Kokoelmat

Makupalat.fi-toimituksen kokoamia paketteja ajankohtaisista aiheista.

Lapset ovat kotona ja tarvitsevat tekemistä. Yhdessäolo on hieno asia ja yhteinen tekeminen on mukavaa. Ideoita tarvitaan kuitenkin myös siihen hetkeen, jona vanhemmat tekevät töitä tai omat inspiraatiot ehtyvät. Kuva Satakunnan Museo.
Monet kuulut oopperatalot tarjoavat oopperan ystävälle laadukkaita tallenteita. Osa tallenteista on vapaasti katsottavissa, osa maksullisia.
Kokoelma etäseurattavaa kulttuuria. Katsele ja kuuntele konsertteja, esityksiä, elokuvia ja ohjelmia taltiointeina. Elä uudelleen ikimuistoiset urheiluhetket. Vieraile museossa virtuaalisesti tai kuuntele esitelmää.
Docventures 2020 porautuu jälleen ajankohtaisiin, kipeihin asioihin: Whose Streets? (#blacklivesmatter), Bleed Out (terveysteollisuus), The Pick Up Game (pariutuminen) ja I, Pastafari (uususkonnollisuus). Avausjaksossa pureudutaan #blacklivesmatter-liikkeeseen, syrjintään ja tasa-arvon tilaan.
Docventures 2020 porautuu jälleen ajankohtaisiin, kipeihin asioihin: Whose Streets? (#blacklivesmatter), Bleed Out (terveysteollisuus), The Pick Up Game (pariutuminen) ja I, Pastafari (uususkonnollisuus). Bleed out havainnollistaa räikeästi, mihin oikeudenmukaisesti toimivaa terveydenhuoltoa tarvitaan.
Docventures 2020 porautuu jälleen ajankohtaisiin, kipeihin asioihin: Whose Streets? (#blacklivesmatter), Bleed Out (terveysteollisuus), The Pick Up Game (pariutuminen) ja I, Pastafari (uususkonnollisuus).
Docventures 2020 porautuu jälleen ajankohtaisiin, kipeihin asioihin: Whose Streets? (#blacklivesmatter), Bleed Out (terveysteollisuus), The Pick Up Game (pariutuminen) ja I, Pastafari (uususkonnollisuus). Dokumentti luo katsauksen pokausteollisuuteen.
Koronavirustilanne muuttuu koko ajan. Seuraa tietoja viranomaisten sivuilta, huolehdi hygieniasta ja varaudu.
Tulevaisuudessa julkisilta palveluilta vaaditaan saavutettavuutta. Myös muille verkkosivuille on saavutettavuuskriteerien täyttäminen hyväksi. Ohjeita ja työkaluja saavutettavuuden testaamiseen ja luomiseen löytyy.
Luonnon ihmeistä voi nautiskella monella tavalla: retkeillen, tutkien kasveja, marjastaen...Linkkipakettiin on koottu sivuja luonnon ystävälle.

Sivut