66 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Jyväskylän seudun nuorille suunnattu sivusto sisältää tapahtumakalenterin, kysymyspalstan sekä tietoa mm. harrastuksista, asumisesta, opiskelusta ja nuorten mahdollisuuksista vaikuttaa asioihin.
Sivuston kieli: 
https://nuorten.jyvaskyla.fi/

Näytä enemmän
Verkkopalvelu naisille, jotka ovat huolissaan omasta aggressiivisuudestaan tai väkivaltaisuudestaan. Palvelu tarjoaa apua chatin, ohjattujen vertaisryhmien ja videokeskustelujen muodossa. Tietopankista löytyy tukea, tietoa ja tarinoita naisen väkivallasta.
Sivuston kieli: 
https://naisenvakivalta.fi/

Näytä enemmän
Keskustelua ja seuraa, mutta myös neuvontaa ja apua erityisesti lastensuojelun piirissä oleville nuorille.
Sivuston kieli: 
https://discordapp.com/invite/MfedcUk

Näytä enemmän
HelsinkiMission karanteenikaveri tarjoaa tukihenkilöä nuorelle, joka tarvitsee luotettavaa aikuista tuekseen.
Sivuston kieli: 
https://www.helsinkimissio.fi/nuorten-kriisipiste/tukihenkilö

Näytä enemmän
Ohjaamossa opastetaan nuoria käytännön asioissa, asunnon etsimisessä, opiskelupaikan valinnassa, kaikessa, mikä nuorta askarruttaa.
Sivuston kieli: 
https://ohjaamo.hel.fi/

Näytä enemmän
Apuu-chat on keskustelupaikka alle 12-vuotiaille lapsille, jotka kokevat olonsa turvattomaksi tai uhatuksi kotona ja tarvitsevat apua. Chatissa voi keskustella mieltä askarruttavista kysymyksistä nimettömänä ja luottamuksellisesti. Chatissa päivystävät SOS-Lapsikylän ammattilaiset sekä koulutetut vapaaehtoiset.
Sivuston kieli: 
https://apuu.fi/

Näytä enemmän
Sosiaali- ja terveysministeriön kokonaisuuteen on koottu tiedot tuista ja tukipalveluista, joita on tarjolla ikääntyneille. Näitä ovat kuntoutus, palvelutarpeiden arviointi, veteraanipalvelut, asumispalvelut, kotipalvelut, laitoshoito, omaishoito sekä tietopaketit muistisairauksista.
Sivuston kieli: 
https://stm.fi/ikaantyneiden-palvelut

Näytä enemmän
Tukikeskus Valopilkku opastaa ja neuvoo kiusaamistilainteissa. Sivuille on koottu ohjeita koulukiusatulle, koulukiusatun vanhemmalle sekä entisille koulukiusatulle.
Sivuston kieli: 
https://www.valopilkkuja.fi/

Näytä enemmän
Suomi.fi:n kooste sisältää ohjeita läheisen kuoleman kohdatessa. Siitä löytyy tietoa, miten toimia kuolintapauksen sattuessa, hautajaisjärjestelyistä ja niiden etenemisestä, perunkirjoituksesta, surun kohtaamisesta ja tukipalveluista sekä vainajan omaisten asemasta.
Sivuston kieli: 
https://www.suomi.fi/kansalaiselle/parisuhde-ja-perhe/laheisen-kuolema

Näytä enemmän
Tyttöjen talon verkkosivustossa on tietoa talon toiminnasta, tyttöjen ja naisten elämän muutoksista sekä tuesta niitä kohdatessa.
Sivuston kieli: 
https://tyttojentalo.fi/

Näytä enemmän
Suomen Punainen Risti kertoo tarjoamistaan omaishoitajien lomituspalveluista sekä omaishoitajia tukevasta koulutuksesta.
Sivuston kieli: 
https://www.punainenristi.fi/hae-apua-ja-tukea/omaishoito-ja-jaksaminen/

Näytä enemmän
Tukikohta ry tarjoaa päihdepalveluita, kuntoutusta ja läheisten tukipalveluita pääkaupunkiseudulla. Sivuilla on tietoa toiminnasta sekä materiaaleja, joista saa apua päihteiden käytön riskien arvioimiseen ja käytön vähentämiseen ja lopettamiseen. Lisäksi löytyy muita julkaisuja ja opinnäytteitä aiheeseen liittyen.
Sivuston kieli: 
https://tukikohta.org/

Näytä enemmän
Mielenterveyden keskusliitto auttaa mielenterveysongelmia kokeneita ja ajaa heidän asiaansa yhteiskunnassa. Liiton sivulta löytyy tietoa mielenterveyspalveluista, ohjeita, mistä apua kannattaa lähteä hakemaan ja auttava puhelin sekä chat.
Sivuston kieli: 
https://www.mtkl.fi

Näytä enemmän
Mannerheimin lastensuojeluliiton lasten ja nuorten puhelin ja netti tarjoaa keskustelukumppanin lapselle tai nuorelle. Puhelimeen voi ottaa yhteyttä missä asiassa tahansa. Sivustossa on lisäksi opastettu kasvavan pojan ymmärtämisessä ja laadittu nuori-aikuinen-nuori -sanakirja, jonka avulla voi nähdä, että myös aggressioksi tai häiriköinniksi koettu käytös merkitsee kontaktin ottoa aikuiseen.
Sivuston kieli: 
https://www.nuortennetti.fi/apua-ja-tukea/lasten-ja-nuorten-puhelin/

