97 osumaa haulle. Näytetään 1 - 30 tulosta.
Tutkimuksessa on selvitetty sitä, minkälaiseksi pääkaupunkiseudulla asuvat kokevat oman elämänsä ja hyvinvointinsa. Hyvinvoinnin kokemista tarkastellaan mm. asumisen, terveyden, työelämän ja taloudellisen tilanteen näkökulmista.
Näytä enemmän
TEAviisari on verkkopalvelu, joka kuvaa kunnan toimintaa asukkaidensa terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseksi. Aktiivisuutta mitataan seitsemällä eri toimialueella: perusterveydenhuolto, perusopetus, lukiokoulutus, ammatillinen koulutus, liikunta, ikääntyneiden palvelut sekä kuntajohto.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Hyvinvoinnin palveluoppaaseen on koottu ohjeita ja yhteystietoja lasten ja nuorten sivistys- ja hyvinvointipalveluihin, lasten, nuorten ja vanhempien sosiaali- ja terveyspalveluihin, maahanmuuttajataustaisten palveluihin, erityissairaanhoidon palveluihin ja traumaattisisten kriisitilanteiden hoitotukeen Helsingissä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Kirjoituskokoelma tarjoaa ympäristöesteettisen näkökulman hyvinvoinnin kysymyksiin. Teoksessa käsitellään muun muassa estetiikan ja ekologian välisiä suhteita sekä ympäristön kokemuksen merkitystä hyvinvoinnille. Esimerkkeinä toimivat niin kaupunki-, maaseutu- kuin luonnonympäristöt.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Raportti kuvaa Suomessa asuvien aikuisten terveyttä ja hyvinvointia sekä niihin vaikuttavia tekijöitä. Teemoja ovat mm. koettu terveys, elämänlaatu, elintavat, toimintakyky, yleisimpien
kansantautien ja terveysongelmien esiintyvyys, niiden riskitekijät, ja näihin
liittyvä hoidon ja avun tarve sekä terveyspalvelujen käyttö.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Omaolossa voi arvioida omaa terveydentilaansa ja hyvinvointiaan ohjeiden tai ammattilaisten avulla. Palvelussa voi perehtyä terveydettä ja tauteja koskeviin artikkeleihin, tutkia itsehoito-ohjelmia sekä saada apua sosiaali- ja terveyspalveluista. Palvelussa voi arvioida oireita, terveyspalvelujen tarvetta, saada kootusti omat hoito- ja palvelukokonaisuudet käyttöönsä sekä tehdä hyvinvointitarkastuksen. Sivusto on kehitetty yhteistyössä usean kaupungin ja terveyspiirin kanssa ja sitä käytetään useassa kunnassa omahoidon pohjana.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Terveyden ja hyvinvoinnin laitos kokoama analyysi hyvinvointi- ja terveyseroista, niihin vaikuttavista tekijöistä sekä keinoista erojen kaventamiseksi.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Vanheneminen.fi tarjoaa tietoa siitä, miten varautua eläkkeelle jäämiseen ja hyvään vanhuuteen. Teemoina ovat talous, asuminen, terveys, mielekäs elämä ja asiakirjat. Palvelusta löytyy itseopiskeluna suoritettava maksuton sähköpostikurssi, josta on apua suunnitelmien tekemisessä. Sivuille on koottu myös kirjavinkkejä aiheesta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Liikkuva aikuinen -sivusto on luotu avuksi liikkuvan työelämän suunnitteluun ja toteutukseen. Tarkoitus on muistuttaa arkiliikunnan tärkeydestä ja tuoda liikuntaneuvonta kaikkien ulottuville.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Sivuilla kerrotaan yksinäisyyden parantamiseen ikäihmisille tarkoitetun Ystäväpiirin toiminnasta ja eri paikkakunnilla kokoontuvista ryhmistä. Sivuilla on tietoa Ystäväpiiri –ryhmänohjaajan koulutuksesta, joka on suunnattu vanhusten parissa työskenteleville. Ideapankista löytyy apuvälineitä ja vinkkejä ryhmien suunnitteluun.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Opas auttaa pohtimaan omaa median käyttöä ja sen vaikutuksia omaan ja läheisten hyvinvointiin.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Täällä on tietoa viralliseen asiointiin liittyvistä oikeuksista ja velvollisuuksista, jotka täysi-ikäisenä ovat nuoren omalla vastuulla. Sivuilta löytyy vinkit muun muassa verokortin tilaamiseen, muuttoilmoituksen tekemiseen ja passin, henkilökortin ja ajokortin hankkimiseen. Lisäksi löytyy tietoa opiskelusta, talousasioista, terveyspalveluista ym.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Mediakasvatusseura on tuottanut nuorten parissa työskenteleville ammattilaisille mediakasvatusosaamista vahvistavan verkkokurssikokonaisuuden sekä organisaatioiden toimintaa tukevan työkalupaketin. Verkkokurssit tarjoavat tietoa nuorten digitaaliseen arkeen liittyvissä kysymyksissä sekä välineitä nuorten digihyvinvoinnin tukemiseen. Työkalupaketti on tarkoitettu avuksi organisaation toiminnan ja someviestinnän suunnitteluun.