82 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Kirjastokaista on kaikille avoin verkkopalvelu, joka tarjoilee näkökulmia kirjastoihin ja kirjastoalaan videoiden ja radio-ohjelmien muodossa. Tapaat kirjastokaistalla mielenkiintoisia kirjastolaisia, vaihtuvia kirjastoteemoja sekä lukuisia kirjastojen ystäviä ja yhteistyökumppaneita.
Sivuston kieli: 
https://www.kirjastokaista.fi

Näytä enemmän
Digitaaliseen kirjastoon on koottu harvinaisia kirjoja, käsikirjoituksia, karttoja, filmejä ja valokuvia eri maista ja kulttuureista. Aineistoa voi selata esimerkiksi paikan, aikakauden ja aiheen mukaan. UNESCO:n ja usean eri kirjaston, arkiston ja muun instituution kanssa yhteistyönä tuotetun palvelun yhtenä tavoitteena on kulttuurienvälisen ymmärryksen lisääminen.
https://www.loc.gov/collections/world-digital-library/about-this-collection/

Näytä enemmän
Librarythingissä voi luoda luettelon omista kirjoistaan, lisätä niihin kuvailevia sanoja, arvostelun tai kuvauksen. Palvelussa voi tutustua muiden kirjallisuuden ystävien kokoelmiin, lukea muiden kuvauksia sekä etsiä itselleen sopivaa lukemista hakemalla esimerkiksi muuta kirjallisuuden kokoelmasta, jossa on omia kiinnostuksia lähellä olevaa materiaalia.
Sivuston kieli: 
https://www.librarything.com/

Näytä enemmän
Sivusto kertoo British Libraryssa olevista Gutenbergin Raamatuista - niiden historiasta, säilyttämisestä ja meneillään olevasta digitalisoinnista. Näytteitä paperi- ja papyrysversion eri kohdista haettavissa.
Sivuston kieli: 
https://www.bl.uk/treasures/gutenberg/homepage.html

Näytä enemmän
Tietoa toiminnasta ja strategiasta, tilastoja kirjojen tuotannosta ja myynnistä sekä jäsenyrityksistä.
Sivuston kieli: 
https://kustantajat.fi/

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston luomassa verkkoteoksessa seurataan kirjan historiaa 1400-luvulta 1700-luvulle. Teoksessa kuvataan kirjan historian kulkua erityisesti taideteoksena. Sivustoon on koottu tietoa näiltä vuosisadoilta kirjapainon historiasta, painokirjainten kehityksestä, kuvituksen ja dekoroinnin muutoksista sekä kirjan yhteiskunnallisesta olemuksesta.
Sivuston kieli: 
https://extra.kansalliskirjasto.fi/verkkonayttelyt/kiehtovakirja/

Näytä enemmän
Eri syistä kiellettyjen kirjojen on-line -näyttely, sivuja päivitetään jatkuvasti.
Sivuston kieli: 
http://digital.library.upenn.edu/books/banned-books.html

Näytä enemmän
Finn Lectura julkaisee kielten oppimateriaaleja aikuisopiskelijoille.
Sivuston kieli: 
https://www.finnlectura.fi/

Näytä enemmän
Haku hakee teosten sisällöistä ja tuo näkyviin teostiedot ja useimmiten pätkän tekstiä, johon annetut sanat sisältyvät. Osasta teoksista on vain tiedot, osaa teoksista voi esikatsella rajoitetusti, osa on PDF-muodossa kokonaisina. Aineisto on pääosin englanninkielistä.
Sivuston kieli: 
https://books.google.com

Näytä enemmän
American Library Associationin julkaiseman Booklist -lehden verkkoversio sisältää arvosteluja, jotka on jaettu aikuisten, nuorten ja tietokirjallisuuden arvosteluihin ja esittelyihin. Lisäksi Booklistissa arvioidaan videoita, cd-romeja ja äänitteitä, uusimmissa numeroissa myös verkkoaineistoja. Sivuilla on myös bibliografioita sekä kirjailijahaastatteluja.
Sivuston kieli: 
https://www.booklistonline.com

Näytä enemmän
Kirjakauppaliiton kokoamissa listoissa luetellaan kymmenen kirjakaupoissa kuukauden aikana myydyintä teosta. Erilliset listat on tehty kotimaisesta kaunokirjallisuudesta, käännetystä kaunokirjallisuudesta, tietokirjoista sekä lasten- ja nuortenkirjallisuudesta. Tarjolla on myös pokkarilista.
Sivuston kieli: 
https://kirjakauppaliitto.fi/kirja-ala-suomessa/mita-suomi-lukee/

Näytä enemmän
Peter D. Verhayenin ylläpitämä sivusto linkkeineen on aarreaitta kirjansidonnasta ja yleensä kirjataiteesta kiinnostuneille.
Sivuston kieli: 
https://www.philobiblon.com

Näytä enemmän
Nettikirjakauppa.com on Ryttylässä sijaitsevan Kustannus oy Uuden tien uusi kristillinen verkkopalvelu. Tarjontaan kuuluvat kirjat, lehdet ja musiikki. Taustayhteisö on Suomen evankelis-luterilainen Kansanlähetys Ryttylässä.
Sivuston kieli: 
https://www.nettikirjakauppa.com

Näytä enemmän
Tietoja Helsingin, Hämeenlinnan, Kajaanin, Oulun, Porvoon, Rauman, Tampereen, Tornion (vuoteen 1788) ja Turun kaupunkien perukirjoissa ja huutokauppakamarien pöytäkirjoissa olevista kirjamaininnoista ja kirjojen omistajista ennen vuotta 1810.
Sivuston kieli: 
http://dbgw.finlit.fi/henrik/index.php

