysten oikeutta käyttää vuokratyövoimaa sekä vuokratyöntekijöitä käyttävien yritysten luottamusmiesten ja työsuojeluvaltuutettujen asemaa ja oikeuksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.vuokratyoopas.fi/

Visa mera
Tietoa pienyrityksille työsuhdeasioiden hoitamiseen. Julkaisu sisältää mm. mallilomakkeet työsopimuksesta, vuosilomapalkkalaskelmasta, työsuhteen päättämisilmoituksesta sekä työtodistuksesta.
Webbplatsens språk: 
http://tyosuojelujulkaisut.wshop.fi/fi/387/t_66

Visa mera
Lättnavigerad och tydligt uppställd sida om arbetsförhållanden, arbetsavtal, löner och det mesta som har med arbete att göra.
Webbplatsens språk: 
http://www.tyosuojelu.fi/web/sv

Visa mera
Arbetsdomstolen behandlar tvistemål och arbetsfredsbrott som hänför sig till tillämpningen och tolkningen av arbets- och tjänstekollektivavtal.
Webbplatsens språk: 
http://tyotuomioistuin.fi/sv/index.html

Visa mera
Tietopaketti yhteiskunnallisesta uudistuksesta yli viidenkymmenen vuoden takaa, jolloin eduskunta sääti ensimmäisen yksityisiä työntekijöitä koskevan eläkelain.
Webbplatsens språk: 
https://www.eduskunta.fi/FI/naineduskuntatoimii/kirjasto/aineistot/yhteiskunta/historia/Eduskunta-to...

Visa mera