23 osumaa haulle. Näytetään 1 - 23 tulosta.
Erilaisten oppijoiden liiton kotisivuilta löytyvät liiton tietojen lisäksi tietoiskut siitä, mikä oppimisvaikeus on sekä siitä, miten erilaisuuden voi ottaa huomioon oppimista kehitettäessä.
Sivuston kieli: 
https://www.eoliitto.fi/

Näytä enemmän
Koululaisen terveyden polku on vanhemmille tarkoitettu tietopaketti terveystiedon opetuksen sisällöistä ja kouluterveydenhuollosta. Se tarjoaa tietoa mm. ravinnon, liikunnan ja unen merkityksestä osana lasten ja nuorten hyvinvointia.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/tilastot-ja-julkaisut/julkaisut/kouluikaisten-terveyden-polku

Näytä enemmän
Opas kaikille lasten ja nuorten kanssa erilaisissa palveluissa, kouluissa ja oppilaitoksissa työskenteleville. Kirjassa esitellään käytännön keinoja vahvistaa oppilaiden ja opiskelijoiden osallisuutta, hyvinvointia ja terveyttä. Kirjassa käsitellää luottamuksen rakentumista ja lapsuudessa muodostuvia kiintymysmalleja, joiden tuntemisesta on apua kohtaamistilanteissa.
Sivuston kieli: 
http://urn.fi/URN:ISBN:978-952-343-307-6

Näytä enemmän
Koulun terveyskirjastoon on koottu nuorten terveyteen ja elämäntaitoihin liittyvää tietoa. Sieltä löytyy artikkeleita, tietokirjoja, videoita, tehtäviä ja testejä.
Sivuston kieli: 
https://www.terveyskirjasto.fi/sisallot/nuoret

Näytä enemmän
Terve koululainen -sivuston ravinto-osuus kertoo ytimekkäästi hyvän ravinnon merkityksestä, ateriarytmin tärkeydestä, lautasmallista, aamupalan, välipalan, kasvisten ja juomisen tärkeydestä.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/alakoulu/ravinto/

Näytä enemmän
Suomen vanhempainliiton sivuilla on tietoa yhdistyksestä, vanhemmuudesta ja sen tukemisesta, yhteistyöstä vanhempien ja koulun sekä päiväkodin kanssa.
Sivuston kieli: 
https://vanhempainliitto.fi/

Näytä enemmän
Kerhokeskus toimittaa nuorten ja koulujen käyttöön verkko-oppimateriaaleja sekä muutakin materiaalia. Kerhokeskus kehittää kerho- ja harrastustoiminnan edellytyksiä tuottamalla tukea, palveluja, materiaaleja, uusia työmuotoja sekä osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun. Sivustossa löytyy materiaalia näistä asioista.
https://opinkirjo.fi/

Näytä enemmän
Yle Uutisluokka on mediakasvatushanke, jonka tavoitteena on nuorten medialukutaidon parantaminen. Sivuilla on koululaisten tekemiä uutisjuttuja, opetusmateriaalia ja ilmoittautumislomake kouluille.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/uutiset/osasto/uutisluokka/

Näytä enemmän
Reppukansan oman lehden verkkosivulla on artikkeleita, koululaishauskaa, juttukavereita ja puuhaa.
Sivuston kieli: 
https://koululainen.fi/

Näytä enemmän
Galaxin sivuilla on pelejä, teemoista hevosasiaa ja ruokaohjeita, juontajien ja ohjelmien esittelyt, tietoa vieraista sekä ladattavia taustakuvia yms. Voit myös osallistua kilpailuihin, ilmoittautua yleisöksi, ehdottaa ja kysellä.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/aihe/galaxi

Näytä enemmän
Terve koululainen -hanke tarjoaa tietopaketteja, käytännönläheisiä materiaaleja ja toimintamalleja, jotka tukevat lasten ja nuorten terveellistä ja turvallista liikuntaa. Tietoa on myös hyvästä ravinnosta ja ruokailutottumuksista.
Sivuston kieli: 
https://www.tervekoululainen.fi/

