Hushållsrådgivare Solveig Backström och informatör Karin Lindroos diskuterat påsktraditioner och såklart påskmat. Varför äter vi ägg till påsk, hur länge skall lammfilén stekas och hurdana känslor har Backström inför memma?
Webbplatsens språk: 
https://www.martha.fi/vardagskunskap/marthapodden-om-pask

Visa mera
Recept på påskmat, påskefterätter och godsaker på Marthaförbundets webbplats.
Webbplatsens språk: 
http://martha.fi/sv/radgivning/recept/?def-93381=299

Visa mera
Ruokatutka innehåller material om mat, skolmat, varifrån maten kommer, och näringsämnen i form av text, spel, video, podcast åt eleven och läraren.
Webbplatsens språk: 
https://www.ruokatutka.fi/sv/

Visa mera
På mathjälpens sida kan man söka den närmaste matdistributionen med sökord eller på kartan.
Webbplatsens språk: 
https://ruoka-apu.fi/sv/hemsidan/#viewType=list&page=1&startDate=2021-03-17

Visa mera
Julmatrecept i Marthaförbundets kokbok.
Webbplatsens språk: 
https://www.martha.fi/recept?cat=jul&cat-id=2924&page=1

Visa mera
Hushållsrådgivare Solveig Backström och informatör Karin Lindroos diskuterat påsktraditioner och såklart påskmat. Varför äter vi ägg till påsk, hur länge skall lammfilén stekas och hurdana känslor har Backström inför memma?
Webbplatsens språk: 
https://www.martha.fi/vardagskunskap/marthapodden-om-pask

Visa mera
målet med de nationella näringsrekommendationerna 2024 är att främja befolkningens hälsa, ge svar på närings- och hälsoproblem samt minska de skadliga miljökonsekvenser som uppstår av matkonsumtionen och -produktionen. Publikationen innehåller rekommendationer för intag av energi och näringsämnen, rekommenderade matval och anvisningar för verkställande och tillämpning av rekommendationerna.
https://www.julkari.fi/handle/10024/150065

Visa mera