Getty Research Institute on julkaissut verkkonäyttelyn, joka kertoo Syyriassa sijaitsevan Palmyran historiasta, arkeologiasta, muistomerkeistä ja taiteesta. Palmyran vaiheita ja merkitystä kuvataan myös esseessä sekä haastattelussa, joka tarjoaa henkilökohtaisen näkökulman tähän Unescon maailmanperintökohteeseen.
Sivuston kieli: 
https://www.getty.edu/research/exhibitions_events/exhibitions/palmyra/index.html

Näytä vähemmän
Vastaanottokeskuksen suomalaisen yhteiskunnan kurssilla ohjataan maahanmuuttajia suomalaisen yhteiskunnan toimintaan, lainsäädäntöön, tasa-arvoon, työelämän toimintaan sekä seksuaaliterveyteen. Kurssin verkko-opintomateriaalit löytyvät täältä aiheittain jaoteltuna. Materiaali on julkaistu 12 kielellä.
https://migri.fi/suomalaisen-yhteiskunnan-kurssi

Näytä vähemmän
UKK-instituutti on julkaissut liikkumisen suosituksen synnytyksen jälkeiseen vuoteen suomen ja ruotsin lisäksi englannin-, arabian-, kurdin-, persian-, somalin- ja venäjänkielisenä.
https://ukkinstituutti.fi/aineistot/liikkumisen-suositus-synnytyksen-jalkeen-useilla-kielilla/

Näytä vähemmän
Oppaassa on tietoa koulukiusaamisesta, häirinnästä ja syrjinnästä. Siinä kerrotaan, miten näihin ongelmiin on mahdollista puuttua. Opas on julkaistu selkokielellä ja siitä on kieliversiot seitsemällä kielellä: selkoruotsi, venäjä, viro, somali, arabia, kurdi ja englanti.
https://kotouttaminen.fi/-/etno-julkaisi-vieraskielisille-selkokielisen-oppaan-koulukiusaamisesta

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - arabia