Seuratanssit. Tanssiurheilu

Enemmän linkkejä Aiheet-valikosta
23 osumaa haulle. Näytetään 1 - 23 tulosta.
Itämaisen tanssin yhdistys Masrah Ry:n sivuilla käsitellään itämaista tanssia ja sen historiaa. Tietoa itämaisen tanssin opettajakoulutuksesta ja opettajien yhteystietoja. Tanssiesityksiä ja festivaaleja.
Sivuston kieli: 
http://www.masrah.fi

Näytä enemmän
Vuosittain, heinäkuun lopulla järjestettävä flamencotapahtuma.
Sivuston kieli: 
http://tampereflamenco.com

Näytä enemmän
Susan August Brown kirjoittaa tiivistä tekstiä argentiinalaisesta tangosta, sen taustasta, olemuksesta ja eri tyyleistä. Aloittelijalle annetaan myös vinkkejä harjoittelusta, kengistä ja musiikista.
Sivuston kieli: 
http://tejastango.com/beginning_tango.html

Näytä enemmän
Hämeenlinnalainen seura järjestää lava- ja swingtanssien opetusta sekä viikoittaisena opetuksena että lyhytkursseilla.
http://www.baunssi.net

Näytä enemmän
Rock´n´Roll Dance Club Comets (Helsinki) ja Rock´ n´Roll Dance Club Comets (Espoo) ovat seurayhtymä, jonka tarkoituksena on jenkkitanssien harrastus- ja kilpailumahdollisuuksien kehittäminen Helsingin seudulla. Cometsin tanssivalikoimaan kuuluvat Rock´n´Roll, Boogie-Woogie ja Lindyhop.
Sivuston kieli: 
http://www.comets.fi

Näytä enemmän
Helsingin Flamencoyhdistys ry:n esittely, historiaa sekä yleistä tietoa yhdistyksen toiminnasta. Lisäksi suomalainen tapahtumakalenteri ja opettajien yhteystietoja.
Sivuston kieli: 
http://www.flamenco.fi

Näytä enemmän
Samba in Finland on suomalaisten sambakoulujen yhteinen sivusto, josta pääsee helsinkiläisille, turkulaisille, tamperelaisille, lahtelaisille ja kokkolalaisille sambasivuille. Sivulla on myös harrastajien tapahtumakalenteri ja alan uutisia. Sambasta ja afro-brasilialaisesta kulttuurista on artikkelit suomeksi. Sambakoulujen sivuilla lisää linkkejä.
Sivuston kieli: 
http://www.samba.fi

Näytä enemmän
Susel ry on valtakunnallinen seuratanssia ja tanssikulttuuria vaaliva ja kehittävä yhdistys. Sivuilla on tietoa koulutustoiminnasta ja jäsenseuroista.
Sivuston kieli: 
http://www.susel.fi

Näytä enemmän
Hyvä sivusto argentiinalaisesta tangosta esittelee muusikoita, runoilijoita, laulajia, tanssijoita ja sisältää artikkeleita, haastatteluja, elämäkertoja (Carlos Gardel ihan erityisesti), lyriikkaa, diskografioita, linkkihakemiston ja paljon kuunneltavaa musiikkia.
Sivuston kieli: 
http://www.todotango.com.ar

Näytä enemmän
The Library of Congress Music Division esittelee yli 200 eurooppalaista ja amerikkalaista salonkitanssia vuosilta 1490-1920. Seuratanssit, niiden historiaa ja etikettiä esitellään tekstein, valokuvin ja 75 videoleikkeen havainnollistamana. Sivulla on monipuoliset hakumahdollisuudet.
Sivuston kieli: 
http://memory.loc.gov/ammem/dihtml

Näytä enemmän
Suomen Tanssiurheiluliiton sivustosta löytyvät liiton tiedotteet, koulutuskalenteri, kilpailukalenteri ja kilpailutulokset. Lisäksi yhdistyksen yhteystiedot ja tanssiurheilua käsittelevä keskusteluryhmä. Sivuun on myös koottu kansainvälisiä tanssiurheiluasioita: uutisia, tietoja leireistä ja koulutuksesta, kansainvälisiä kilpailukalentereita ja -tuloksia.
Sivuston kieli: 
http://tanssiurheilu.fi