Näytä enemmän
Opetushallitus on koonnut materiaalipaketin Ukrainasta paenneiden opetuksen tueksi. Sivuilta löytyy myös ohjaus Ukrainan opetusministeriön etäopetussivuille.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/kehittaminen/materiaalia-ukrainasta-paenneiden-opetuksen-tueksi

Näytä enemmän
Riikka Korkiamäki on tutkinut väitöskirjassaan nuorten sosiaalisten suhteiden merkitystä. Tutkimusaineisto koostuu yläkouluikäisten nuorten haastatteluista sekä nuorten arkista elämää ikätovereiden kanssa käsittelevistä kirjoituksista. Lisäksi tutkimukseen kuuluu valtakunnallinen kyselyaineisto.
Sivuston kieli: 
https://urn.fi/URN:ISBN:978-951-44-9124-5

Näytä enemmän
Oppaassa esitellään keinoja, joiden avulla voidaan ehkäistä lasten ja nuorten päihteiden käyttöä, päihdekokeiluja ja päihdehaittoja.
Sivuston kieli: 
https://www.julkari.fi/handle/10024/104431

Näytä enemmän
NFG:n tavoitteena on edistää nuorten väkivallatonta käyttäytymistä ja päihteetöntä elämäntapaa tukemalla kotien ja koulujen kasvatustyötä. Sivuilla on tietoa yhdistyksen historiasta ja toimintamuodoista sekä aiheeseen liittyviä artikkeleita ja uutisia.
Sivuston kieli: 
https://nfg.fi/

Näytä enemmän
Vanheimpainoppaassa mielenterveysseura kertoo, miten lasta voi tukea koulun aloittamisessa ja koulutyöskentelyssä. Siinä kerrotaan vanhempien vastuusta, yhteistyöstä koulun kanssa, lapsen elämän tilanteista koulussa sekä annetaan ohjeita ongelmatilanteiden hoitoon.
Sivuston kieli: 
https://docplayer.fi/18302976-Vanhempainopas-miten-tuen-lastani-koulutiella-suomen-mielenterveysseur...

Näytä enemmän
KiVa Koulu on koulukiusaamisen vähentämiseksi ja ennaltaehkäisemiseksi toteutettu hanke. Ohjelmaan osallistuvien koulujen on rekisteröiydyttävä käyttäjiksi. Ohjelmaan liittyy opettajan oppaita, kiusaamisen vastainen tietokonepeli ja vanhempien opas. Vanhempien opas on luettavissa myös sähköisessä muodossa.
Sivuston kieli: 
https://www.kivakoulu.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa koulukäsityön historiasta ja aihetta käsittelevistä opinnäytteistä ja julkaisuista. Muistotietokannassa voi tutustua oppilaiden ja opettajien muistoihin koulukäsitöistä sekä kertoa omista kokemuksistaan. Koulukäsitöihin liittyviä aineistoja on mahdollista selata Suomen käsityön museon Esineet-tietokannan avulla. Sivuilla on ohjeet siitä, kuinka koulukäsityökokoelman kartuttamiseen voi osallistua.
Sivuston kieli: 
https://www3.jkl.fi/craft/craftmuseum/kassaatko/

Näytä enemmän
Tietopaketti opetusalan ammattilaisille ja parempaa unta kaipaaville nuorille. Sivuilla on konkreettisia työkaluja nuorten hyvinvoinnin lisäämiseen. Sivuilla kerrotaan hyvinvoinnin rakentumisen eri osatekijöistä ja niiden vaikutuksesta oppimiseen sekä opinnoissa ja elämässä jaksamiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/koulutus-ja-tutkinnot/opiskeluhuolto-ja-hyvinvointi/unikoulutus

Näytä enemmän
Kiusaaminen, häirintä, syrjintä ja väkivalta vaikuttavat merkittävästi lasten ja nuorten arjen turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Opetushallituksen sivuilla on tietoa, ohjeita ja työkaluja siihen, miten tällaiset teot ja tilanteet tunnistetaan, miten niitä ehkäistään ja miten niihin voidaan puuttua varhaiskasvatuksessa, kouluissa ja oppilaitoksissa.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/ei-kaikelle-vakivallalle

Näytä enemmän