Näytä enemmän
Suvanto ry:n tarkoituksena on ikääntyneisiin kohdistuvan kaltoinkohtelun, hyväksikäytön ja väkivallan ehkäiseminen. Sivuilla kerrotaan, mitä kaltoinkohtelulla tarkoitetaan, miten sen voi tunnistaa ja mistä voi saada apua. Suvanto-linja tarjoaa apua puhelimitse päivystysaikoina. Myös lakineuvontaa on tarjolla.
Sivuston kieli: 
https://suvantory.fi/

Näytä enemmän
Sivulla on tietoa nuoria tukevista toimintamuodoista (Walkers-kahvilat, Friends-ohjelma) sekä lahjoitusten antamisesta.
Sivuston kieli: 
https://asemanlapset.fi

Näytä enemmän
Poliittisesti ja uskonnollisesti sitoutumaton yhdistys, jonka jäsenet ovat pääasiassa erilaisista uskonnollisista (ääri)liikkeistä eronneita henkilöitä tai niissä mukana olevien omaisia ja ystäviä. Tavoitteena on tukea niitä, jotka ovat kokeneet tulleensa väärin kohdelluiksi tai harhaanjohdetuiksi jossakin uskonnollisessa yhteisössä. Tietoa uskonnollisten liikkeiden varjopuolista.
Sivuston kieli: 
https://www.uskontojenuhrientuki.fi

Näytä enemmän
Sivuilla esitellään järjestön historiaa, toimintaa ja ajankohtaisia tapahtumia. Täältä löytyy Avoimen Naisten Korkeakoulun ohjelma, tiedot, kuinka liiton huvilaa, Villa Salinia, voi vuokrata ja linkki Tukinainen -kriisipalveluun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle.
Sivuston kieli: 
https://naisunioni.fi/

Näytä enemmän
Sivuilla on tietoa pojille ja nuorille miehille suunnatusta maksuttomasta puhelinpalvelusta, joka tarjoaa apua erilaisissa mieltä askarruttavissa kysymyksissä.
Sivuston kieli: 
https://www.vaestoliitto.fi/poikien-puhelin/

Näytä enemmän
Mieli ry järjestää vertaistukea ja keskusteluapua verkossa: Solmussa-chat aikuisille, Mieli Tukisuhde pidempiaikaiseen kirjoituskontaktiin, TukiNetin keskustelut, nuorille Sekaisin-chatissa ja Sekaisin-gaming.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/chattaa-tai-kirjoita/

Näytä enemmän
Raiskauskriisikeskus Tukinainen on valtakunnallinen kriisipalvelun seksuaalirikoksen uhriksi joutuneelle. Tukinaisen sivuilla ohjeita seksuaalisen väkivallan kohteiksi joutúneille, tiedot juristipäivystyksestä ja kriisipuhelimesta.
Sivuston kieli: 
https://tukinainen.fi/

Näytä enemmän
Sukupuolen moninaisuuden osaamiskeskus tarjoaa tietoa sukupuolesta,sen moninaisuudesta ja sukupuoli-identiteetistä, muunsukupuolisuudesta, intersukupuolisuudesta ja transsukupuolisuudesta. Keskuksella on tukipalveluja, vertaistukipalveluja, kursseja ja ryhmiä sekä opastus, mihin ottaa yhteyttä akuutissa kriisissä.
Sivuston kieli: 
https://sukupuolenosaamiskeskus.fi/

Näytä enemmän
Mieli tarjoaa tukea ja apua ahdistuneelle, itsetuhoiselle, yksinäiselle tai kenelle vaan pahassa tilanteessa puhelimessa ja chatissa sekä paikan päällä kriisikeskuksessa keskustellen tai vertaistukiryhmissä.
Sivuston kieli: 
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/

Näytä enemmän
Mielen kriisipuhelimessa voi keskustella mieltä painavista asioista ja saada neuvontaa masennukseen ja mielenterveysongelmiin. Puhelimessa voi keskustella suomeksi, ruotsiksi, englanniksi ja arabiaksi.
https://mieli.fi/tukea-ja-apua/kriisipuhelin/

Näytä enemmän
Miessakit ry:n opas avuksi isyyden alkumetreillä oleville miehille, heidän läheisilleen sekä isien kanssa työtä tekeville sosiaali- ja terveysalan ammattilaisille. Oppaassa on tietoa tukimuodoista, joita masennusoireista kärsiville isille on tarjolla.
Sivuston kieli: 
https://www.miessakit.fi/toimintamuodot/masi-hanke/masi-opas/

Näytä enemmän
Opiskelijoiden oma mielen hyvinvointia edistävä yhteisö Nyyti ry, esittelee henkiseen hyvinvointiin liittyviä teemoja sekä lähinnä pääkaupunkiseudun korkeakouluopiskelijoille suunnattuja palvelujaan. Niitä ovat mm. erilaiset henkistä tukea tarjoavat ryhmät, tukikeskus ja sähköpostipäivystys Virtuaaliolkapää, jossa vapaaehtoiset opiskelijapäivystäjät vastaavat luottamuksellisesti kysymyksiin. Yhdistyksen taustalla on pääkaupunkiseudun opiskelijajärjestöjä, Ylioppilaiden terveydenhoitosäätiö ja Suomen mielenterveysseura.
Sivuston kieli: 
https://www.nyyti.fi

Näytä enemmän

Sivut