Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivulta löytyy tutkimustietoa alkoholinkäytöstä, tupakoinnista sekä päihteistä Suomessa. Kokonaisuudesta löytyy ehkäisevän päihdetyön ohjelma sekä välineitä. laskureita sekä tilastoja.
Webbplatsens språk: 
https://thl.fi/fi/web/alkoholi-tupakka-ja-riippuvuudet

Visa mera
Nuortenlinkistä löytyy tietoa päihteistä, riippuvuuksista ja mielenterveydestä. Sivuilla on testejä, joilla voi arvioida omaa tilannettaan. Nettineuvonnasta voi kysyä apua nimettömästi.
Webbplatsens språk: 
https://nuortenlinkki.fi/

Visa mera
Omahelpperi kokoaa nuorille tarkoitetun terveyteen, hyvinvointiin ja ihmissuhteisiin liittyvän tiedon, tuen ja palvelut yhteen osoitteeseen. Sieltä löytyvät chatit, auttavat puhelimet ja nettipalvelut. Sisältökokonaisuuksien aiheina ovat mm. mielenterveys, fyysinen terveys, ihmissuhteet, elämän kriisitilanteet, seksuaalisuus, päihteet ja riippuvuudet, opiskelu, työ ja talousasiat, arjen hallinta sekä yhteiskunnallinen vaikuttaminen.
Webbplatsens språk: 
https://omahelpperi.fi/

Visa mera
Asiantuntijoiden kirjoittamia tietoiskuja huumeista, lääkkeistä ja muista päihdeaineista, niiden käytöstä ja käytön riskeistä ja merkityksestä, riippuvuudesta, vieroituksesta ja huumepolitiikasta.
Webbplatsens språk: 
https://paihdelinkki.fi/tietopankki/tietoiskut/

Visa mera