Vastaanottokeskuksen suomalaisen yhteiskunnan kurssilla ohjataan maahanmuuttajia suomalaisen yhteiskunnan toimintaan, lainsäädäntöön, tasa-arvoon, työelämän toimintaan sekä seksuaaliterveyteen. Kurssin verkko-opintomateriaalit löytyvät täältä aiheittain jaoteltuna. Materiaali on julkaistu 12 kielellä.
https://migri.fi/suomalaisen-yhteiskunnan-kurssi

Näytä vähemmän
UKK-instituutti on julkaissut liikkumisen suosituksen synnytyksen jälkeiseen vuoteen suomen ja ruotsin lisäksi englannin-, arabian-, kurdin-, persian-, somalin- ja venäjänkielisenä.
https://ukkinstituutti.fi/aineistot/liikkumisen-suositus-synnytyksen-jalkeen-useilla-kielilla/

Näytä vähemmän
Oppaassa on tietoa koulukiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä. Siinä kerrotaan, miten näihin ongelmiin on mahdollista puuttua. Opas on julkaistu selkokielellä ja siitä on kieliversiot seitsemällä kielellä: selkoruotsi, venäjä, viro, somali, arabia, kurdi ja englanti.
https://kotouttaminen.fi/-/etno-julkaisi-vieraskielisille-selkokielisen-oppaan-koulukiusaamisesta

Näytä vähemmän
Tietoa maahanmuuttajille koronaviruksesta, sen tarttumisesta ja aiheuttamasta taudista sekä vaikutuksista elämään ja yhteiskuntaan useilla kielillä.
https://www.infofinland.fi/fi/elama-suomessa/ongelmatilanteet/koronavirus

Näytä vähemmän
InfoFinland.fi:in kooste Suomessa asumisesta. Tietoa on muutosta, eri asumismuodoista, asunnottomuudesta, tuista sekä kodin turvallisuudesta.
https://www.infofinland.fi/fi/housing

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - somali