Kokoelmat

Makupalat.fi-toimituksen kokoamia paketteja ajankohtaisista aiheista.

Musiikkia, uutisia, musiikin teoriaa ja musiikkitiedonhakua.
Muovi on näyttänyt toisenkin puolensa. Kätevä joka paikan materiaali kuormittaa ympäristöä ja sitä löytyy meristä ja niissä elävien vatsoista. Kokoelmassa on tietoa muovin käytöstä, kierrätyksestä sekä ympäristönsuojelusta.
Ilmastonmuutos ja sen hillintä.
Tulevaisuudessa julkisilta palveluilta vaaditaan saavutettavuutta. Myös muille verkkosivuille on saavutettavuuskriteerien täyttäminen hyväksi. Ohjeita ja työkaluja saavutettavuuden testaamiseen ja luomiseen löytyy.
Kesä on lämmön, valon, tapahtumien, lomailun ja monelle suuren juhlan aikaa. Makupalat.fi-kokoelmaan on etsitty monenlaista vinkkiä ja sisältöä tekemiseen.
Luonnon ihmeistä voi nautiskella monella tavalla: retkeillen, tutkien kasveja, marjastaen...Linkkipakettiin on koottu sivuja luonnon ystävälle.
Opastusta ja neuvontaa verkon käytössä ja välineiden käytössä tarvitsee moni. Aktiivisesta vertaistukea ja oppimista ovat edistäneet ikääntyneiden tukiryhmät ja kirjastot.
Nuoret kohtaavat monia uusia asioita: keho muuttuu, ympäristö alkaa odottaa uusia taitoja ja ymmärrystä. Mitä on seksuaalisuus, missä kulkevat rajat, mitä tapahtuu, kun koulu loppuu? Nuorten pakettiin on koottu tietoa uusista, hämmentävistä asioista, oppaita valintakysymyksissä, sivustoja, joissa voi pohtia omaa minuuttaan sekä paikkoja, joista etsiä tukea ja keskusteluseuraa.
Miten sopeutua uuteen kulttuuriin?
Tunnetko Europarlamentin tehtävät ja Euroopan päätösten vaikutukset elämään jäsenvaltioissa? Eu-tietoa löytyy monenlaisesta paketista ja vaalikoneet toimivat jälleen.

Sivut