Kokoelmat

Makupalat.fi-toimituksen kokoamia paketteja ajankohtaisista aiheista.

Luonnon ihmeistä voi nautiskella monella tavalla: retkeillen, tutkien kasveja, marjastaen...Pakettiin on koottu sivuja luonnon ystävälle.
Itämeren tila huolestuttaa, meret tarvitsevat suojelua. Mikä on niiden tilanne ja mitä voimme tehdä?
Kirjallisuus viehättää, sivistää ja rentouttaa. Lukemisharrastus on monipuolinen harrastus. Tässä paketissa on vinkkiä siitä, mistä inspiraatiota voi hakea ja mistä saa tietoa kirjallisuudesta.
Nyt on aika kutoa sukkaa! Verkosta löytyy monentasoisia ohjeita yksittäisiin neulontatöihin. Monessa kohdassa videosta on iloa, mutta toisissa taas paras apu on selkeä piirros ja kirjoitettu ohje.
Miten lain säätäminen Suomessa tapahtuu? Havainnollisia materiaaleja ja laajempaa kuvausta aiheesta.
Kokoelma etäseurattavaa kulttuuria. Katsele ja kuuntele konsertteja, esityksiä, elokuvia ja ohjelmia taltiointeina. Elä uudelleen ikimuistoiset urheiluhetket. Vieraile museossa virtuaalisesti tai kuuntele esitelmää.
Koronavirustilanne muuttuu koko ajan. Seuraa tietoja viranomaisten sivuilta, huolehdi hygieniasta ja varaudu.
Monet kuulut oopperatalot tarjoavat oopperan ystävälle laadukkaita tallenteita. Osa tallenteista on vapaasti katsottavissa, osa maksullisia.
Miten ilmastonmuutokseen voi vaikuttaa? Tämän paketin aiheena ovat Ilmastonmuutos ja sen hillintä.
Miss Marple, Hercule Poirot, Vares, Wallander...Dekkarit vievät mukanaan! Jos olet jo mielestäsi lukenut kaikki tunnetuimmat, etsiskele näistä lähteistä lisää jännityskirjallisuutta.

Sivut