Verkkonäyttely irtisanottujen kulttuuriperinnöstä. Irtisanomiskokemuksia ja kokemuksiin liittyviä esineitä on koottu eri puolilta Suomea. Joissain tarinoissa on mukana ääninauhoite, jolla kerrotaan, miltä irtisanominen on tuntunut, miten se on hoidettu tai miten irtisanomiseen liittyvää esinettä käytetään.
Webbplatsens språk: 
http://www.tyovaenliike.fi/irtisanottuperinto/

Visa mera
Työ- ja elinkeinoministeriön kokonaisuus työelämän ohjauksesta, sen kehittämisestä sekä työllisyydestä. Sivuilta löytyvät ministeriön työllisyyskatsaukset sekä tietoa työttömyystuista ja -korvauksista.
Webbplatsens språk: 
https://tem.fi/tyoelama

Visa mera
Sosiaalibarometri käsittelee eriarvoistumista sekä vaikeimmassa tilanteessa oleville ihmisille keskeistä perusturvaa ja perustoimeentulotukea, osatyökykyisten tukemista ja keinoja kohentaa työllisyyttä. Lisäksi kuvataan sote-palvelujen uudistamista ja kuntoutusta. Sivistollla voi tutustua Sosiaalibarometrin keskeisiin sisältöihin tai ladata julkaisun kokonaan luettavaksi.
Webbplatsens språk: 
https://www.soste.fi/sosiaalibarometri/sosiaalibarometri-2021/

Visa mera
Diakonia-ammattikorkeakoulussa kehitetty karttapalvelu, jossa voi tarkastella erilaisia huono-osaisuuden osoittimia ja vertailla alueita maakunnittain, seutukunnittain ja kunnittain.
Webbplatsens språk: 
https://diak.shinyapps.io/karttasovellus/

Visa mera
Kelan tietopaketti työttömäksi ilmoittautumisesta, työttömyyspäivärahasta, työmarkkinatuesta, aktiivimallista ja työllistymistä edistävistä toimenpiteistä.
Webbplatsens språk: 
https://www.kela.fi/tyottomat

Visa mera
Sosiaali- ja terveysministeriön sivulta selviää, mistä toimeentulotuki koostuu ja milloin sitä maksetaan.
Webbplatsens språk: 
https://stm.fi/toimeentulotuki

Visa mera
Sosiaali- ja terveysministeriön selostukset työttömyysturvasta ja sen eri muodoista (ansiopäiväraha, peruspäiväpäiväraha, työmarkkinatuki, koulutustuki, soviteltu työttömyysetuus, työssäoloehto, omavastuuaika, koulutustuki ja koulutuspäiväraha, työttömyysturvan lisäpäivät, kuntouttava työtoiminta, työttömyysturva EY/EU-maissa).
Webbplatsens språk: 
https://stm.fi/tyottomyysturva

Visa mera
Työttömyyskassojen Yhteisjärjestö ry (TYJ) edustaa useampaa palkaansaajakassaa ja yrittäjäkassaa. Tietoa työttömysturvasta ja työttömyyskassoista. Sivuilla myös yhteustiedot ja linkit palkansaaja- ja yrittäkassoihin. Sivukokonaisuudet koulutustuesta, vuorotteluvapaakorvauksesta, työttömyyseläkkeestä ja muutoksenhausta.
Webbplatsens språk: 
https://www.tyj.fi/

Visa mera
Työttömien ja heikossa työmarkkina-asemassa olevien edunvalvontajärjestö. Sivuilla on tietoa järjestön toiminnasta, jäsenjärjestöistä ja hankkeista, kuten EU:n ruoka-avusta ja Terveydeksi-hankkeesta.
Webbplatsens språk: 
https://tyottomat.fi/

Visa mera
Suomi.fi-verkkopalvelun opas sisältää ajankohtaiset tiedot uudistuneista työllisyyspalveluista. Oppaassa on tietoa keskeisistä viranomaismääräyksistä, lakisääteisistä velvoitteista, työttömyysturvasta, työvoimakoulutuksesta ja työnhausta.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomi.fi/oppaat/tyottomyys

Visa mera
Opeus ja tiede -työttömyyskassan sivuilta löytyy tietoa työttömyydestä, neuvoja työttömyyspäivärahan hakemisessa sekä tarpeellisia lomakkeita.
Webbplatsens språk: 
https://opetusjatiede.fi/

Visa mera
Mitä työmarkkinoilla tarkoitetaan ja miten tilastot kuvaavat suomalaisen työelämän eri ilmiöitä? Tilastokeskuksen oppaasta selviää työelämätilastoinnin peruskäsitteet, tilastojen lähtökohdat ja se, miten niitä tehdään. Opas tarjoaa välineitä ymmärtää työelämää ja analysoida työmarkkinoita tilastojen pohjalta.
Webbplatsens språk: 
https://guides.stat.fi/tyoelama-tilastoina

Visa mera