Satakieli on ajankohtaisista aiheista journalistista sisältöä julkaiseva monikielinen media. Sivustolla julkaistavat jutut, videot ja podcastit ovat pääosin maahanmuuttajatauttaisten toimittajien tekemiä.
https://satakieli.haaga-helia.fi/fi/

Näytä vähemmän
Digi- ja väestötietoviraston tietopaketti Ukrainasta saapuneille henkilöille. Sivuilla on ohjeita viranomaisasioiden hoitoon, kuten henkilötunnuksen ja kotikunnan hakemiseen. Sivusto on suunnattu henkilöille, joilla on tilapäisen suojelun perusteella myönnetty oleskelulupa. Muissa tapauksissa ohjataan Maahanmuuttoviraston puoleen.
https://dvv.fi/ohjeita-ukrainasta-saapuville

Näytä vähemmän
Ylen toimittamat ukrainankieliset uutiset.
Sivuston kieli: 
https://yle.fi/novyny

Näytä vähemmän
Maahanmuuttoviraston kooste sisältää ohjeita Ukrainasta paenneille ja heitä auttaville ihmisille.
https://migri.fi/ukraina

Näytä vähemmän
Perustietoa suomalaisesta työelämästä useilla kielillä. Kokonaisuus on jaettu osioihin työn hakeminen, työn aloittaminen, työsuhteen aikana, työsuhteen päättyminen sekä Suomen työmarkkinajärjestelmä. Työelämän ABC -tietopaketti on julkaistu suomeksi, englanniksi, ruotsiksi, ukrainaksi ja venäjäksi. Tiiviimmät perustiedot on tarjolla 18 muulla kielellä.
https://tyoelamanpelisaannot.fi/fi/

Näytä vähemmän
Ukrainalaisille suunnattu, maksuton oppimateriaali suomen kielen opiskeluun. Suomen kielen perusteet sisältävä kokonaisuus sopii kaikille, jotka haluavat parantaa kielellisiä valmiuksiaan esimerkiksi Suomessa asumista, opiskelemista ja työskentelemistä varten. Oppimateriaali toimii selaimessa eikä se vaadi lataamista.
Sivuston kieli: 
https://reactored.com/finsku-fi/

Näytä vähemmän
Opetushallitus on koonnut materiaalipaketin Ukrainasta paenneiden opetuksen tueksi. Sivuilta löytyy myös ohjaus Ukrainan opetusministeriön etäopetussivuille.
Sivuston kieli: 
https://www.oph.fi/fi/kehittaminen/materiaalia-ukrainasta-paenneiden-opetuksen-tueksi

Näytä vähemmän

Sivut

Subscribe to RSS - ukraina