Rooman Villa Giuliassa toimii ETRU, kansallinen etruskimuseo. Sen sivuilla esitellään museon esineitä ja niiden historiaa sekä museon toimintaa.
https://www.museoetru.it/

Näytä vähemmän
Berliinin filharmonikkojen konserttitaltiointeja ja live-striimejä nautittaviksi etäällä. Sivustolta löytyy myös haastatteluja ja esittelyfilmejä sekä oopperafilmatisointeja. Suurimpaan osaan esityksistä on ostettava lippu, joitakin vapaasti katsottavia löytyy myös.
https://www.digitalconcerthall.com/en/home

Näytä vähemmän
Fontainebleun linna oli Ranskan kuninkaiden residenssi keskiajalta Ludvig XIV aikaan asti. Vallankumouksen jälkeen valta palasi sinne Napoleon I:n mukana. Linnaa on rakennettu keskiajalta uudelle ajalla, aluetta ja linnan sisäsosia pääsee ihailemaan virtuaalisesti ja sen kokoelmista löytyy kuvakokoelmat patsaista sekä maalauksista. Taidekokoelmat keskittyvät renessanssin ajalta 1800-luvulle.
https://www.chateaudefontainebleau.fr/

Näytä vähemmän
IIttalan legendaarisia malleja ja uudempiakin. Esineitä kuvataan, samoin niiden syntyhistoriaa ja muotoilijan historiaa.
https://www.iittala.com/

Näytä vähemmän
Tietoa maahanmuuttajille koronaviruksesta, sen tarttumisesta ja aiheuttamasta taudista sekä vaikutuksista elämään ja yhteiskuntaan useilla kielillä.
https://www.infofinland.fi/fi/elama-suomessa/ongelmatilanteet/koronavirus

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - kiina