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Liikkuvakouvola -Youtubekanavalla on liikunnan ohjausta videoilla. Liikuntalajeja ja jumppia on monipuolisesti.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Selän hyvinvointia edistävä jumppaohjema.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Rentouttava venytysjumppa niskan ja hartian seudun lihaksille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Terveurheilija-Youtubekanavan videot ohjaavat monenlaiseen liikuntaan. Sieltä löytyy taukojumppia, venyttelyjä ja verryttelyjä, alkulämmittelyjä ja erikoistuneempia harjoitteita.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tänne on koottu tietoa turvapaikanhakijoiden terveydestä, hyvinvoinnista ja palveluista sekä niihin liittyvästä lainsäädännöstä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Yeesin sivuilla opastetaan mielenterveyden huolehtimisessa ja melen hyvinvoinnissa. Tietoa löytyy mielenterveydestä, toimintaan osallistumisesta, kehugeneraattori joka auttaa kehumaan itseään ja muita sekä tsemppibotti, joka taas auttaa tsemppaamaan.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Turun yliopiston julkaisema opas tarjoaa liikuntaan, ravintoon ja uneen liittyviä vinkkejä eläkkeelle jääville.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Liikkuva opiskelu -ohjelman tavoitteena on lisätä liikkumista ja opiskelukykyä toisella asteella ja korkeakouluissa. Sivuilla on liikuntavinkkejä, esimerkkitarinoita ja julkaisuja.
Näytä enemmän
IDAn sivuilla kerrotaan valosaasteesta ja pimeän suojelusta, sen tavoitteista, tavoista sekä tapahtumista asian tiimoilta.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Nautatiedosta selviää, millainen eläin nauta on ja mitä käyttäytymistarpeita sillä on. Sivuilla kerrotaan, miten nautoja pidetään maidon- ja naudanlihantuotannossa, millaisia hyvinvointiongelmia naudoilla on ja miten niitä voidaan ratkaista.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Hyvinvointi-, logistiikka-, tekstiilihuolto- sekä tuotantontoalojen liiton yhteystiedot ja tietoa edunvalvonnasta sekä ajankohtaiset asiat.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Metsähistorian ja metsäkulttuurin vuosikirjassa tarkastellaan metsää taloudellisen, fyysisen ja henkisen hyvinvoinnin tuottajana. Artikkeleiden aiheina ovat mm. terva ja 1860-luvun nälät, kansallispuistojen perustaminen, metsämatkailu sekä luonnon terveys- ja hyvinvointivaikutukset.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Taideyliopiston koordinoima hanke tutkii, kuinka taide julkisena palveluna voisi lisätä yhteiskunnallista tasa-arvoa ja hyvinvointia Suomessa. Sivuilla on luettavissa mm. tutkimus "ArtsEqual: Tasa-arvo taiteen ja taidekasvatuksen palveluiden suuntana", jossa kuvataan keskeisimpiä suomalaisessa taiteen ja taidekasvatuksen palvelujärjestelmässä tunnistettuja eriarvoistavia mekanismeja.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Museoviraston teemasivusto hyvinvointi-Suomen rakennetusta kulttuuriperinnöstä. Sivuilla voi perehtyä siihen, miten kaupungistuminen, elämäntapojen muutokset ja julkisten palvelujen uudistukset vaikuttivat rakentamiseen 1900-luvun jälkipuoliskolla. Kaavoituksen, keskusta- ja asuinaluerakentamisen ohella tarkastellaan muun muassa koulu- ja kulttuurirakennuksia sekä liikuntaympäristöjä.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Tiedot Metsähallituksen ylläpitämistä luonto- ja retkeilykohteista eri puolilta Suomea. Sivuilla esitellään kansallispuistot, erämaat ja valtion retkeilyalueet asiakaspalvelupisteineen, ajo-ohjeineen ja reittikuvauksineen. Kohteissa on mm. merkittyjä reittejä ja taukopaikkoja. Sivuilla on myös tietoa luontokohteiden palveluista: kansallispuistoista, luontokeskuksista ja autiotuvista.
Näytä enemmän
Zekin avulla voit selvittää muutamassa minuutissa, miten sinulla menee. 10 kysymystä ja yhteenveto auttavat sinua pohtimaan tulevaisuuttasi. Zekistä saa myös vinkkejä hyödyllisistä palveluista ja lisätiedon lähteistä. Zekki soveltuu parhaiten noin 15–25-vuotiaille.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän
Neuvokas perhe on Sydänliiton tuottama palvelu, joka tukee perheiden hyvinvointia. Sivuilla on tietoa liikuntaan, syömiseen ja perhearkeen liittyen.
Sivuston kieli:
Näytä enemmän