17 osumaa haulle. Näytetään 1 - 17 tulosta.
Tidskrift för svenska yrkesfotografer. På webbplatsen finns en hel del artiklar i fulltext, som behandlar t.ex. praktisk fototeknik och test av fotoutrustning. Även annonser och bokrecensioner inom området.
Sivuston kieli: 
http://www.sfoto.se

Näytä enemmän
Omfattande webbplats om Nykarlebys historia. Innehåller bildarkiv med vykort. Tar upp filateli och litteratur som berör Nykarleby.
Sivuston kieli: 
http://www.nykarlebyvyer.nu

Näytä enemmän
Ruotsalainen valokuvaussivusto sisältää näyttelyitä, kuvapankin, tietoa kameroista ja valokuvausoppaan.
Sivuston kieli: 
http://www.fotosidan.se

Näytä enemmän
Alfabetisk lista (latinska namn) på fotografier av växter i de botaniska trädgårdarna i Köln och Bonn och av vilda växter i Tyskland.
Sivuston kieli: 
http://caliban.mpiz-koeln.mpg.de/~stueber/mavica/index.html

Näytä enemmän
Åbo Akademis bilddatabaser: Artpic vid Konstvetenskapliga institutionen, Bildsam från Åbo Akademis bildsamlingar, Etnpic vid Etnologiska institutionen och Musicpic vid Sibeliusmuseum / Musikvetenskapliga institutionen. Möjlighet att söka konstverk, fotografier, etnologiska teckningar och musikbilder. Resultat av projektet Digitalisering av det finlandssvenska bildarvet - minoritetskultur tillgänglig för forskare 1.5.1996-30.4.1998.
http://web.abo.fi/library/bildarvet/index.sht

Näytä enemmän
En sida som presenterar information om Finlands växter och djur. Man kan bläddra och söka bland arterna på många olika sätt, till exempel utgående från det svenska eller vetenskapliga namnet, släktet eller familjen. För helt obekanta arter kan du använda sidans identifieringsverktyg, med vars hjäp du kan identifiera arten på basen av olika kännetecken.
Sivuston kieli: 
http://www.luontoportti.com/suomi/sv

Näytä enemmän
I Borgå vykort hittar man en del äldre vykort och fotografier från Borgå. Nästan alla postkort är från tiden före andra världskriget, några nyare finns med som visar sådant som kommit till senare eller som inte längre finns kvar idag. Sidorna uppdateras nästan varje månad, med fler kort och mera information om motiven. För tillfället finns det ungefär 1300 kort med på sidorna.
http://www.helenius.net/vykort/borga/

Näytä enemmän
StyleRoom lanserades i november 2007 och är idag Europas största inspirationsbank av heminredningsbilder uppladdade av dess användare. Webbplatsen innehåller också diskussionsforum och bloggar.
http://www.styleroom.se/

Näytä enemmän
Teaterfolk, forskare och andra som är intresserade av utövande konst har möjlighet att bekanta sig med Teatermuseets arkiv, föremålssamling och handbibliotek i forskarsalen. Teatermuseets samling av tidningsurklipp täcker spelåren 1923/24−2009/2010.
Sivuston kieli: 
http://www.teatterimuseo.fi/sv/informationsservice/bra-att-veta/

Näytä enemmän
Svensk sida om fotografering. Utställningar, bildbank, information om fotoutrustning, test m.m. Medlemmar kan ställa ut egna bilder. Fotosidan finns även som papperstidning.
Sivuston kieli: 
http://www.fotosidan.se

Näytä enemmän
Orgelentusiasten Anders Söderlunds hemsida. Bank av bilder på orgelfasader och beskrivningar av orgeldispositioner i ett stort antal svenska kyrkor. Inspelningar av orgelkonserter, länkar till olika organister.
Sivuston kieli: 
http://orgelanders.se

Näytä enemmän
Förvarsmaktens bildarkiv (SA-kuva-arkisto på finska) - en unik bildsamling som består av nästan 160 000 fotografier från vinterkriget, fortsättningskriget och Lapplandskriget i Finland.
Sivuston kieli: 
http://sa-kuva.fi/neo?tem=webneoswe#

Näytä enemmän
Vasa-foton från olika årtionden av Finlands självständighet och korta texter om utvecklingen i Finland och händelser i Vasa under de olika årtiondena.
Sivuston kieli: 
http://www.100vuotta100kuvaa.fi/sv/

Näytä enemmän
Fotografier på Flickr ur SLS arkiv föreställande Zacharias Topelius, hans familj och hans hem Fotografierna har identifierats som fria från kända upphovsrättsliga restriktioner (Public Domain) och de får kopieras, spridas och framföras, även i kommersiellt syfte. Svenska litteratursällskapet i Finland ska anges som källa.
Sivuston kieli: 
https://www.flickr.com/photos/slsarkiva/sets/72157632495594924/

Näytä enemmän
Instragram är en nättjänst där du kan dela dina egna bilder och videor med andra.
Sivuston kieli: 
https://www.instagram.com/?hl=sv

Näytä enemmän