Kokoelmat

Makupalat.fi-toimituksen kokoamia paketteja ajankohtaisista aiheista.

Miten ilmastonmuutokseen voi vaikuttaa? Tämän paketin aiheena ovat Ilmastonmuutos ja sen hillintä.
Miss Marple, Hercule Poirot, Vares, Wallander...Dekkarit vievät mukanaan! Jos olet jo mielestäsi lukenut kaikki tunnetuimmat, etsiskele näistä lähteistä lisää jännityskirjallisuutta.
Lähde nojatuolimatkalle! Kokemuksia, maisemia ja museoita voi ihailla verkossa. Pakettiin on koottu elämyksiä ja kulttuurikokemuksia Euroopassa.
Mitä kesätekemistä keksisi? Kesä on lämmön, valon, tapahtumien, lomailun ja monelle suuren juhlan aikaa. Makupalat.fi-kokoelmaan on etsitty monenlaista vinkkiä ja sisältöä tekemiseen.
Luonnon ihmeistä voi nautiskella monella tavalla: retkeillen, tutkien kasveja, marjastaen...Linkkipakettiin on koottu sivuja luonnon ystävälle.
Veneily on Suomen luontoon hyvin istuva harrastus. Tietoa säästä, väylistä, rajoituksista sekä vierassatamista tarvitaan.
Kuntavaalit-pakettiin on koottu tietoa kuntavaaleista, ehdokasasettelusta, äänestyksestä sekä vaalikoneita. Mukana on myös materiaalia, jonka avulla voi tutustua kunnan velvollisuuksiin, kuntalainsäädäntöön sekä kunnan tilaan tilastojen ja avainlukujen avulla.
Matkaile kauas kotoa käsin. Ihaile kaunista arkkitehtuuria, vieraile museoissa ja nauti maisemista.
Historiallista tutkimusmatkailua ja matkakertomuksia voi tutkia e-kirjoina, äänikirjoina ja valokuvareportaaseina. Tutustu taiteilijoiden päiväkirjamerkintöihin ja kirjeisiin tai vaikkapa arkeologin kaivauksiin.
Urheilun huumaa voi tuntea muuallakin kuin kentän laidalla. Menneiden ajan urheilusuorituksia voi muistella legendaarisia selostuksia kuunnellen, asiakirjoista voi tutkia tuloksia ja Paavo Nurmen piikkaritkin löytyvät ihailtaviksi.

Sivut