Englantilaisen TimeOut-lehden suurkaupunkiopas. Kattaa joukon suurkaupunkeja Euroopassa ja Yhdysvalloissa sekä muualla maailmassa.
Webbplatsens språk: 
http://www.timeout.com

Visa mera
Tietoa matkailijalle Euroopan eri kohteista: eniten tietoa löytyy Latvian, Liettuan, Viron, Valko-Venäjän ja Romanian kaupungeista. Mahdollisuus lähettää omia matkakokemuksia.
Webbplatsens språk: 
http://www.inyourpocket.com

Visa mera
Opastaa erityisesti elämys- ja teemalomille – taiteista laskuvarjohyppyyn.
http://www.infohub.com

Visa mera
Palvelu ehdottaa käyttäjän toiveiden mukaisia matkakohteita eri puolilta maailmaa. Rastita listalta, mitä lomaltasi odotat. Kohde-esittelyjä voi selata myös alueittain.
Webbplatsens språk: 
http://www.happytellus.com

Visa mera
Sivu esittelee maailman luksushotellit sekä noin 100 kaupunkia.
http://www.worldexecutive.com

Visa mera
Näe ja koe Cornwall! Cornwallin matkailulautakunnan virallisella sivustolla kerrotaan niemimaasta ja sen turistille tarjoamista mahdollisuuksista ja palveluista.
Webbplatsens språk: 
http://www.cornwalltouristboard.co.uk

Visa mera
New York Timesin artikkeleita matkakohteista maittain ja teemoittain. Paljon esittelyitä on vapaasti luettavissa, mutta osa vaatii rekisteröitymisen.
Webbplatsens språk: 
http://www.nytimes.com/pages/travel

Visa mera
Tavalliset reissaajat ja paikalliset asukkaat tuottavat pääosan sivuston sisällöstä. Se tarkoittaa kohdeoppaita, hyviä vinkkejä, hotelliarvioita, nähtävyyksiä, kuvia, matkareittejä... Tällä voi myös keskustella ja tutustua rekisteröityneisiin jäseniin.
Webbplatsens språk: 
http://www.virtualtourist.com

Visa mera
Visiteurope.com tarjoaa yleistietoa Euroopasta ja lyhyet maaesittelyt sekä linkit kunkin maan virallisille matkailusivuille.
http://www.visiteurope.com

Visa mera