Suomen humanistiverkko sisältää dokumentteja, tietoa historian tutkimuksesta, opetuksesta ja seuroista sekä linkkejä arkistojen, kirjastojen ja museoiden sivuille historian, median, perinteen ja taiteen aloilta.
https://agricolaverkko.fi/

Visa mera
Ranskan kulttuuriaarteet selattavissa avoimesti. Kulttuuriministeriön tuottamassa palvelussa voi tutkia kulttuurihistoriallisesti merkittäviä rakennuksia, taideteoksia, valokuvia henkilöistä ja paikoista sekä museoiden esineitä.
Webbplatsens språk: 
https://www.pop.culture.gouv.fr/

Visa mera
Oppaan tarkoituksena on selventää pienvesiä koskevan lainsäädännön tulkitsemista. Siinä esitellään keskeinen pienvesiin liittyvä lainsäädäntö ja annetaan ohjeita pienvesien tunnistamiseen. Lisäksi oppaaseen on sisällytetty suosituksia pienvesien paremmaksi huomioimiseksi maankäytössä.
Webbplatsens språk: 
http://hdl.handle.net/10138/306503

Visa mera
Pohjoismaisen Afrikka-instituutin valikoimia tiedonlähteitä aiheittain lajiteltuina.
Webbplatsens språk: 
https://nai.uu.se/library/resources.html

Visa mera
Oppikirjassa tarkastellaan kirjahistorian perusteita, kirjahistorian tutkimusta, kirjaa esineenä, tekijyyttä, sensuuria, kirjakauppaa, kirjastoja ja kirjan vaikutushistoriaa. Kirjan toisessa osassa paneudutaan kirjahistorian tutkimuksen metodisiin kysymyksiin. Oppikirja keskittyy lähinnä painettuun kirjaan. Tarkastelu alkaa 1400-luvun lopulta ja painottuu 1600–1700-luvuille.
Webbplatsens språk: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-4040-1

Visa mera
Ranskan kansalliskirjaston aineistot, luettelot ja palvelut löytyvät tältä sivulta. Myös digitoitua materiaalia, kuvia ja näyttelyitä Kansalliskirjaston aarteista, mm. valokuvista, puupiirroksista sekä antiikin aikaisista esineistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.bnf.fr/fr

Visa mera
Filosofia.fi-sivustolle on digitoitu ja tallennettu suomalaisen filosofian historian aineistoja, muun muassa varhaisimpia väitöskirjoja, muita alkuperäistekstejä sekä suomalaisen filosofian historiaa käsitteleviä tutkimuksia, bibliografioita sekä biografioita. Henkilökokoelmissa on tekstejä seuraavilta filosofeilta: Raili Kauppi (1920–1995), Rolf Lagerborg (1874–1959), Johan Vilhelm Snellman (1806–1881), Edvard Westermarck (1862–1939) ja G.H. von Wright (1916–2003).
Webbplatsens språk: 
https://filosofia.fi/fi/kokoelmat

Visa mera
Berliinin egyptologisen museon papyruskokoelma, jossa voi selata ja tutkia muinaisia tekstejä.
Webbplatsens språk: 
https://berlpap.smb.museum/?lang=en

Visa mera
Vapaa-ehtoisten koostama palvelu sisältää tekstidokumentteja, kuva-arkisto, sopimuksia, henkilöhakemisto ja elämäkertoja.
Webbplatsens språk: 
https://wwi.lib.byu.edu/

Visa mera
Suomen luonnonsuojeluliiton sivuilla on tietoa pienvesistä ja niiden suojelusta.
Webbplatsens språk: 
https://www.sll.fi/mita-me-teemme/vedet/nain-toimimme/pienvedet/

Visa mera
Palvelussa ovat käytettävissä Italian kirjastojen luettelot ja erityisesti digitaaliset aineistot. Käsikirjoituksia, karttoja, inkunaabeleita, musiikkiaineistoja, myös digitoituja sarjajulkaisuja. Aineistoa voi selailla ja tutkia helposti, vaikka kielivalikosta löytyykin vain italia.
Webbplatsens språk: 
https://www.internetculturale.it/

Visa mera