Näytä enemmän
Sivu sisältää seuraan liittymis- ja yhteystiedot, tarjoaa tietoa tapahtumista ja toiminnoista sekä linkkejä useisiin antikvaarisiin kirjakauppoihin ympäri Suomen. Monissa vanhan kirjan kaupoissa tieto on hakukonein haettavissa. Linkeistä löytyy myös luettelo eri kirjatapahtumista ja kirja-alaan liittyviä yhdistyksiä. Lisäksi tarjotaan kirjahuutokauppojen hinnastoja ja pääkirjoitus seuran julkaisemasta Bibliophilos -lehdestä.
Sivuston kieli: 
https://www.bibliofiilienseura.fi/

Näytä enemmän
Valtakunnallinen Suomen Kirjainstituutti edistää suomalaista kirjakulttuuria. Se järjestää tapahtumia, koulutusta sekä tutkimusta. Sivut sisältävät instituutin toimintamallin ja tapahtumakalenterin lisäksi virtuaalimuseon, jossa julkaistaan verkkoteoksia suomalaisesta kirjasta ja kirjailijoista.
Sivuston kieli: 
https://www.pukstaavi.fi/suomen-kirjainstituutti/

Näytä enemmän
Terkko navigator tarjoaa feedin, uusia kurssikirjoja ja verkkopalveluita lääketieteen alalta.
Sivuston kieli: 
https://helka.helsinki.fi/discovery/search?vid=358UOH_INST:TERKKONAVIGATOR

Näytä enemmän
Darthmouth Collegen kirjaston kuvitettu kirjankorjauskäsikirja.
Sivuston kieli: 
https://www.dartmouth.edu/library/preservation/repair/index.html

Näytä enemmän
Vuosikymmenittäin ja kolmeen erikoiskategoriaan jaettu virtuaalinäyttely esittelee edustavaa kirjankansitaidetta. Sisältää kuvien lisäksi johdannon kustakin aiheesta sekä kansien kommentteja.
Sivuston kieli: 
https://rbscp.lib.rochester.edu/3352

Näytä enemmän
Palveluun on koottu internetin verkkokauppoja ja muita osoitteita, joista voi laillisesti katsoa, kuunnella ja ladata musiikkia, elokuvia, äänikirjoja, sähkökirjoja ja pelejä. Suurin osa palveluista on verkkokauppoja, mutta joukossa on ei-kaupallisiakin palveluja, joiden tarjonta on käytettävissä ilmaiseksi.
Sivuston kieli: 
https://laillisetpalvelut.fi/

Näytä enemmän
Kansalliskirjaston Fragmenta membranea -kokoelma sisältää osan keskiaikaisen Ruotsin valtakunnan itäosissa, Turun hiippakunnassa, laadittujen ja käytettyjen kirjojen jäänteistä. Fragmenta membranea -tietokanta sisältää yli 9000 digitoitua pergamenttilehteä, 900- ja 1000-lukujen taitteesta 1500-luvun puoliväliin.
Sivuston kieli: 
https://fragmenta.kansalliskirjasto.fi/

Näytä enemmän
Pukstaavin verkkosivuilla on tietoa museon näyttelyistä, tapahtumista ja palveluista. Esillä on myös verkkonäyttelyitä.
Sivuston kieli: 
https://www.pukstaavi.fi/

Näytä enemmän
Tekstuaalitieteiden sanasto esittelee tekstuaalitieteiksi kutsutun monitieteisen tutkimusalan termejä ja ilmiöitä sekä pyrkii vakiinnuttamaan sanastoa suomen kieleen. Siinä määritellään noin 500 kirjoihin, käsikirjoituksiin ja niiden tutkimiseen liittyvää käsitettä.
Sivuston kieli: 
http://tekstuaalitieteidensanasto.finlit.fi:8080/search

Näytä enemmän
Kirsin kirjanurkassa voi tutustua ahkeran bloginpitäjän lukukokemuksiin vuosien varrelta.
Sivuston kieli: 
http://kirsinkirjanurkka.blogspot.fi/

Näytä enemmän
Taikakirjaimet on Raija Pietilän fantasia- ja science fiction -kirjallisuuteen keskittyvä blogi.
Sivuston kieli: 
http://taikakirjaimet.blogspot.fi/

Näytä enemmän
Katsaus kirjan historiaan, nykyisyyteen ja tulevaisuuteen. Kahdeksantoista kirja-alan ammattilaista ja tutkijaa pohtii kirjan paikkaa muuttuvassa tietoympäristössä.
Sivuston kieli: 
https://www.suomentietokirjailijat.fi/media/kirja-muuttuvassa-tietoymp_169x224_final.pdf

Näytä enemmän
Kaksikielinen kirjallisuusblogi esittelee norjalaista kirjallisuutta suomeksi ja suomalaista kirjallisuutta norjaksi. Kirjallinen Oslo -teemakierroksella tutustutaan Oslon kirjallisiin nähtävyyksiin.
Sivuston kieli: 
https://les-lue.com/

Näytä enemmän
SKS:n julkaisema Suomen keskiajan ja 1500-luvun käsikirjoitusten digitaalinen kirjasto sisältää tekstejä hallinnon, juridiikan, liturgian, historian ja teologian aloilta. Palvelussa voi selata käsikirjoituksia korkealaatuisina kuvina sekä tutustua käsikirjoituksiin ja niiden historiaan kuvailutietojen avulla.
Sivuston kieli: 
https://www.codicesfennici.fi/

Näytä enemmän

Sivut