Terveet tilat -toimintamalli kokoaa tietoa ja hyviä käytäntöjä julkisten rakennusten ennakoivasta kiinteistönpidosta. Mallin esittelyn lisäksi sivuilta löytyy selvityksiä ja oppaita sekä rakennusfysiikan oppimateriaaleja.
Sivuston kieli: 
https://tilatjaterveys.fi/etusivu

Näytä vähemmän
Kansalliskirjasto on digitoinut ruotsinkieliset sanomalehdet 1940-luvun loppuun asti. Vuonna 2023 päättyvässä projektissa digitoidaan kaikki Suomessa julkaistut ruotsinkieliset sanomalehdet.
Sivuston kieli: 
https://digi.kansalliskirjasto.fi/search?endDate=1949-12-31&lang=SWE&formats=NEWSPAPER&orderBy=DATE_...

Näytä vähemmän
Erätauko on keskustelumenetelmä, joka pyrkii rakentavan yhteiskunnallisen keskustelun herättämiseen ja kehittämiseen. Sivustolta löytyvät perustietojen lisäksi työkalut ja materiaalipankki.
Sivuston kieli: 
https://www.eratauko.fi/

Näytä vähemmän
Turun seudusta ja sen historiasta ja asukkaista kertova dokumenttisarja. Jaksojen aiheina mm. Aurajoen jokivarsi, ulkoluotojen harhatulet, Volter Kilpi sekä Irja Sahlbergin perintö.
Sivuston kieli: 
https://www.youtube.com/playlist?app=desktop&list=PL2zsMwCrS5W8dN5BIxpIxWuwJYXLzkyQZ

Näytä vähemmän
Täällä voi tutustua aluevaaleihin valmistautuvien puolueiden vaali- ja periaateohjelmiin, joissa kerrotaan puolueiden tavoitteista ja aatteellisista lähtökohdista.
Sivuston kieli: 
https://www.fsd.tuni.fi/pohtiva/vaalit/5

Näytä vähemmän
Maria Kautonen ja Mikko Kuronen käsittelevät kirjassa ruotsin kielen ääntämistä, ääntämisen oppimista, erilaisia opetusmenetelmiä sekä pedagogisia näkökulmia oppimiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.sls.fi/sv/utgivning/uttalsinlarning-med-fokus-pa-svenska

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - ruotsi