Talviuintitietoa, -paikkoja ja -kerhoja.
Webbplatsens språk: 
https://www.suomenlatu.fi/ulkoile/lajit/talviuinti.html

Visa mera
Uimahalliportallista löytyvät uimahallien sijaintitiedot. Siellä voi myös vertailla eri uimahallien lämpöä, vettä ja energiankulutusta.
Webbplatsens språk: 
https://uimahalliportaali.fi/

Visa mera
Suomen uimaopetus- ja hengenpelastusliitto on julkaissut oppaan, jonka tarkoituksena on edistää uimahallipalveluiden käyttöä. Oppaassa kerrotaan mm. oikeista toimintatavoista ja turvallisuuteen liittyvistä asioista uimahalleissa. Opas on julkaistu kymmenellä kielellä: suomi, ruotsi, englanti, arabia, kurdi, somali, turkki, thai, venäjä ja viro. Oppaasta on myös selkokielinen versio.
https://www.suh.fi/oppaat_ja_vinkit/tule_uimahalliin_-opas

Visa mera
Jyväskylän yliopiston julkaisemissa opetusvideoissa esitellään eri uimatyylien tekniikoita.
Webbplatsens språk: 
https://moniviestin.jyu.fi/ohjelmat/sport/vesiliikunta/uinti1

Visa mera
Vesisankarit innostaa koululaisia toimimaan vesillä turvallisesti eri vuodenaikoina. Sivustolla on oppimateriaalia uimataidosta ensiaputaitoon ja navigointitaitoihin. Ohjeet on koottu Vesisankarit-käsikirjaan, joka on julkaistu myös ruotsiksi. Videoilta löytyy harjoituksia, joita voi tehdä kuivalla maalla tai vedessä.
Webbplatsens språk: 
https://www.vesisankarit.fi/

Visa mera
Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton verkkosivuilla keskeistä ovat: uimaopetus, hengenpelastus, vauva- ja perheuinti, erityisuinti, vesitreeni sekä lasten ja nuorten hengenpelastuskerhotoiminta eli Junior Lifesaver Club ja uimahallien, kylpylöiden ja uimarantojen suunnittelun, rakentamisen ja hoidon tekninen neuvonta.
Webbplatsens språk: 
https://www.suh.fi

Visa mera
Kansainvälisen vesiurheilun kilpailuja ja tuloksia. Lajeja ovat uinti, vesipallo, sukellus, kuviouinti sekä avovesiuinti.
Webbplatsens språk: 
https://www.worldaquatics.com/

Visa mera
Liiton sivuilla on kalenteri uintitapahtumista, uintiuutisia, tilastoja sekä tietoa koulutuksesta ja kilpailuista. Vesipallosta on liiton yhteystiedot ja sm-sarjan määräykset, tulokset ja tilastot. Sivuilta löytyy myös uintiaiheisialinkkejä, mm. seurojen sivuille.
Webbplatsens språk: 
https://www.uimaliitto.fi/

Visa mera
Helsingin kaupungin lista Helsingin uimahalleista. Täältä löytyvät uimahallien osoitteet ja aukioloajat.
Webbplatsens språk: 
https://liikunta.hel.fi/fi/search?text=uimahallit&searchType=Venue

Visa mera
Kotisivuilla on lueteltu Helsingin alueen maauimalat ja uimarannat puhelinnumeroineen. Palvelusta löytyvät kartat, joihin uimapaikat on merkitty.
Webbplatsens språk: 
https://www.hel.fi/fi/kulttuuri-ja-vapaa-aika/ulkoilu-puistot-ja-luontokohteet/uimarannat/helsingin-...

Visa mera
Kartasta löytyvät tiedot Helsingin, Espoon ja Vantaan ulkoliikuntapaikkojen kunnosta. Palvelu kattaa kaupunkien ylläpitämät hiihtoladut, luistelupaikat ja uimarannat.
Webbplatsens språk: 
https://ulkoliikunta.fi/

Visa mera