Täällä on tietoa Helsingin saaristoluonnosta ja luonnonsuojelualueista sekä siitä, mitä veneilijöiden tulee ottaa huomioon saaristossa liikkuessaan.
Webbplatsens språk: 
https://luontoviisas.hel.fi/

Visa mera
Heidi Huilla on tarkastellut tutkimuksessaan kaupunkisegregaatiota, huono-osaisuutta ja kouluja Suomessa. Tutkimuksessa analysoidaan, miten koulut kohtaavat huono-osaisuutta ja millaisia haasteita siihen liittyy. Tutkimusaineisto on tuotettu kolmella pääkaupunkiseudulla sijaitsevalla alakoululla 2010-luvun puolivälissä.
Webbplatsens språk: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-951-51-8000-1

Visa mera
Aalto-yliopiston, Helsingin yliopiston, Espoon, Helsingin ja Vantaan kaupunkien yhteistyöalusta, jossa edistetään kaupunkitutkimuksen ja -kehittämisen välistä vuorovaikutusta sekä tuetaan monitieteistä yhteistyötä. Sivustolla julkaistaan pääkaupunkiseutua käsitteleviä tutkimustiiivistelmiä ja lopputöitä. Sen kautta voi etsiä myös lopputyön tekijää tai aihetta.
Webbplatsens språk: 
https://urbanacademy.fi/

Visa mera
Kartasta löytyvät tiedot Helsingin, Espoon ja Vantaan ulkoliikuntapaikkojen kunnosta. Palvelu kattaa kaupunkien ylläpitämät hiihtoladut, luistelupaikat ja uimarannat.
Webbplatsens språk: 
https://ulkoliikunta.fi/

Visa mera
Metropolipolitiikka julkaisee artikkeleita ja luo tapahtumia pääkaupunkiseudun aseman ja kehittämisen puolesta. Sitä tuottavassa yhteistyöryhmässä toimivat Helsingin seudun kauppakamari, Uudenmaanliitto, Etelä-Suomen Media ja pääkaupunkiseudun kaupungit.
Webbplatsens språk: 
https://www.metropolipolitiikka.fi/

Visa mera