Näytä enemmän
Itämaiselle vatsatanssille omistettu sivusto. Sivusto sisältää tietoa vatsatanssista, sen historiasta, artikkeleita sekä kirja- ja äänitearvosteluja. Myös vatsatanssiin liittyviä runoja ja kuvataidetta.
Sivuston kieli: 
http://www.shira.net

Näytä enemmän
Tietoa valtakunnallisesta itämaisen tanssin yhdistyksestä, sen hallituksesta ja jäsenyydestä. Yhdistys järjestää myös opettajakoulutusta ja festivaaleja, sillä on paikallisyhdistyksiä, opettajia ja tanssistudioita sekä jäsenlehti Ishtar.
Sivuston kieli: 
http://www.7ht.fi

Näytä enemmän
Kansainvälisen tanssiurheiluliiton sivusto, jolta löytyvät kilpatanssin säännöt, kilpailukalenterit ja tanssiaiheiset linkit ympäri maailmaa.
Sivuston kieli: 
http://www.idsf.net

Näytä enemmän
Englanninkielinen kattava kilpatanssisivusto sisältää mm. askelkuviot, videopätkät kuvioista ja paljon muuta tietoa avuksi harjoitteluun.
Sivuston kieli: 
http://www.ballroomdancers.com

Näytä enemmän
Yli 25 vuotta tanssiniloa, Sivulla kerrotaan Hämeenlinnan Seudun Pivotkerhon toiminnasta ja historiasta. Myös linkkejä muiden tanssiseurojen sivuille.
Sivuston kieli: 
http://www.pivotkerho.fi

Näytä enemmän
Tanssiviihde on suomalaisen musiikin ja tanssikulttuurin erikoislehti, jossa ilmestyy kotimaisen iskelmä-, pop- ja rockmusiikin artistihaastatteluita sekä tanssia ja teatteriviihdettä käsitteleviä artikkeleita.
Sivuston kieli: 
http://www.tanssiviihde.fi

Näytä enemmän
Suomen capoeira-koulun kotisivut. Yleistä tietoa ja historiaa Capoeirasta sekä linkkejä. Seuran yhteystiedot.
Sivuston kieli: 
http://www.capoeiracapital.fi

Näytä enemmän
En privat hemsida med beskrivning av olika danstyper, t.ex. modern vals, slowfox, tango. Lite om sällskapsdanssens historia, förklaring av engelska danstermer, länkar m.m.
Sivuston kieli: 
http://www.leksen.se/dancing.html

Näytä enemmän
Samling av kulturfestivaler i Finland, även dans. Lätt överblickbar och sökbar sida, med kort beskrivning av varje festival. Föreningen Finland festivals är en icke vinstdrivande förening som bevakar festivalernas intressen.
http://www.festivals.fi/sv/painopiste/dans/

Näytä enemmän
Kort artikel om Tangomarknaden i Seinäjoki. Egentligen en puff för ett program, men innehåller en del information om finsk tango.
Sivuston kieli: 
https://svenska.yle.fi/artikel/2013/07/12/tangomarknaden-fran-ett-finlandssvenskt-perspektiv

Näytä enemmän
Queerdans handlar om att ifrågasätta heteronormen i dans. Musikverket har i ett dokumentationsprojekt samlat kunskap om queerdans som företeelse i Sverige. Detta är forskningsrapporten om projektet.
Sivuston kieli: 
http://musikverket.se/wp-content/uploads/2014/10/Queerdans_ur_Noterat_21.pdf

Näytä enemmän
Kirja esittelee länsimaisia barokin ajan näyttämötansseja 1600-1700 -lukujen vaihteesta. Se sisältää seitsemän tanssin alkuperäiset notaatiot ohjeineen sekä teosta varten sovitetun nuottiliitteen.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:NBN:fi-fe2019081324068

Näytä enemmän